طرز تهیه بیف استراگانف ، کاملترین دستورالعمل تمام زمان‌ها

طرز تهیه بیف استراگانف ، کاملترین دستورالعمل تمام زمان‌ها

بیف استراگانف یک غذای روسی است. بیشترین زمانی که برای این غذا صرف می‌شود، هنگام پختن گوشت آن است. باقی مراحل به قدری هیجان‌انگیز می‌شود که گذر زمان را احساس نخواهید کرد. برای طرز تهیه بیف استراگانف ما تمامی نکات را با ریزترین جزئیات ذکر کرده‌ایم. این غذا در هر وعده حدود ۳۲۰ کالری دارد.

مواد لازم در طرز تهیه بیف استراگانف روسی

  • گوشت مخصوص بیف استراگانف: ۵۰۰ گرم
  • سیب زمینی: ۴ عدد
  • قارچ: ۲۰۰ گرم
  • پیاز: ۲ عدد متوسط
  • خامه: ۲ قاشق غذاخوری
  • شیر: ۱ لیوان
  • آرد: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • پنیر پارمزان (اختیاری): نصف پیمانه

دستور پخت سریع

  1. برای طرز تهیه بیف استراگانف گوشت را با پیاز و سیر رنده شده و ادویه مزه‌دار کنید و داخل یخچال بگذارید.
  2. سپس گوشت را به همراه ۳ لیوان آب بپزید.
  3. سیب‌زمینی‌های خلالی را سرخ کنید و کنار بگذارید.
  4. حالا سس بشامل یا سس مخصوص بیف استراگانف را درست کنید.
  5. قارچ‌های ورقه شده را با مقداری کره، تفت دهید و به سس اضافه کنید.
  6. گوشت و سس را با هم مخلوط کنید و دوباره بر روی حرارت ملایم بگذارید.
  7. غذا را بچشید و برای سرو آماده کنید.

راهنمای گام به گام طرز تهیه بیف استراگانف

گوشت‌ها را با کمی پیاز رنده شده و ادویه‌ها مزه‌دار کنید و برای حداقل ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید.

سپس آن را با ۱ قاشق روغن تفت دهید.

بعد از این که رنگ گوشت تغییر کرد، ۳ لیوان آبجوش روی گوشت‌ها بریزید تا با حرارت ملایم بپزد.

در اواخر پخت گوشت را تست کنید، اگر هنوز بافت آن سفت بود مقدار دیگری آبجوش اضافه کنید تا بپزد.

طرز تهیه بیف استراگانوف رستورانی سیب‌زمینی‌ها را تا جایی که می‌توانید به اندازه‌های نازک، خلالی کنید. سپس آن‌ها برای حدود نیم ساعت درون آب قرار دهید تا نشاسته آن جدا شود.

حالا سیب زمینی‌ها را بشورید و درون آبکش بریزید تا به خوبی خشک شود.

سیب‌زمینی‌ها درون روغن فراوان سرخ کنید و داخل ظرفی بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

قارچ‌ها را بشورید و حلقه حلقه کنید. آن‌ها را با مقداری کره تفت دهید.

بعد از این که قارچ‌ها را تفت دادید، آن را به سس مخصوص بیف استراگانف یا سس بشامل اضافه کنید و مخلوط کنید. (طرز تهیه سس در ادامه آموزش داده می‌شود.)

حالا گوشت را هم به این ترکیب اضافه کنید و با قارچ و سس به خوبی هم بزنید. بهتر است تا لحظه سرو بر روی حرارت ملایم بماند.

در آخر نمک غذا را بچشید و دیگر تمام است.

طرز تهیه بیف استراگانف - دیجی فود

طرز تهیه سس بیف استراگانف

اگر یکبار هم بیف استراگانف میل کرده باشید یا با طرز تهیه بیف استراگانف آشنا باشید، می‌دانید که یک سس لذیذ لابلای محتویات آن است. شما هم می‌توانید سس مخصوص بیف استراگانف درست کنید و هم سس بشامل. این ۲ سس با هم یک فرق جزئی دارند که شما بر اساس سلیقه می‌توانید یکی از آن‌ها را انتخاب کنید.

طرز تهیه سس بشامل

برای تهیه سس بشامل که در غذاهای دیگری مانند لازانیا هم استفاده می‌شود به صورت زیر عمل کنید:

حدود ۲ قاشق غذاخوری آرد سفید را درون قابمه تفت دهید.

بعد از این که خامی آرد گرفته شد و عطر آن در فضا پیچید، ۱ قاشق غذاخوری کره به آن اضافه کنید و سریعا هم بزنید.

سپس ۱ لیوان شیر به این مخلوط اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا به غلظت دلخواه برسد.

مقداری ادویه کاری درون این سس می‌توانید بریزید.

تهیه سس مخصوص بیف استراگانف

برای طرز تهیه بیف استراگانف خوشمزه، به سس مخصوص آن نیاز دارید.

برای تهیه این سس، مانند مراحل سس بشامل عمل کنید، اما در انتها، ۲ قاشق غذاخوری خامه به این مخلوط اضافه کنید.

نکات مهم و ترفندهای ۱۰۰۰ امتیازی برای طرز تهیه بیف استراگانف

  • چه گوشتی برای بیف استروگانف مناسب است؟ شاید مهم‌ترین سوال برای این غذاست، شما با هر نوع گوشتی می‌توانید این غذا را درست کنید، اما طعم اصیل آن تنها با یک نوع گوشت خاص نمایان می‌شود. برای طبخ بیف استراگانف بهتر است از گوشت راسته گوساله استفاده کنید. در صورتی که دسترسی به این گوشت نداشته باشید، مغز ران گوساله هم انتخاب خوبی است.
  • غلظت سس بشامل باید مانند فرنی باشد.
  • پنیر پارمزان در این غذا اختیاری است. در صورت اضافه کردن این پنیر به بیف استراگانف طعم لذیذتری به آن می‌دهید.
  • یک نکته طبق تجربه خودم به شما می‌گویم که طعم این غذا را متفاوت‌تر از آن‌چه که هست، تجربه کنید؛ در آخرین مرحله پخت مقداری تخم گشنیز پودر شده روی آن بریزید. (این یک راز بود!) امتحانش کنید و نتیجه آن را برای ما هم بنویسید.
  • قرار دادن سیب زمینی درون آب، باعث می‌شود بعد از سرخ شدن، ترد باشند.
  • زمانی که سیب زمینی‌ها درون آب گذاشتید، می‌توانید ۱ حبه سیر را از وسط برش داده و درون آن بگذارید. سیب‌زمینی طعم بهتری می‌گیرد.
  • در این غذا به آب گوشت نیازی ندارید. بنابراین اجازه دهید آب گوشت به خوبی تبخیر شود.

طرز تهیه بیف استراگانف مرغ

اسمش البته این نیست! یعنی غذایی به نام بیف استراگانف مرغ نداریم، این غذا اگر قرار باشد با گوشت مرغ آماده شود، به آن چیکن استراگانف می‌گوییم.

طرز تهیه چیکن استراگانف هم دقیقا مانند طرز تهیه بیف استراگانف است، فقط شما برای پختن مرغ آب و زمان کمتری لازم دارید. حتی بهتر است مرغ‌ها را برای طعم بهتر نپزید. آن‌ها را به صورت رشته‌های نسبتا نازک خرد کنید و با مقداری کره تفت دهید. بافت مرغ در این مرحله و مرحله بعد که قرار است با سس و قارچ بپزد، نرم می‌شود.

برای طرز تهیه چیکن استراگانف مجلسی می‌توانید میزان گوشت مرغ را از سیب‌زمینی بیشتر کنید.

طرز تهیه بیف استراگانف - دیجی فود

و اما نحوه سرو بیف استراگانوف

بیف استراگانف از آن دسته غذاهاست که برای سرو به نان یا برنج نیازی ندارید. از آنجایی که معمولا اکثر غذاهای ما ایرانی‌ها با نان و برنج سرو می‌شود، جای تعجب دارد که این غذا با ذائقه ما جور درآمده و مورد پسند ماست.

برای سرو، بیف استراگانف را درون ظرف‌های گود تک نفره بریزید، سپس روی هر کدام از آن‌ها سیب‌زمینی‌های سرخ شده قرار دهید.

حالا بر روی سیب زمینی‌ها مقداری پنیر پارمزان، پودر تخم گشنیز و جعفری خرد شده بریزید.

ما در طرز تهیه بیف استراگانف گفتیم این غذا با نان و برنج سرو نمی‌شود. اما شاید مهمانان شما، عادت داشته باشند با هر غذایی نان بخورند. می‌توانید روی میز سرو، چند تکه نان تست یا نان لواش هم قرار دهید.

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه بیف استراگانف
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات