طرز تهیه اسنک پنیری + نکات و فوت و فن‌های مهم در طبخ این غذا

طرز تهیه اسنک پنیری + نکات و فوت و فن‌های مهم در طبخ این غذا

اسنک یکی از میان وعده‌های بسیار محبوب در سراسر جهان است که انواع بسیار گوناگونی دارد. از مشهورترین انواع اسنک‌ها می‌توان به اسنک مرغ، اسنک گوشت، اسنک پنیری، اسنک کالباس، اسنک سوسیس، اسنک سبزیجات و… اشاره کرد. هر کدام از این اسنک‌ها به روش متفاوتی تهیه می‌شوند و طعم بسیار لذیذ و پرطرفداری دارند. در این مقاله دیجی‌فود با ما همراه باشید تا با طرز تهیه اسنک پنیری و نکات مربوط به طبخ آن آشنا شوید.

طرز تهیه اسنک پنیری

روش اول: طرز تهیه اسنک پنیری با پنیر گودا و پنیر پارمسان

مواد لازم

  • آرد سوخاری ۸۰ گرم
  • شیر ۲ قاشق سوپ‌خوری
  • تخم مرغ ۲ عدد
  • پنیر پارمسان ۶۰ گرم
  • پیازچه ۳ قاشق چای‌خوری
  • سس خردل ۲ قاشق چای‌خوری
  • پنیر گودا ۱۳۰ گرم
  • خامه ۱۳۰ گرم
  • نان تست ۱۲ عدد
  • آرد و روغن به مقدار لازم

این میزان مواد لازم در طرز تهیه اسنک پنیری ، به اندازه یک میان‌وعده کامل برای ۶ نفر در نظر گرفته شده است. در صورتی که می‌خواهید اسنک پنیری را برای تعداد افراد کمتر یا بیشتری تهیه کنید؛ تمامی مواد گفته شده را به یک نسبت کم یا زیاد کنید.

دستور پخت اسنک پنیری به صورت مرحله به مرحله

  1. ابتدا پنیر گودا را رنده کنید.
  2. سپس پنیر گودا، پنیر پارمسان، خامه، سس خردل و پیازچه را به خوبی با هم مخلوط کنید.
  3. مواد آماده شده را روی نان تست پخش کنید و سپس یک نان تست دیگر روی آن قرار دهید.
  4. با استفاده از یک چاقوی تیز، نان‌های آماده شده را به صورت مثلث برش بزنید. 
  5. در این مرحله، نان‌های تست مثلثی را به خوبی در آرد گندم بغلتانید.
  6. در یک ظرف جداگانه شیر و تخم مرغ‌ها را با هم مخلوط کنید.
  7. بعد از غلتاندن اسنک‌ها در آرد گندم، آن‌ها را درون مخلوط شیر و تخم مرغ بیندازید تا تمامی بخش‌های اسنک به خوبی به آن آغشته شود.
  8. سپس اسنک‌ها را از ظرف شیر و تخم مرغ خارج کنید و سطح آن‌ها را با آرد سوخاری بپوشانید.
  9. در این مرحله، اسنک‌های پنیری شما نیمه‌آماده است و باید آن‌ها را به مدت ۱ ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کنند.
  10. در مرحله آخر، اسنک‌ها را درون یک ماهیتابه با مقدار کمی روغن سرخ کنید.

طرز تهیه اسنک پنیری

روش دوم: طرز تهیه اسنک پنیری با پنیر خامه‌ای

مواد لازم

  • پیاز ۱ عدد (متوسط)
  • فلفل دلمه‌ای نصف ۱ عدد (بزرگ)
  • پنیر خامه‌ای ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
  • هویج ۱ عدد (بزرگ)
  • سینه مرغ ۱ عدد (بزرگ)
  • سس مایونز ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
  • ادویه و نان تست به میزان لازم

دستور پخت اسنک پنیری به صورت مرحله به مرحله

  1. ابتدا پیازها را به خوبی تفت دهید.
  2. سینه مرغ را به صورت مکعب‌های نسبتا بزرگ، خرد کنید و به پیازهای در حال تفت اضافه کنید.
  3. پس از چند دقیقه، هویج و فلفل دلمه‌ای را با مواد دیگر مخلوط کنید.
  4. در این مرحله، ادویه‌ها را اضافه کنید و به مدت چند دقیقه مواد را به خوبی با هم تفت دهید.
  5. بعد از این که تمامی مواد به خوبی تفت داده شدند؛ زیر گاز را خاموش کنید تا مواد کمی خنک شوند.
  6. در یک ظرف، پنیر خامه‌ای و سس مایونز را با هم مخلوط کنید و به خوبی هم بزنید.
  7. نان‌های تست را کف یک ظرف پیرکس بچنید و روی آن‌ها یک لایه پنیر پیتزا بریزید.
  8. مواد آماده شده را روی نان‌ها بریزید و یک نان تست دیگر روی آن‌ها قرار دهید.
  9. در این مرحله، مخلوط پنیر خامه‌ای و مایونز را روی نان‌ها بریزید تا تمامی سطح اسنک‌ها به این سس آغشته شود.
  10. سپس دوباره روی اسنک‌ها پنیر پیتزا بریزید.
  11. در مرحله آخر، ظرف پیرکس را به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در فری که قبلا با دمای ۱۸۰ درجه گرم شده است؛ قرار دهید. زمانی که روی پنیرها کاملا طلایی شود، اسنک‌های شما آماده است و می‌توانید آن‌ها را سرو کنید. 

طرز تهیه اسنک پنیری

در تهیه اسنک پنیری باید به چه نکاتی توجه کنیم؟

  • اسنک‌ها معمولا به شکل ساندویچ‌های مثلثی هستند. اما شکل ظاهری آن‌ها کاملا به سلیقه شما بستگی دارد و می‌توانید آن‌ها را به همان حالت مربعی نیز درست کنید.
  • همانطور که می‌دانید این غذا کالری بسیار بالایی دارد. اما اگر از آن دسته افرادی هستید که می‌خواهید اسنک پنیری را با کالری کمتری درست کنید یا از رژیم غذایی خاصی پیروی می‌کنید؛ می‌توانید در مرحله آخر به جای سرخ کردن، اسنک‌ها را درون فر، مایکروفر، توستر یا ساندویچ‌ساز قرار دهید. 
  • اگر از ماهیتابه در طرز تهیه اسنک پنیری استفاده می‌کنید؛ بهتر است یک جسم سنگین را در یک فویل آلومینیومی بپیچید و آن را روی اسنک‌ها قرار دهید. این کار باعث می‌شود که نان‌ها به خوبی به هم بچسبند و هنگام سرخ شدن، شکل اولیه خودشان را از دست ندهند. 
  • در تهیه اسنک پنیری می‌توانید با توجه به سلیقه و ذائقه شخصی خودتان، تغییراتی در مواد اولیه و روش پخت این غذا ایجاد کنید. برای مثال در طرز تهیه این اسنک پنیری می‌توانید از قارچ، فلفل دلمه‌ای، ذرت و… نیز استفاده کنید. 
  • برای سرو اسنک پنیری می‌توانید از انواع سس‌ها و چاشنی‌های مورد علاقه‌تان استفاده کنید. یکی از معروف‌ترین سس‌هایی که در سرو اسنک پنیری استفاده می‌شود، سس سالسا است. سس سالسا یک سس مکزیکی بسیار تند و خوش‌عطر است. شما می‌توانید طرز تهیه این سس معروف را در مجله دیجی‌فود مطالعه کنید و آن را در منزل تهیه کنید. سس گوجه فرنگی و سس خردل نیز از رایج‌ترین افزودنی‌هایی است که هنگام سرو این غذا مورد استفاده قرار می‌گیرد.

اسنک پنیری یک میان وعده بسیار مقوی و خوش‌مزه است که می‌توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید. در این متن، ۲ طرز تهیه اسنک پنیری را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش دادیم. از شما می‌خواهیم تجربه خودتان در طبخ این میان وعده را با ما و دیگر کاربران به اشتراک بگذارید.

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه اسنک پنیری
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات