استیک مرغ به چند روش متفاوت، غذایی خوشمزه و سریع

استیک مرغ به چند روش متفاوت، غذایی خوشمزه و سریع

اگر استیک خور باشید احتمالاً استیک گوشت را ترجیح می‌دهید اما بارو کنید که استیک مرغ هم دست‌کمی از استیک گوشت ندارد. شک نداشته باشید که تنها با یک‌بار امتحان کردن عاشق و شیفته طعم آن می‌شوید فقط کافیست چند نکته را در مورد طعم دار کردن و پخت گوشت مرغ بدانید تا پس از آن استیک‌هایتان زبانزد دوست و آشنایان باشد.

برای یادگیری سه دستور متفاوت و خوشمزه از آماده‌اید؟ با ما همراه باشید.

طرز تهیه استیک مرغ گریل شده

مواد لازم

  • سینه مرغ بدون استخوان ۲ عدد
  • پیاز کوچک ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و ادویه‌ها شامل فلفل سیاه، پودر پاپریکا، پودر سیر، پودر زنجبیل به میزان لازم
  • رزماری تازه یک شاخه

استیک مرغ - دیجی فود

دستور پخت سریع

  1. برای تهیه استیک مرغ ابتدا سینه مرغ را شسته و به مدت دو ساعت با پیاز رنده شده، سیر، ادویه‌ها و روغن زیتون طعم دار کنید.
  2. آن را از مواد جدا کرده و درون تابه گریل با حرارت ملایم بپزید.
  3. زمانی که هر ۲ سمت مرغ‌ها به خوبی گریل شد، برای سرو آماده با سس دلخواه آماده است.

مرحله ‌به‌ مرحله در تهیه استیک مرغ

  1. برای اینکه یک استیک مرغ خوشمزه و آبدار آماده کنید ابتدا سینه مرغ را از استخوان جدا کرده و به خوبی بشویید. سپس هر سینه را یک برش طولی زده و برای مزده دار کردن کنار بگذارید. در صورت تمایل می‌توانید از سینه کامل و برش نزده برای تهیه استیک استفاده کنید.
  2. پیاز و سیر را ریز خرد کنید. ادویه‌ها را با روغن زیتون ترکیب کنید و مرغ را در مواد بخوابانید. شاخه رزماری را روی مرغ بگذارید و درب ظرف را ببندید.
  3. فیله‌های مرغ باید حداقل به مدت دو ساعت درون مواد استراحت کنند تا به خوبی طعم دار شود. توجه کنید که نمک را نباید در این مرحله به استیک مرغ اضافه کنید.
  4. پس از اینکه مرغ‌ها به خوبی مزه دار شدند آن‌ها را از مواد جدا کنید و کنار بگذارید.
  5. تابه گریل را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. روی سینه های مرغ مقداری نمک بپاشید و سپس آن‌ها را روی تابه قرار دهید. هر دو دقیقه یک‌بار استیک را زیرورو کنید تا پخت در هر دو طرف به یک اندازه انجام شود.
  6. می‌توانید شاخه رزماری را در طول مدت پخت با حرکت جارویی روی فیله‌ها بکشید این کار به تقویت طعم و عطر استیک کمک می‌کند.
  7. اگر سطح ماهیتابه شما دارای خط‌های مخصوص گریل باشد، تکه‌های مرغ را جابجا نکنید. برای افتادن خط گریل بر روی مرغ، ابتدا یک طرف آن را گریل کنید، سپس همان طرف را حدود ۹۰ درجه بچرخانید تا اشکال لوزی شکل بر روی سطح مرغ شما بیفتد.
  8. حدود ۸ تا ۱۰ دقیقه برای پخت کامل استیک مرغ کافیست. بعد از پخت آن را درون ظرف سرو قرار دهید و با دورچین و سس دلخواه میل کنید.

طرز تهیه انواع سس استیک را اینجا بخوانید!

طرز تهیه استیک مرغ و سس قارچ

یکی از محبوب‌ترین سس‌ها برای سرو استیک مرغ سس قارچ است. این سس ۲۰ دقیقه‌ای آماده می‌شود و برای سرو روی انواع غذاها مناسب است. می‌توانید از سس قارچ برای استیک و بالاتر بردن طعم دل‌چسب گوشتتان استفاده کنید. البته باید توجه داشت که سس قارچ سس غلیظ و سنگینی است پس در مصرف آن باید حد اعتدال را رعایت کرد.

مواد لازم برای تهیه سس قارچ

  • قارچ خردشده ۲۰۰ گرم
  • کره آب‌شده ۲۵ گرم
  • خامه نصف پیمانه
  • شیر یک پیمانه
  • پنیر پیتزا رنده شده نصف پیمانه
  • جعفری ساطوری شده به مقدار کم
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

"طرز

طرز تهیه سس قارچ برای استیک مرغ

  1. برای درست کردن این سس سرد ان به همراه استیک مرغ ابتدا قارچ را تفت دهید تا آب قارچ‌ها تبخیر شود. کره را به قارچ‌ها اضافه کرده و تفت دهید.
  2. خامه و شیر را به قارچ اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا خامه در شیر حل شود و به حالت مایع دربیاید.
  3. اجازه دهید سس قارچ شما جوش بیاید اما به محض جوش آمدن شعله را کم کنید تا به مدت پنج دقیقه به آرامی از کناره‌های ظرف بجوشد.
  4. پنیر پیتزا را اضافه کنید و هرچند ثانیه یک‌بار سس را هم بزنید تا پنیر آب شده و سس یکدست و یکنواخت شود.
  5. در آخر جعفری، نمک و فلفل را به سس خود اضافه کنید و آن را از روی حرارت بردارید.
  6. سس را به عنوان دیپ در کنار استیک مرغ قرار دهید و یا مقداری از آن را روی استیک ریخته و نوش جان کنید. مصرف سبزیجاتی مانند بروکلی آب‌پز شده، هویج، نخودفرنگی و ذرت در کنار این غذا پیشنهاد می‌شود.

استیک مرغ - دیجی فود

طرز تهیه استیک مرغ با پوره سیب‌زمینی

و اما یک پیشنهاد جذاب دیگر برای تهیه یک استیک مرغ خوشمزه درست کردن پوره سیب‌زمینی و سرو آن در کنار استیک است. چطور؟

مواد لازم برای پوره سیب‌زمینی

  • سیب‌زمینی متوسط دو عدد
  • کره ۲۵ گرم
  • شیر یک استکان
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
  • خامه یک قاشق به دلخواه
  • پیازچه خرد شده برای تزئین

طرز تهیه پوره سیب‌زمینی برای سرو در کنار استیک مرغ

  1. سیب‌زمینی را پوست بگیرید به چهار قسمت تقسیم کنید و درون یک لیوان آب بپزید.
  2. وقتی سیب‌زمینی‌ها آب‌پز شدند آب اضافی را دور ریخته و سیب زمینی‌ها را به کمک گوشت کوب پوره کنید.
  3. کره، شیر، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید و اجازه دهید غلیظ شود. می‌توانید در صورت تمایل یک قاشق خامه هم به پوره سیب‌زمینی اضافه کنید.
  4. در کنار هر تکه استیک مرغ یک یا دو قاشق پوره سیب‌زمینی بریزید و با سس دلخواه نوش جان کنید. می‌توانید از پیازچه برای تزئین پوره استفاده کنید.

ترفندهایی برای بهتر شدن استیک با گوشت مرغ

  • اجازه دهید قبل از گریل کردن، مرغ‌ها به دمای محیط برسند. اگر مرغ سرد را بر روی صفحه گریل بگذارید، قسمت خارجی مرغ می‌سوزد و داخل آن نپخته می‌ماند.
  • برای بهتر مزه دار کردن مرغ می‌توانید چند قطره لیموترش تازه هم اضافه کنید.
  • گریل کردن مرغ را با حرارت ملایم انجام دهید تا داخل آن‌هم به خوبی پخته شود.
  • قبل از آماده کردن استیک بهتر است مرغ‌ها را داخل یک کیسه فریزر بگذارید و به کمک گوشت‌کوب یا بیفتک‌کوب بکوبید تا نازک شده و پخت آن بهتر انجام شود.
  • اگر می‌پرسید استیک مرغ آبدار را چطور طبخ کنیم؟ باید بگوییم که تنها راز آبدار بودن استیک مرغ پخت آن بر روی حرارت ملایم است.

حالا نوبت شماست که بگویید استیک مرغ را با چه روشی آماده می‌کنید؟



0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
1 دیدگاه
قدیمی ترین
جدید ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات
trackback

[…] استیک مرغ به چند روش متفاوت، غذایی خوشمزه و سریع […]