طرز تهیه باتر کریم + نکات مهم و حرفه‌ای

طرز تهیه باتر کریم + نکات مهم و حرفه‌ای

باتر کریم یا همان باتر آیسینگ یکی از انواع پرکننده (فیلینگ) است که برای لایه‌های داخلی کیک یا به عنوان روکش کیک برای تزیین استفاده می شود. انواع باتر کریم می تواند با اضافه کردن شکلات، پوره میوه‌ها و انواع عصاره و طعم‌دهنده‌ها تهیه شود. باتر کریم گزینه بهتری نسبت‌به خامه است چرا‌که به‌راحتی فرم می‌گیرد و در هوای گرم فرمش را از دست نمی‌دهد و علاوه‌بر تزئین کیک می‌توانید آن را در انواع دسر نیز استفاده کنید. جالب است بدانید که امکان درست کردن باتر کریم در منزل و با وسایلی ساده وجود دارد؛ از‌این‌رو ما در این مطلب ۳ روش طرز تهیه باتر کریم را به‌همراه ترفند‌هایی حرفه‌ای و نکاتی کاربردی آموزش داده‌ایم. با ما همراه باشید تا پس از یادگیری روش تهیه باتر کریمی خوش‌طعم و خوش‌فرم، اطرافیانتان را با کیک‌ها و دسرهای حرفه‌ای شگفت‌زده کنید.

طرز تهیه باتر کریم

طرز تهیه باتر کریم ساده

  1. مواد لازم برای تهیه باتر کریم ساده
  2. کره بدون نمک: دو پیمانه
  3. پودر شکر ( شکر کاستر): شش پیمانه
  4. شیر پر چرب: دو قاشق غذاخوری
  5. خامه: یک قاشق چایخوری
  6. وانیل مایع: هشت الی ده قطره
  7. نمک: یک پینچ

مراحل طرز تهیه باتر کریم ساده

  • کره‌ای که به دمای محیط رسیده داخل ظرف گود و بزرگی بریزید و با سرعت متوسط همزن به اندازه‌ای هم بزنید که کرم‌رنگ و کمی حجیم شود.
  • پودر شکر که از قبل چندین بار الک کردید را دوباره روی کره الک کنید و با همزن بزنید. این کار را در چند مرحله انجام دهید و دائما هم‌بزنید تا کرمی یک‌دست داشته باشید.
  • شیر و خامه را ابتدا با هم خوب مخلوط کنید تا زمانی که ترکیب آن‌ها یک‌دست شود؛ سپس این ترکیب را در دو مرحله به ترکیب کره و شکر اضافه کنید و با لیسک هم بزنید.
  • در این مرحله وانیل را به‌همراه یک پینچ نمک به ترکیب اضافه کرده و مخلوط کنید.
  • مواد را با لیسک خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند. اکنون باتر کریم شما آماده است.

نکات و ترفند‌ها:

  • سعی کنید پودر شکر را کم‌کم و در چندین مرحله اضافه کنید و هم بزنید. این کار باعث می‌شود تا باتر کرم شما لطیف‌تر و با‌کیفت‌تر شود.
  • شکر کاستارد همان شکر دانه‌ریز بوده که در فروشگاه‌های لوازم قنادی‌ نیز موجود است؛ اما شما با آسیاب کردن شکر می‌توانید چیزی مشابه شکر کاستارد داشته باشید که نیاز شما را برآورده می‌کند و مقرون‌به‌صرفه است.
  • یک پینچ نمک معادل مقدار نمکی است که با انگشت اشاره و شصت برمی‌داریم.

طرز تهیه باتر کریم

طرز تهیه باتر کریم با تخم مرغ

تهیه باتر کریم با تخم مرغ سخت‌تر بوده و ریسک بیش‌تری دارد، اما اگر بتوانید مراحل طرز تهیه باتر کریمی را که در ادامه ارائه کرده‌ایم به‌درستی انجام دهید، باتر کریمی با‌کیفیت‌تر، سفید‌تر و شفاف‌تر خواهید داشت. این ویژگی‌ها به شما این امکان را می‌دهد تا بتوانید باتر کریم را به رنگ‌های مختلف درآورده و با استفاده از آن ظاهری خاص و زیبا به کیک‌ها و دسر‌های خود ببخشید.

مواد لازم برای تهیه باتر کریم با تخم مرغ

  1. سفیده تخم مرغ: ۲۳۵ گرم (حدودا ۷ تخم مرغ بزرگ)
  2. پودر شکر: دو پیمانه
  3. کره بدون نمک: دو پیمانه
  4. نمک: یک پینچ
  5. خامه: یک قاشق غذا خوری
  6. وانیل مایع: ده قطره

مراحل طرز تهیه باتر کریم با تخم مرغ

  • سفیده‌ها را داخل ظرف بزرگ و گودی بریزید (بهتر است ظرف استیل باشد) و با همزن دستی به اندازه‌ای بزنید که از حالت لختی در‌آیند.
  • پودر شکر را به تخم مرغ‌ها اضافه کرده و مقداری با همزن دستی بزنید تا کمی کف کند. ( روی سفیده‌ها حباب ایجاد شود.)
  • یک‌چهارم ظرفی را پر از آب کرده و روی حرارت قرار دهید تا شروع به جوشیدن کند. سپس ظرف تخم مرغ‌ها را روی ظرفی که آب در آن می‌جوشد قرار دهید و خیلی سریع به مدت ۳۰ ثانیه با همزن دستی یا برقی هم‌بزنید.
  • در این مرحله در حین هم‌زدن با سرعت بالا، کره را تکه‌تکه به آن اضافه کنید.
  • پس از آب شدن کره و مخلوط شدن آن با مواد، وانیل و نمک (یک پینچ) را اضافه کرده و اگر رنگ خاصی مد‌نظرتان است در این مرحله باید رنگ ژله‌ای مورد نظرتان را به مواد اضافه کنید.
  • این مخلوط را تا زمانی با همزن ‌هم‌بزنید که مواد‌تان کاملا فرم گرفته باشد. (جای پره های همزن روی مواد بماند.)
  • باتر کریم پایه تخم مرغ شما کاملا آماده است.

طرز تهیه باتر کریم شکلاتی

طرز تهیه باتر کریم شکلاتی کاملا مشابه باتر کریم با پایه تخم مرغ است و تنها تفاوت آن در میزان پودر شکر بوده که باید با پودر کاکائو جایگزین شود. برای تهیه باتر کریم شکلاتی یک دوم پیمانه از پودر شکر کم کنید و پودر کاکائو را که از قبل چند مرتبه الک شده است، بعد از اضافه کردن پودر شکر اضافه کنید.

طرز تهیه باتر کریم

نکات و ترفند‌ها

  • در مرحله سوم آبی که میجوشد نباید به‌هیچ‌عنوان به ظرف تخم مرغ‌ها برخورد کند. این مرحله از اهمیت بسیاری برخوردار است زیرا:
    • این مرحله باعث از‌بین‌رفتن بوی زخم تخم مرغ می‌شود.
    • در فرم‌گیری باتر کریم بسیار موثر است.
  • اگر می‌خواهید باتر کریم شما چند رنگ باشد مواد را به بخش‌های متعددی تقسیم کنید. برای رنگ کردن هر بخش رنگ را به کل موادی که فرم گرفته اضافه نکنید، بلکه به اندازه یک قاشق غذا خوری از مواد را جدا کرده و رنگ ژله‌ای را به آن بیفزایید و کاملا ترکیب کنید که رنگ حل شود؛ سپس مواد رنگی را به کل مواد اضافه کنید. (این درست‌ترین روش برای رنگ کردن است)

اگر به کمک دستور طرز تهیه باتر کریم برای تهیه این دسر خوشمزه و پرکاربرد اقدام کردید خوشحال می‌شویم نتیجه و تجربه‌تان را با ما و همراهان دیجی فود به اشتراک بگذارید.



0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات