سالاد مرغ و ترخون برای زمان‌هایی که عجله دارید + طرز تهیه و نکات مهم

سالاد مرغ و ترخون برای زمان‌هایی که عجله دارید + طرز تهیه و نکات مهم

سالاد مرغ یکی از ساده‌ترین غذاهایی است که می‌توانید برای دورهمی یا به عنوان میان وعده آماده کنید. این غذا با دستورهای متفاوتی آماده می‌شود و یکی از پرطرفدارترین دستورها برای تهیه آن سالاد مرغ و ترخون است. ترخون عطر خاص و ویژه‌ای به سالاد شما می‌بخشد تا جایی که دیگر طعم آن را از یک سالاد مرغ معمولی کاملا متمایز می‌شود.

اگر وقتتان برای پخت ناهار یا شام تنگ است و یا دلتان می‌خواهد برای وعده عصرانه یک غذای سبک اما خوشمزه میل کنید سالاد مرغ و ترخون پیشنهاد ما به شماست. در این مقاله از دیجی فود به سراغ طرز تهیه این سالاد رفته‌ایم و قصد داریم روش پخت آن را با جزئیات برایتان شرح دهیم. اگر علاقمندید طعم‌های جدید را به منو غذاییتان اضافه کنید در ادامه این مطلب همراه ما باشید.

مواد لازم در طرز تهیه سالاد مرغ و ترخون

  • سینه مرغ یک عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • آب مرغ ۳ قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه ای ۴ عدد
  • سس مایونز نصف پیمانه
  • ماست چکیده یک پیمانه
  • کاهو به مقدار دلخواه
  • نان تست سبوس دار ۸ تکه
  • ذرت پخته ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری
  • ترخون تازه و خرد شده ۳ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به مقدار لازم

دستور سریع

  • در طرز تهیه سالاد مرغ و ترخون سینه مرغ را با یک بیاز متوسط در آب ببزید.
  • سینه مرغ بخته شده را خرد یا ریش ریش کنید.
  • فلفل دلمه را با ذرت، نمک و فلفل تفت دهید.
  • مرغ را به مواد قبلی اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  • در نهایت ترخون خرد شد، سس مایونز و ماست چکیده را به ترکیب آماده شده اضافه کرده و در یخچال قرار دهید.
  • بس از سرد شدن آماده از این ترکیب بر روی کاهو ریخه و به همراه نان تست سبوس دار سرو است.

طرز تهیه سالاد مرغ و ترخون مرحله به مرحله

  1. برای درست کردن یک سالاد مرغ و ترخون خوشمزه ابتدا سینه مرغ را داخل قابلمه بگذارید و به مقدار مناسب روی آن آب بریزید و روی شعله بگذارید تا بپزد. بهتر است یک عدد پیاز را به شکل نگینی در آب مرغ خرد کنید تا بوی زهم مرغ را بگیرد.
  2. بعد از ده دقیقه مقداری نمک به مرغ اضافه کنید تا مزه دار شود. ده دقیقه بعد یعنی پس از گذشت ۲۰ دقیقه مرغ شما کاملا پخته شده است و می‌توانید آن را از روی حرارت بردارید.
  3. برای درست کردن این سالاد می‌توانید سینه مرغ را با چاقو یا با قیچی آشپزخانه به شکل مربعی خرد کنید یا بسته به سلیقه خودتان آن را ریش ریش کنید.
  4. فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید و به همراه ادویه با مقدار بسیار کمی روغن داخل ماهیتابه با تفت دهید. مرغ را به ان اضافه کنید و اجازه دهید عطر ادویه و فلفل دلمه‌ای به خورد مرغ برود. تفت دادن را روی حرارت بسیار کم انجام دهید و در صورت نیاز چند قاشق آب به تابه اضافه کنید. مرغ نباید خشک و سفت شود، هدف ما فقط طعم دار شدن آن است.
  5. در این مرحله از طرز تهیه سالاد مرغ باید ذرت پخته  شده را به مواد سالاد اضافه کنید. اگر از کنسرو ذرت استفاده می‌کنید ابتدا به مدت ۲۰ دقیقه آن را بجوشانید.
  6. در انتهای مرحله باید سس را به مواد سالاد مرغ و ترخون اضافه  کنید. اما قبل از آن باید به سراغ ترخون بروید. سبزی ترخون را پاک کنید، بشویید و اجازه دهید آب آن برود. حالا ترخون را خرد کنید.
  7. سس مایونز و ماست چکیده را باهم ترکیب کنید و خوب هم بزنید. اگر احساس کردید سس غلیظ است می‌توانید برای رقیق کردن آن از آب مرغ استفاده کنید. ترخون خرد شده را به همراه مقداری فلفل سیاه  نمک به سس اضافه کنید و هم بزنید.
  8. ترکیب مرغف فلفل دلمه‌ای و ذرت را درون یک کاسه بریزید و سس را به ان اضافه کنید. خوب به هم بزنید تا سس به همه جای سالاد مرغ و ترخون برسد.
  9. سالاد را داخل یخچال قرار دهید تا جا بیفتد.
  10. در انتها می‌توانید آن را با نان سرو کنید و یا مقداری کاهو خرد کرده و مواد سالاد را به همراه تکه‌های نان تست سبوس دار را با کاهو مخلوط کنید.

نحوه سرو کردن سالاد مرغ

سالاد مرغ را میتوانید در قالب های کوچک تک نفره بریزید و جداگانه تزیین کنید و یا همه سالاد را درون یک دیس بزرگ ریخته و آن را با پیاز داغ و زرشک تزیین کنید.

سالاد مرغ می تواند به تنهایی برای یک وعده عصرانه سرو شود و یا در کنار غذای اصلی و به عنوان بیش غذا بر سر میز آورده شود. در هر صورت  یک لیوان نوشابه خنک، جز جداناپذیر از سالاد مرغ و ترخون است. اگر تمایل داشته باشید می‌توانید مواد سالاد را داخل نان باگت ریخته و به شکل ساندویچ میل کنید.

نکات بیشتر در پخت سالاد مرغ و ترخون

سالاد مرغ از آن دسته غذاهایی است که می‌توان مواد افزودنی آن را بنا بر ذائقه خود تغییر داد. برای مثال می‌توانید از تخم مرغ آب پز، ساقه کرفس خرد شده، سبزی جعفری و یا هر ماده غذایی  که دلتان می‌خواهد در طرز تهیه سالاد مرغ و ترخون استفاده کنید.

سینه مرغ بهترین انجام برای درست کردن این سالاد است، پیشنهاد می‌کنیم از ران برای درست کردن سالاد مرغ استفاده نکنید.

اگر از این دستور در طرز تهیه سالاد مرغ و ترخون استفاده کرده‌اید خوشحال می‌شویم نظرتان را در بخش کامنت‌ها برایمان بنویسید.

 

 

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
سالاد مرغ و ترخون
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات