طرز تهیه کیک موز کره ای + نکات مهم و کاربردی در طبخ این دسر

طرز تهیه کیک موز کره ای + نکات مهم و کاربردی در طبخ این دسر

کیک موز کره‌ای (banana bread) با بافت مرطوب و طعم عالی، یک میان وعده بسیار خوش‌مزه است که می‌توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید. برای پخت کیک یا شیرینی، باید از یک رسپی کامل و معتبر استفاده کنید. شاید پخت کیک در نگاه اول و به صورت تئوری، بسیار آسان و بدون خطا باشد. اما خوب است بدانید که برای طبخ یک کیک بی‌نقص باید توجه ویژه‌ای به نکات و فوت و فن‌های مخصوص آن داشته باشید. همچنین در آشپزی، هیچ چیزی مهم‌تر از تمرین و کسب تجربه نیست. پس اگر تجربه اول در طبخ کیک، باب میلتان نبود؛ ناامید نشوید و همواره به دنبال کسب تجربه‌های بیشتر باشید. در این مقاله وب‌سایت دیجی‌فود قصد داریم طرز تهیه کیک موز کره ای را به شما آموزش دهیم. در ادامه با ما همراه باشید تا با دستورالعمل پخت این کیک پرطرفدار آشنا شوید.

طرز تهیه کیک موز کره ای

مواد اولیه لازم در طرز تهیه کیک موز کره ای

  • موز: ۳ عدد
  • شکر: سه چهارم پیمانه
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۲ عدد
  • آرد: ۱.۵ پیمانه
  • جوش شیرین: یک سوم قاشق چای‌خوری
  • نمک: یک سوم قاشق چای‌خوری

توجه داشته باشید که میزان مواد اولیه ذکر شده، مناسب برای ۶ نفر است. اگر می‌خواهید در دورهمی‌ها یا مهمانی‌های دوستانه و خانوادگی این کیک را برای افراد بیشتری سرو کنید؛ می‌توانید مقدار مواد را به یک نسبت بیشتر کنید.

 

طرز تهیه کیک موز کره ای

طرز تهیه کیک موز کره ای

کیک موز کره‌ای یک کیک بسیار خوش‌قلق است که با ساده‌ترین مواد اولیه و کمترین امکانات قابل تهیه کردن است. اگر می‌خواهید در کمترین زمان ممکن، یک میان وعده فوق‌العاده خوش‌مزه درست کنید؛ این کیک پیشنهاد مناسبی برای شما است. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه این کیک را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش دهیم.

  1. در قدم اول آرد، نمک و جوش شیرین را به خوبی الک کنید تا کاملا یکدست شوند.
  2. کره و شکر را با هم مخلوط کنید و به خوبی هم بزنید. هم زدن را تا جایی ادامه دهید که مخلوط کره و شکر کاملا کش‌دار و کرم رنگ شود.
  3. در این مرحله، تخم مرغ‌ها را یکی یکی به مخلوط مورد نظر اضافه کنید. نکته قابل توجه برای اضافه کردن تخم مرغ‌ها این است که باید بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ، مخلوط را به مدت ۱ دقیقه به خوبی هم بزنید.
  4. موزها را با پشت چنگال کمی له کنید و آن‌ها را به مخلوط آماده شده اضافه کنید.
  5. سپس آردهای الک شده را به مخلوط اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا خمیر یکدست و نرمی حاصل شود.
  6. حال خمیر کیک شما آماده است و نوبت پختن کیک است. در این مرحله، کف یک ظرف نچسب را با روغن چرب کنید و سپس مایه کیک را به طور یکنواخت در قالب بریزید.
  7. در مرحله آخر طرز تهیه کیک موز کره ای ، قالب مورد نظر را در فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید. پس از ۲۵ الی ۳۰ دقیقه که سطح خارجی کیک کاملا طلایی شد، کیک موز کره‌ای آماده است و می‌توانید آن را نوش جان کنید.

 

طرز تهیه کیک موز کره ای

فوت و فن‌های مهم در طبخ کیک موز کره‌ای

  • قبل از این که مراحل آماده‌سازی خمیر کیک را آغاز کنید؛ فر را روشن کنید تا کاملا گرم شود.
  • همچنین بهتر است مواد اولیه‌ای که در طرز تهیه کیک موز کره ای به آن‌ها احتیاج دارید را مدتی قبل از یخچال خارج کنید تا دمای آن‌ها با دمای محیط یکسان شود.
  • برای اینکه مایه کیک شما به قالب نچسبد و کیک به راحتی از قالب جدا شود؛ می‌توانید کمی آرد کف قالب بریزید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید.
  • همان طور که می‌دانید کیک موز کره ای، بافت بسیار نرم و سبکی دارد. از این رو برای اینکه طعم تکه‌های موز به خوبی در این کیک حس شود؛ نیازی نیست که موزها را کاملا له کنید.
  • بعد از اینکه مایه کیک را درون قالب ریختید؛ می‌توانید از چند تکه موز یا گردو نیز برای تزئین کیک استفاده کنید.

در این متن شما را با طرز تهیه کیک موز کره ای و نکات مربوط به طبخ آن آشنا کردیم. این کیک قدمت بسیار زیادی دارد و از حدود ۱۰۰ سال پیش در آمریکا و دیگر کشورهای اروپایی رواج داشته است. کیک موز کره‌ای یک انتخاب عالی به عنوان پیش غذا یا میان وعده است. شما می‌توانید این کیک بسیار خوش‌مزه را در کمتر از ۱ ساعت در منزل تهیه کنید و به همراه نوشیدنی سرو کنید. ترکیب این کیک فوق‌العاده نرم به همراه چای، یک عصرانه بسیار دلنشین و مقوی است. به شما توصیه می‌کنیم این کیک را برای انواع جشن‌ها و مهمانی‌های خودتان طبخ کنید و از طعم و عطر بی‌نظیر آن لذت ببرید.

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه کیک موز کره ای
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات