طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ یک دستور سالم و خوشمزه به دو روش

پیتزا یکی از خوشمزهترین و محبوبترین غذاهای فست فودی است که درست کردنش در خانه صفای دیگری دارد. انواع مختلفی از این غذای خوشمزه را میتوان به راحتی در فر خانگی تهیه کرد؛ اما اگر میخواهید یکی از سالمترین انواع پیتزا را بپزید، بهترین انتخاب استفاده از طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ است.
عضیها فکر میکنند طرز تهیه خمیر پیتزا مطابق آن چیزی که در رستورانها میخوریم باید کار سختی باشد، اما داشتن یک دستور اصولی و دقیق میتواند بهترین نتیجه را در آشپزخانه خودتان رقم بزند. از طرفی پخت پیتزا خانگی با خمیرهای آماده هم کارمان را حسابی آسان کرده است. کافیست مواد دلخواهتان را آماده کنید و بعد روی خمیر نیمه آماده پیتزا بریزید. ده دقیقه بعد، زمانی که پنیر پیتزا آب شد غذای خوشمزه شما هم آماده است.
اگر نمیخواهید در طول ماه هزینههای زیادی بابت سفارش پیتزا بپردازید، در ادامه این آموزش از دیجی فود با ما همراه باشید. در این مطلب قرار است طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ را به دو روش حرفهای و سریع آموزش دهیم.
مواد لازم طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ
- قارچ ۲۵۰ گرم
- پیاز بزرگ ۱ عدد
- سینه مرغ ۵۰۰ گرم
- فلفل دلمهای بزرگ ۱ عدد
- سس گوجهفرنگی یا سس مارینارا به اندازه کافی
- پنیر پیتزا و خمیر پیتزا به اندازه کافی
- ادویه کاری، نمک، فلفل سیاه و آویشن به اندازه لازم
مواد لازم در طرز تهیه خمیر پیتزا
- آرد ۳ پیمانه
- تخممرغ ۱ عدد
- خمیرمایه فوری ۱ قاشق غذاخوری
- شکر ۴ قاشق غذاخوری
- نمک ۱ قاشق غذاخوری
- شیر ۱ پیمانه
- روغن مایع ولرم ۶ قاشق غذاخوری
طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ مرحله به مرحله
- اولین چیزی که برای درست کردن انواع پیتزا بسیار اهمیت دارد، درست کردن یک خمیر پیتزا مرغوب است. اگر خمیر پیتزای خوبی داشته باشید، دیگر فرقی نمیکند که مواد اصلی شما چه باشد! یک خمیر پیتزای حرفهای برای پخت هر نوع پیتزایی مناسب است، چه پیتزای کالباس چه پیتزای مرغ و قارچ!
- برای تهیه خمیر پیتزا ابتدا شیر را روی حرارت قرار دهید تا دمای آن به حدی برسد که اگر انگشت کوچکتان را داخل شیر بزنید گرمای آن را حس کنید اما دستتان نسوزد. حالا ۱ قاشق از شکر دستور را درون شیر حل کنید و سپس خمیرمایه را به آن اضافه کنید. کمی هم بزنید و روی ظرف را بپوشانید. ترجیحاً آن را در محیطی گرم و تاریک مانند داخل کابینت و یا داخل فر خاموش قرار دهید تا خمیرمایه عمل بیاید.
- بعد از ده دقیقه که خمیرمایه شما پف کرد و اصطلاحاً عمل آمد آن را به همراه روغن، تخممرغ، باقی شکر و نمک داخل کاسهای بزرگتر ریخته و حسابی مخلوط کنید.
- در این مرحله از طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ باید آرد را در سه مرحله به مواد خیس خمیر اضافه کنید. بهتر است آرد را در حال الک کردن به مواد اضافه کنید. با این کار خمیر باکیفیتتری دارید.
- زمانی که دیگر احساس کردید هم زدن خمیر با قاشق امکان ندارد با دست شروع به ورز دادن خمیر کنید. هرچند دقیقه یکبار صفحه کار را کمی آرد پاشی کنید و به ورز دادن خمیر ادامه دهید. حدود ۸ دقیقه برای ورز دادن کافی است و پس از آن خمیر به آن لطافت موردنظرمان میرسد.
- خمیر را داخل کاسهای که کمی چرب شده قرار دهید و روی آن را ابتدا با سلفون و بعد با یک پارچه تمیز بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در جایی گرم استراحت دهید. این مرحله استراحت اولیه خمیر شما در طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ است و بسیار اهمیت دارد.
- وقتی خمیر پیتزای شما به مرحله استراحت رسید وقت دارید به سراغ تهیه مواد پیتزا بروید. برای آماده سازی مواد پیتزا ابتدا سینه مرغ را به همراه پیاز در قابلمهای بپزید. آب را در قابلمه به جوش بیاورید و بعد سینه مرغ و پیاز را باهم داخل آب در حال جوش به همراه کمی زردچوبه بپزید. سپس اجازه دهید مرغ روی حرارت ملایم پخته شود.
- سینههای مرغ پس از گذشت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه کاملاً میپزند. حالا میتوانید به مقدار لازم نمک اضافه کرده، کمی هم بزنید و بعد حرارت را خاموش کنید. مرغ پخته شده را داخل یک آبکش ریخته و اجازه دهید کاملاً خنک شود.
- همانطور که از نامش مشخص است در طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ علاوه بر مرغ به قارچ هم نیاز داریم، پس تا مرغ خنک میشود قارچهای ورقه شده را به همراه فلفل دلمهای نگینی شده تفت دهید تا سبک شوند. حالا مرغها را ریش ریش کرده و به همراه ادویههایی که در دستور آوردیم به قارچها اضافه کنید.
بعد از دو الی سه دقیقه تفت دادن حرارت را خاموش کنید اما همچنان به تفت دادم مرغ و قارچ در تابه داغ ادامه دهید تا تابه از حرارت بیفتد چراکه اگر مواد را روی تابه داغ به حال خود رها کنید احتمال سفت شدن و سوخاری شدن مرغ و قارچ وجود دارد. - بعد از یک ساعت مجدد به سراغ خمیر بروید. پف خمیر را با مشت کردن دستتان بخوابانید و بعد آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. از هر قسمت یک چانه گرد بگیرید و آنها را روی سطح آرد پاشی شده به کمک وردنه باز کنید.
- روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیرها را که با قطر دلخواهتان باز کردید روی سینی فر قرار دهید.
- آخرین مرحله از طرز تهیه خمیر پیتزا استراحت دوم خمیر است. روی خمیر را با پارچه بپوشانید و آن را به مدت ۱۵ دقیقه در دمای آشپزخانه استراحت دهید. در این فرصت ۱۵ دقیقهای فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید.
- در مرحله آخر از طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ روی خمیرها را با سس کچاپ یا سس مارینارا بپوشانید. (طرز تهیه سس مارینارا را میتوانید در مقاله انواع سس پاستا بخوانید.) کمی پنیر پیتزا بریزید. روی آن را با مخلوط مرغ و قارچ شده بپوشانید و مجدد پنیر اضافه کنید. در انتها میتوانید روی پیتزا را با قارچ ورقه شده، فلفل دلمهای خرد شده و ذرت تزئین کنید.
- پیتزا را برای ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر بپزید. برای پخت پیتزا در فر باید پنج دقیقه آخر آن را به طبقه بالا منتقل کرده و گریل را روشن کنید تا روی پیتزای شما حسابی طلایی و خوشرنگ شود.
طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ با خمیر آماده
گاهی پیش میآید که برای آماده کردن پیتزا عجله داریم و یا به هر دلیلی تمایل نداریم خمیر آن را در خانه تهیه کنیم. در هر صورت خوب است بدانید که همیشه روشهای جایگزینی هم وجود دارد. مثل جایگزین کردن خمیر آماده به جای خمیر خانگی!
کافیست یک بسته خمیر آماده پیتزا داشته باشید و بعد میتوانید از ترکیب همان موادی که در بالا برای پخت پیتزا مرغ و قارچ آموزش دادیم برای روی خمیرتان استفاده کنید. حتی میتوانید به جای آن یک پیتزای مخصوص یا پیتزای مخلوط رستورانی بپزید. حتی از این خمیر میتوانید در طرز تهیه نان سیر هم استفاده کنید.
اگر روش دیگری در طرز تهیه پیتزا مرغ و قارچ بلدید خوشحال میشویم در کامنتها با ما به اشتراک بگذارید.