طرز تهیه سالاد سزار با سس مخصوص، پیش غذا یا وعده اصلی؟

طرز تهیه سالاد سزار با سس مخصوص، پیش غذا یا وعده اصلی؟

در این مطلب از دیجی فود قرار است طرز تهیه سالاد سزار را به شما آموزش دهیم؛ اما این غذا صرفاً یک سالاد به عنوان پیش غذا نیست! در تعریف اصلی سالاد این‌طور آمده که این ماده غذایی می‌تواند پیش از غذا به عنوان پیش‌غذا، پس از غذای اصلی به عنوان یک وعده مجزا، همراه با غذای اصلی، یا خود به عنوان یک وعده غذای اصلی مصرف می‌شود! اما تعریف ذهنی ما در مورد انواع سالاد این است که باید آن را به عنوان یک وعده غذای سبک پیش از سرو غذای اصلی مصرف کرد.

با این حساب بعضی از انواع سالاد را که نمی‌توان در این تعریف گنجاند باید از لیست سالادها خط بزنیم. مثلاً سالاد الویه هیچ‌وقت نمی‌تواند صرفاً یک پیش غذا به حساب بیاید، چراکه این سالاد به تنهایی یک وعده غذای سنگین و پرکالری است. این قاعده در مورد سالاد سزار هم تا حدودی صدق می‌کند. سالاد سزار هم مانند الویه معمولاً به عنوان یک وعده غذای اصلی به حساب می‌آید، اما برخلاف الویه، سالاد سزار غذایی بسیار سالم است که در عین سیرکننده بودن هم سبک است و هم کالری بسیار کمی دارد.

طرز تهیه سالاد سزار - دیجی فود

مواد لازم برای تهیه سالاد سزار

  • کاهو یک بوته شسته شده
  • سینه مرغ ۱ عدد کامل
  • نان تست
  • سیر ۱ حبه
  • روغن‌زیتون دو قاشق غذاخوری
  • گوجه گیلاسی برای تزیین

این میزان مواد اولیه در طرز تهیه سالاد سزار دونفره کافی است. اگر می‌خواهید به جای سینه مرغ از فیله استفاده کنید بهتر است برای هر نفر دو یا سه عدد فیله مرغ در نظر بگیرید.

مواد لازم برای تهیه سس سالاد سزار

  • تخم‌مرغ ۲ عدد
  • روغن‌زیتون یک‌چهارم فنجان
  • پنیر پارمزان ۳ قاشق غذاخوری
  • سرکه بالزامیک ۲ قاشق غذاخوری
  • سیر ۲ حبه
  • نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد سزار - دیجی فود

طرز تهیه سس سالاد سزار خانگی

در تهیه سالاد سزار بهتر است ابتدا به سراغ تهیه سس مخصوص این سالاد بروید. از آنجایی که سس خانگی سزار باید به مدت یک ساعت در یخچال استراحت کند تا مزه‌ها به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند ابتدا سس را آماده کرده و بعد مشغول انجام مراحل دیگر در طرز تهیه سالاد سزار شوید.

  1. برای درست کردن سس این سالاد ابتدا تخم‌مرغ‌ها را به مدت دو دقیقه داخل آب در حال جوش قرار دهید تا آب پز شوند. زرده تخم‌مرغ‌ها برای تهیه سس سزار نباید کاملاً ببندند.
  2. سیرها را پوست‌کرده و داخل یک کاسه له کنید.
  3. روغن‌زیتون را به همراه پنیر پارمزان و زرده‌های تخم‌مرغ داخل آن ریخته و به مدت ۴ دقیقه با سیرهای له‌شده هم بزنید.
  4. هم زدن را تا جایی ادامه دهید که رنگ سس شما سفید شود. بهتر است این مراحل را به دقت انجام دهید چراکه تهیه سس از مهم‌ترین مراحل در طرز تهیه سالاد سزار است و طعم نهایی سالاد شما را تعیین می‌کند.
  5. وقتی مواد شما یکدست و سفیدرنگ شدند سرکه بالزامیک، نمک و فلفل را اضافه کنید و مجدد برای ۳ دقیقه هم بزنید. سس سزار شما باید در نهایت حالتی مانند سس مایونز به خود بگیرد. می‌توانید تمام این مراحل را با دور متوسط همزن برقی انجام دهید.
  6. در آخر سس سزار را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید تا طعم مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.

بد نیست این دو نکته را هم اضافه کنیم. اگر طعم سرکه را نمی‌پسندید و یا در خانه سرکه ندارید، می‌توانید برای تهیه سس سزار از آب‌لیمو استفاده کنید. همچنین می‌توانید در آخر از سفیده‌های تخم‌مرغ برای تزئین سالاد سزارتان استفاده کنید.

طرز تهیه سالاد سزار - دیجی فود

طرز تهیه سالاد سزار ساده

  1. برای تهیه سالاد سزار به اولین چیزی که نیاز داریم ترکیب سیر له‌شده و روغن‌زیتون است. سیر را مشابه مراحل قبل در کاسه‌ای بکوبید و با روغن‌زیتون و مقدار کمی نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید.
  2. چهار طرف نان تست‌ها را ببرید. حالا به کمک یک برس شیرینی‌پزی روی نان‌ها را به مخلوط روغن و سیر آغشته کنید.
  3. مرحله بعد در طرز تهیه سالاد سزار تست کردن نان‌هاست. ابتدا نان‌ها را به شکل مربع‌های کوچکی برش بزنید و بعد آن‌ها را درون فر، توستر و یا ماهیتابه سوخاری کنید.
  4. سینه‌های مرغ را از بغل یک برش بزنید تا نازک‌تر شوند، سپس آن‌ها را با باقی‌مانده ترکیب سیر و روغن‌زیتون و مقدار دیگری نمک و فلفل مخلوط‌کنید و برای نیم ساعت کنار بگذارید تا به خوبی مزه‌دار شوند.
  5. در این مدت کاهوها را بشویید و خرد کنید. می‌توانید کاهوهای خردشده را برای چند دقیقه روی یک پارچه تمیز بریزید تا کاملاً خشک شوند.
  6. اگر می‌خواهید طرز تهیه سالاد سزار با مرغ گریل شده را امتحان کنید کافی است یک تابه رژیمی یا تابه گریل بردارید، کف آن را به کمک برس کمی چرب کنید و بعد سینه‌های مرغ را روی آن بچینید تا با حرارت نسبتاً بالا بپزند. دو طرف مرغ که گریل شد آن‌ها را برش بزنید و کنار بگذارید.
  7. حالا کاهوها را با نان‌های تست برش زده و سوخاری شده مخلوط‌کنید.
  8. سینه مرغ برش زده را روی سالاد بچینید.
  9. گوجه گیلاسی‌ها را هم به همراه سفیده‌های تخم‌مرغ آب‌پز شده روی سالاد بریزید.
  10. سس را اضافه کرده و سالاد سزارتان را نوش جان کنید.

این طرز تهیه سالاد سزار رژیمی بود چون مرغ آن را بدون هیچ روغنی به شکل گریل شده سرو شد؛ اما اگر بخواهید کالری سالاد سزارتان را بالاتر ببرید و آن را به یک وعده اصلی کامل تبدیل کنید، می‌توانید به جای مرغ گریل شده از مرغ سوخاری استفاده کنید.

برای طرز تهیه سالاد سزار با مرغ سوخاری کافی است تکه‌های طعم دار سینه مرغ را به نوبت داخل آرد، تخم‌مرغ و پودر سوخاری بغلتانید و در نهایت داخل روغن داغ سرخ کنید. همچنین برای جذاب‌تر شدن سالادتان می‌توانید تکه‌های گوشت مرغ را داخل یک لایه ورقه پنیر بپیچید و بعد داخل آرد، تخم‌مرغ و پودر سوخاری بغلتانید و در روغن داغ سرخ کنید.

طرز تهیه سالاد سزار - دیجی فود

نکاتی در طرز تهیه سالاد سزار

  • سس آماده هزار جزیره هم طعم خوبی به سالاد سزار می‌دهد. می‌توانید به جای سس سزار خانگی از این سس آماده استفاده کنید. البته در این صورت کالری سالادتان کمی بالاتر می‌رود.
  • بهتر است سس را روی تکه‌های نان تست اضافه نکنید. چون با این کار ترد بودن نان‌های سوخاری شده از بین می‌رود.
  • دقت داشته باشید که باید کاهو را در طرز تهیه سالاد سزار درشت‌تر از دیگر سالادها خرد کرد.
  • می‌توانید برای بهتر شدن طعم سالادتان روی آن را با پنیر پارمزان تزئین کنید.

ما طرز تهیه سالاد سزار را با نکاتش به شما آموزش دادیم حالا شما به ما بگویید سالاد سزار را با چه دستوری درست می‌کنید؟

طرز تهیه
دستور پخت
طرز تهیه سالاد سزار
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات