طرز تهیه سس آلفردو طعم لذیذ و به‌یادماندنی پاستا

طرز تهیه سس آلفردو طعم لذیذ و به‌یادماندنی پاستا

در درست کردن انواع پاستا این سس پاستا شماست که به غذایتان طعم می‌دهد. به عبارتی رمز و راز درست کردن یک پاستا خوشمزه در گرو کیفیت و طعم سسی است که برای اضافه کردن به پاستا آماده می‌کنید. در میان انواع رسپی برای درست کردن سس پاستا، طرز تهیه سس آلفردو طرفداران بیشتری دارد. می‌پرسید چرا؟ چون سس آلفردو به نسبت دیگر سس‌ها لذیذتر ، خوش‌طعم‌تر، همه‌کس پسندتر و ساده‌تر است. در واقع این‌طور بگوییم که اگر با ذائقه فردی آشنا نیستید و حالا او میهمان شماست، می‌توانید با خیال راحت برای میزبانی یک پاستا با سس آلفردو آماده کنید و آسوده‌خاطر باشید که از غذای شما لذت خواهد برد.

حالا قلم و کاغذهایتان را برای آموزش این سس جذاب حاضر کنید و همراه ما باشید. برای آموزش طرز تهیه سس آلفردو با قارچ آماده‌اید؟

مواد لازم در طرز تهیه سس آلفردو

  • خامه صبحانه ۵ قاشق غذاخوری
  • پنیر پارمزان یک فنجان
  • کره ۳۰ گرم
  • سیر رنده شده ۲ حبه
  • شیر ۴ قاشق غذاخوری
  • جعفری تازه به مقدار کم
  • نمک به میزان کم

ترکیب این میزان مواد برای یک سس غلیظ آلفردو و ساختن یک پاستا لذیذ دونفره کافی است. اگر تعدادتان کمتر یا بیشتر است مواد اولیه را نصف و یا دو برابر کنید.

طرز تهیه سس آلفردو - دیجی فود

دستور سریع در تهیه سس آلفردو

طرز تهیه سس آلفردو بسیار ساده و راحت است. کافی است سیر را در کره تفت دهید و سپس خامه رقیق‌شده با شیر را به ترکیب سیر و کره اضافه کنید. به هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود. حالا نوبت اضافه کردن پنیر و ادویه‌جات است. بعد از ریختن ادویه‌ها سس را از روی شعله برداشته و جعفری خردشده را اضافه کنید.

چطور سس آلفردو درست کنیم؟ مرحله‌به‌مرحله با دیجی فود

  1. تابه را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید و کره را توی تابه بیندازید.
  2. تا فاصله ذوب شدن کره سیر را رنده کنید و بعد داخل تابه بریزید. سیر باید برای دو تا چهار دقیقه با کره تفت‌داده شود. به هیچ عنوان سیر را بیش‌ازحد و یا روی شعله زیاد با کره تفت ندهید.
  3. خامه را با شیر رقیق کنید و به تابه انتقال دهید. شعله را کم کنید و مواد را مدام به هم بزنید. توجه کنید که خامه اصلاً نباید بجوشد. همین‌که گرم و روان شود و ترکیب یکنواختی به دست بیاید کافی است.
  4. حالا زمان اضافه کردن پنیر پارمزان به سس آلفردو است. پنیر را در دو مرحله به خورد سس دهید؛ و از هم زدن سس غافل نشوید. در این مرحله احتمال ته گرفتن سس به خاطر خاصیت چسبندگی پنیر بسیار زیاد است. پس حواستان را جمع کنید که کیفیت نهایی سس شما به این مرحله بستگی دارد.
  5. اگر خیلی اهل نمک نیستید پیشنهاد می‌کنم کلاً از خیر اضافه کردن نمک به این سس بگذرید. پنیر پارمزان به اندازه کافی طعم شوری را به سستان اضافه خواهد کرد؛ اما اگر تمایل داشتید می‌توانید نوک قاشق چای‌خوری نمک به سس اضافه کنید. فلفل سیاه تأثیر زیادی در عطروطعم سس‌ها دارد و از ضروریات طرز تهیه سس آلفردو است؛ اما آویشن و جوز هندی را می‌توان از دستور حذف کرد. البته که اضافه کردنشان به ترکیب سس خالی از لطف نیست؛ اما یادتان باشد در زدن هیچ ادویه‌ای زیاده‌روی نکنید.
  6. بعد از اضافه کردن ادویه‌ها شعله را خاموش کرده و جعفری خردشده را به سس اضافه کنید. میزان استفاده از جعفری در ترکیب سس آلفردو به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد. حتی می‌توانید جعفری را از دستور سس حذف کنید. بسیار خوب، تبریک می‌گوییم؛ سس آلفردو شما آماده سرو است.

حالا اگر می‌خواهید از این سس در طرز تهیه پاستا چیکن آلفردو استفاده کنید، باید یک مرحله به مراحل بالا اضافه کرد.

طرز تهیه سس آلفردو - دیجی فود

مرحله اضافی برای پاستا چیکن آلفردو: قبل از انجام هر کاری پنج عدد قارچ متوسط را شسته و به شکل ورقه‌ای برش دهید. قارچ‌ها را بدون هیچ روغنی در تابه بریزید تا بخارپز شوند و آب اضافه‌شان کاملاً تبخیر شود. این قارچ‌ها برای اضافه شدن به سس آلفردو آماده هستند؛ اما در چه مرحله‌ای باید قارچ را به سس اضافه کرد؟

واضح است. قارچ شما نیاز به تفت‌داده شدن با روغن دارد، پس هم‌زمان با اضافه کردن سیر به کره قارچ‌ها را هم به کره اضافه کنید تا با هم تفت‌داده شوند. باقی مراحل هم به همان ترتیبی که در بالا گفتیم باید انجام شوند.

از سس محبوب آلفردو می‌توانید در کنار فیله‌کبابی، در طرز تهیه پاستا ساده، فتوچیتی، پاستا میگو، چیکن آلفردو و طرز تهیه پاستا پنه استفاده کنید.

نکات و ترفندهای بیشتر در طرز تهیه سس آلفردو حرفه‌ای

  • پاستا با سس آلفردو به این دلیل که پایه اصلی آن خامه است کمی سنگین‌تر از پاستا با سس قارچ است. پس اگر می‌خواهید پاستا سبک‌تری میل کنید، می‌توانید به جای درست کردن این سس از طرز تهیه سس قارچ استفاده کنید و یا در دستور همین سس کمی دست برده و پایه سس را از خامه به شیر تغییر دهید. چطور؟
    می‌توانید به جای ۵ قاشق خامه رقیق‌شده با شیر از یک فنجان شیر و ۳ قاشق خامه استفاده کنید. در این صورت سس رقیق‌تر و سبک‌تری خواهید داشت.
  • پنیر پارمزان در دستور طرز تهیه سس آلفردو قابل‌حذف است؛ اما به هیچ عنوان قابل جایگزین کردن با پنیر پیتزا و یا پنیر فتا نیست. توصیه می‌کنیم سس آلفردو را با پنیر پارمزان درست کنید؛ اما اگر پارمزان در دسترستان نبود می‌توان از اضافه کردنش به سس آلفردو صرف‌نظر کرد. در این صورت حواستان باشد باید نمک بیشتری به سس بزنید.
  • به هیچ عنوان روغن نباتی را جایگزین کره نکنید. این کار تماماً عطروطعم و بافت سس آلفردو شما را تغییر می‌دهد. در صورت دسترسی نداشتن به کره می‌توان روغن‌زیتون بدون بو را جایگزین کره کنید.
  • کیفیت و طعم نهایی سس شما به شدن وابسته به کیفیت و تازگی مواد اولیه است. پس سعی کنید در تهیه این سس حتماً از سیر و جعفری تازه به جای پودر سیر و جعفری خشک‌شده استفاده کنید. این‌طور بگوییم، اگر سیر تازه نداشتید بهتر است از درست کردن سس آلفردو صرف‌نظر کنید.
طرز تهیه سس آلفردو - دیجی فود

برای سرو این سس باید آن را گرم به پاستا جوشیده و آبکش شده اضافه کنید. البته می‌توانید سس آلفردو را در کنار فیله مرغ کبابی و میگو سوخاری هم نوش جان کرد.

از اینکه در این آموزش‌ها همراه ما هستید لذت می‌بریم. اگر شما هم آموزش طرز تهیه سس آلفردو را دوست داشتید، حتماً نظرتان را در مورداین سس و دیگر سس‌های موجود که در درست کرد پاستا به کار می‌روند با ما در میان بگذارید.

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه سس آلفردو
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات