طرز تهیه اسنک مرغ یک گزینه سالم و فوری در تهیه فست فود

ما پیش از این طرز تهیه اسنک گوشت را به شما آموزش دادیم اما اگر در میان سالمترین دستورهای تهیه فست فود به دنبال یک دستور تهیه فوری میگردید بهتر است مرغ را جایگزین گوشت کنید. اسنک مرغ هم یکی از سالمترین و خوشمزهترین میان وعدههایی است که میتوانید برای خود و اهل خانه آماده کنید. همچنین برخلاف اسنک گوشت میتوان گفت که این یک دستور سالم، خوشمزه و فوری برای پخت اسنک خانگی است. در طرز تهیه اسنک مرغ نیاز داریم به ترکیبی از سینه مرغ پخته شده، پیاز کاراملی، قارچ و پنیر پیتزا که در بین دو عدد نان تست غوغا میکنند.
اگر در منزل ساندویچ ساز دارید که هیچ کافیست نانهای پر شده از مواد را داخل دستگاه ساندویچ ساز قرار داده و یک اسنک خوشمزه دریافت کنید، اما اگر ساندویچ ساز ندارید اصلاً جای نگرانی نیست ما در این مقاله طرز تهیه اسنک مرغ در ماهیتابه را هم به شما آموزش میدهیم. با ما در ادامه این مقاله از دیجی فود همراه باشید تا طرز تهیه این پیشغذای خوشمزه و سالم را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه اسنک مرغ
- سینه مرغ ۳۵۰ گرم
- پیاز ۲ عدد
- قارچ ۲۵۰ گرم
- پنیر ورقهای به میزان لازم
- سس کچاپ ۲ قاشق غذا خوری
- نان تست به مقدار لازم
- نمک و فلفل سیاه، پودر سیر، آویشن به مقدار لازم
طرز تهیه اسنک مرغ مرحله به مرحله
- در طرز تهیه اسنک مرغ، سینه مرغ را بپزید. برای این کار سینه مرغ را به خوبی شسته و به همراه یک عدد پیاز خرد شده و مقداری نمک داخل قابلمه با مقداری آب بپزید. سینه مرغ ۴۰ دقیقه بعد کاملاً پخته و نرم شده است.
- در این فرصت یک عدد پیاز را پوست گرفته و خلالی خرد کنید. پیاز خلالی شده را با روغن کم و زردچوبه تفت دهید تا نرم و سبک شود. وقتی پیازها نرم شدند مقداری آب جوش به آن اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها بیشتر سرخ شوند، این کار را چند باری تکرار کنید و هر بار سه قاشق آب به پیاز اضافه کنید تا پیاز به خوبی کاراملی شود.
- وقتی سینه مرغ به خوبی پخت آن را ریش ریش کرده و به همراه ترکیبی از ادویهها تفت دهید. وقتی عطر ادویه بلند شد مقداری آب جوش داخل گوشت ریخته و اجازه دهید گوشت به ده دقیقه کاملاً مزه دار شود.
- مرحله بعد از طرز تهیه اسنک مرغ اسلایس کردن قارچها و تفت دادن مرغ و قارچ است. برای این کار ابتدا قارچها را خوب شسته و به کمک یک چاقوی تیز آشپزخانه بر روی تخته برش بزنید. برشها باید نازک باشند. قارچها را روی حرارت بالا تفت دهید و کمی بعد گوشتهای ریش ریش شده را به آن اضافه کنید. البته نباید گوشت و قارچ را زیاد تفت دهید. هیچ نیازی به سرخ شدن نیست. چراکه باعث خشک شدن و از دست رفتن آب گوشت میشود.
- در انتها مقداری نمک را بچشید و بعد گوشت را برای آماده کردن اسنک از روی حرارت بردارید تا کمی خنک شود.
- برای درست کردن اسنکها، نیاز به نان تست دارید. دستگاه ساندویچ ساز را آماده کنید و یک نان تست بر روی صفحه زیرین بگذارید. داخل نان کمی سس کچاپ بمالید و مرغ و قارچ پخته شده را به همراه پیاز کاراملی شده و پنیر ورقهای به شکل لایه لایه روی نان قرار دهید. سپس نان تست بعدی را روی مواد قرار دهید با دست فشار کمی ایجاد کنید. در ساندویچ ساز را ببندید تا حدود ۱۰ دقیقه. بعد اسنک گوشت شما آماده شود.
- بعد از پخت اسنک میتوانید آن را همراه با انواع سسهای لذیذ میل کنید. همچنین در کنار اسنک، گوجه فرنگی و خیارشور خرد کنید و آن را تزئین کنید.
اگر دستگاه ساندویچ ساز ندارید:
در صورت نداشتن دستگاه ساندویچ ساز میتوانید برای پخت اسنک مرغ از ماهیتابه استفاده کنید. کافیست در کف ماهیتابه یک لایه نان به صورت یکدست چیده و مواد اسنک را بر روی نان بریزید، لایهی دوم نان را گذاشته و ماهیتابه بر روی حرارت قرار داده و روی نانها یک جسم سنگین را که با فویل آلومینیمی پیچیدهاید (میتوانید از سنگ و یا آجر پیچیده شده در فویل آلومینیمی استفاده کنید) قرار دهید تا نانها به هم خوب بچسبند. بعد از برشته شدن لایه زیرین، اسنکها را چرخانده تا دو طرف خوب برشته شوند.
طرز تهیه اسنک مرغ با نان لواش
برای تهیه اسنک مرغ با نان لواش، نانها را به اندازه صفحه دستگاه ساندویچ ساز برش بزنید. یک لایه نان کف دستگاه قرار دهید و از مواد روی آن بریزید. حتماً در زیر و روی مواد از پنیر پیتزا استفاده کنید تا دو لایه نان به خوبی به هم بچسبند. لایه دوم نان را روی مواد قرار دهید و در ساندویچ ساز را ببندید تا نانها برشته شوند. برای برشته شدن نان لواش در دستگاه ساندویچ ساز به زمان بیشتری نیاز است.
ما در این مقاله از طرز تهیه اسنک مرغ را به شما آموزش دادیم اما خوشحال میشویم تا شما هم ترکیب موردعلاقه خودتان برای درست کردن اسنک را در قسمت کامنتها برای ما و همراهان دیجی فود بنویسید.