طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ در خانه، انتخابی سالم با ارزش غذایی بالا

طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ در خانه، انتخابی سالم با ارزش غذایی بالا

پیتزا یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای فست فودی است که علی‌رغم کالری بالا و چرب بودن باز جز محبوب‌ترین انواع غذاهای سریع است. این غذا به خصوص در میان کودکان و نوجوانان بسیار طرفدار دارد و کسی توجه چندانی به مضرات موادغذایی فراوری شده که در پخت پیتزا مورد استفاده است، ندارد. طبیعتا با درست کردن پیتزا در خانه با مواد اولیه تازه و مورد اطمینان می‌توان ارزش غذایی آن را بالاتر برد. خصوصا اگر به جای پیتزاهای سوسیس و کالبتاس به سراغ طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ برویم.

مردم معمولا نگرانند که با پخت پیتزا در خانه نمی‌توان آن طعم دلچسب رستورانی را ایجاد کرد. اما ما به شما ثابت می‌کنیم که با پخت پیتزا خانگی آن هم با دستور دیجی فود دیگر هوس پیتزاهای بیرونی به سرتان نزند. هرچند که انواع مختلفی از این غذای خوشمزه را می‌توان با توجه به چند نکته ساده به راحتی در فر خانگی تهیه کرد؛ اما اگر می‌خواهید یکی از سالم‌ترین انواع پیتزا را بپزید، بهترین انتخاب استفاده از طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ است.

حتی اگر احساس می‌کنید آماده کردن خمیر پیتزا کار شما نیست می‌توانید به سراغ پخت پیتزا خانگی با خمیرهای آماده بروید که حسابی کارمان را آسان کرده است. کافیست مواد دلخواهتان را آماده کنید و بعد روی خمیر نیمه آماده پیتزا بریزید. ده دقیقه بعد، زمانی که پنیر پیتزا آب شد غذای خوشمزه شما هم آماده است. ما به شما توصیه می‌کنیم اگر نمی‌خواهید در طول ماه هزینه‌های زیادی بابت سفارش پیتزا  از فست فودی‌ها پرداخت کنید، در ادامه این آموزش از دیجی فود با ما همراه باشید. در این مطلب قرار است طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ را به دو روش حرفه‌ای و سریع آموزش دهیم.

مواد لازم طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ

  • قارچ ۲۵۰ گرم
  • گوشت چرخکرده ۵۰۰ گرم
  • فلفل دلمه‌ای بزرگ ۱ عدد
  • سس گوجه‌فرنگی یا سس مارینارا به اندازه کافی
  • پنیر پیتزا و خمیر پیتزا به اندازه کافی
  • پودر پیاز، ادویه کاری، نمک، فلفل سیاه و آویشن به اندازه لازم

مواد لازم در تهیه خمیر پیتزا

  • آرد ۳ پیمانه
  • تخم‌ مرغ ۱ عدد
  • خمیرمایه فوری ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک ۱ قاشق غذاخوری
  • شیر ۱ پیمانه
  • روغن مایع ولرم ۶ قاشق غذاخوری

پیتزا گوشت و قارچ - دیجی فود

طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ مرحله به مرحله

  1. اولین چیزی که برای درست کردن انواع پیتزا بسیار اهمیت دارد، درست کردن یک خمیر پیتزا مرغوب است. اگر خمیر پیتزای خوبی داشته باشید، دیگر فرقی نمی‌کند که مواد اصلی شما چه باشد! یک خمیر پیتزای حرفه‌ای برای پخت هر نوع پیتزایی مناسب است، چه پیتزای کالباس چه پیتزای گوشت و قارچ!
  2. برای تهیه خمیر پیتزا ابتدا شیر را روی حرارت قرار دهید تا دمای آن به حدی برسد که اگر انگشت کوچکتان را داخل شیر بزنید گرمای آن را حس کنید اما دستتان نسوزد. حالا ۱ قاشق از شکر دستور را درون شیر حل کنید و سپس خمیرمایه را به آن اضافه کنید. کمی هم بزنید و روی ظرف را بپوشانید. ترجیحاً آن را در محیطی گرم و تاریک مانند داخل کابینت و یا داخل فر خاموش قرار دهید تا خمیرمایه عمل بیاید.
  3. بعد از ده دقیقه که خمیرمایه شما پف کرد و اصطلاحاً عمل آمد آن را به همراه روغن، تخم مرغ، باقی شکر و نمک داخل کاسه‌ای بزرگ‌تر ریخته و حسابی مخلوط کنید.
  4. در این مرحله از طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ باید آرد را در سه مرحله به مواد خیس خمیر اضافه کنید. بهتر است آرد را در حال الک کردن به مواد اضافه کنید. با این کار خمیر باکیفیت‌تری دارید.
  5. زمانی که دیگر احساس کردید هم زدن خمیر با قاشق امکان ندارد با دست شروع به ورز دادن خمیر کنید. هرچند دقیقه یک‌بار صفحه کار را کمی آرد پاشی کنید و به ورز دادن خمیر ادامه دهید. حدود ۸ دقیقه برای ورز دادن کافی است و پس از آن خمیر به آن لطافت موردنظرمان می‌رسد.
  6. خمیر را داخل کاسه‌ای که کمی چرب شده قرار دهید و روی آن را ابتدا با سلفون و بعد با یک پارچه تمیز بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در جایی گرم استراحت دهید. این مرحله استراحت اولیه خمیر شما در طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ است و بسیار اهمیت دارد.
  7. وقتی خمیر پیتزای شما به مرحله استراحت رسید وقت دارید به سراغ تهیه مواد پیتزا بروید. برای آماده سازی مواد پیتزا ابتدا گوشت را به همراه مقداری روغن داخل تابه سرخ کنید. در این مرحله میتوانید مقداری پیاز رنده شده را به همراه گوشت تفت دهید اما بهتر است پودر پیاز را جایگزین کنید. وقتی گوشت به خوبی تفت خورد نصف استکان آب اضافه کنید و سپس اجازه دهید گوشت روی حرارت ملایم پخته شود.
  8. همانطور که از نامش مشخص است در طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ علاوه بر گوشت به قارچ هم نیاز داریم، پس تا گوشت پخته می‌شود قارچ‌های ورقه شده را به همراه فلفل دلمه‌ای نگینی شده تفت دهید تا سبک شوند. حالا گوشت‌ چرخکرده را به همراه ادویه‌هایی که در دستور آوردیم به قارچ‌ها اضافه کنید.
  9. بعد از دو الی سه دقیقه تفت دادن حرارت را خاموش کنید اما همچنان به تفت دادن گوشت و قارچ در تابه داغ ادامه دهید تا تابه از حرارت بیفتد چراکه اگر مواد را روی تابه داغ به حال خود رها کنید احتمال سفت شدن و سوخاری شدن گوشت و قارچ وجود دارد.
  10. بعد از یک ساعت مجدد به سراغ خمیر بروید. پف خمیر را با مشت کردن دستتان بخوابانید و بعد آن را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. از هر قسمت یک چانه گرد بگیرید و آن‌ها را روی سطح آرد پاشی شده به کمک وردنه باز کنید.
  11. روی سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیرها را که با قطر دلخواهتان باز کردید روی سینی فر قرار دهید.
  12. آخرین مرحله از طرز تهیه خمیر پیتزا استراحت دوم خمیر است. روی خمیر را با پارچه بپوشانید و آن را به مدت ۱۵ دقیقه در دمای آشپزخانه استراحت دهید. در این فرصت ۱۵ دقیقه‌ای فر را با دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید.
  13. در مرحله آخر از طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ روی خمیرها را با سس کچاپ یا سس مارینارا بپوشانید. (طرز تهیه سس مارینارا را می‌توانید در مقاله انواع سس پاستا بخوانید.) کمی پنیر پیتزا بریزید. روی آن را با مخلوط گوشت و قارچ شده بپوشانید و مجدد پنیر اضافه کنید. در انتها می‌توانید روی پیتزا را با قارچ ورقه شده، فلفل دلمه‌ای خرد شده و ذرت تزئین کنید.
  14. پیتزا را برای ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر بپزید. برای پخت پیتزا در فر باید پنج دقیقه آخر آن را به طبقه بالا منتقل کرده و گریل را روشن کنید تا روی پیتزای شما حسابی طلایی و خوش‌رنگ شود.

پیتزا گوشت و قارچ - دیجی فود

طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ فوری با خمیر آماده

گاهی پیش می‌آید که برای آماده کردن پیتزا عجله داریم و یا به هر دلیلی تمایل نداریم خمیر آن را در خانه تهیه کنیم. در هر صورت خوب است بدانید که همیشه روش‌های جایگزینی هم وجود دارد. مثل جایگزین کردن خمیر آماده به جای خمیر خانگی!

کافیست یک بسته خمیر آماده پیتزا داشته باشید و بعد می‌توانید از ترکیب همان موادی که در بالا برای پخت پیتزا گوشت و قارچ آموزش دادیم برای روی خمیرتان استفاده کنید. حتی می‌توانید به جای آن یک پیتزای مخصوص یا پیتزای مخلوط رستورانی بپزید. حتی از این خمیر می‌توانید در طرز تهیه نان سیر هم استفاده کنید.

اگر روش دیگری در طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ بلدید خوشحال می‌شویم در کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات