انواع سس پاستا ، شما معمولا پاستا را با چه سسی سرو می‌کنید؟

انواع سس پاستا ، شما معمولا پاستا را با چه سسی سرو می‌کنید؟

ما معمولا پاستا را با سس گوشت یا همان مایه ماکارونی سرو می‌کنیم؛ اما سس‌های متنوعی برای سرو انواع پاستا وجود دارد. از سس گوجه‌فرنگی گرفته تا انواع سس پاستا با شیر و خامه (سس آلفردو) که هرکدام طعم کاملا متفاوتی به غذای شما می‌دهند. دیگر زمان آن رسیده است که سس گوشت و رب را کنار بگذارید و پاستاهایتان را با سس‌های خانگی دیگری سرو کنید. لذت تجربه طعم‌های متنوع آنقدر دلچسب است که همه را برای یادگیری دستورهای غذایی جدید تشویق می‌کند. با یک پاستای سبز یا یک پاستای آغشته به قارچ و بشامل موافقید؟ با ما همراه باشید.

انواع سس پاستا - دیجی فود

انواع سس پاستا و لذت چشیدن طعم‌های جدید

قبل از اینکه به سراغ معرفی انواع سس پاستا برویم باید یک نکته را به شما گوشزد کنیم! سس مهم‌ترین و اصلی‌ترین طعم‌دهنده در پاستا است. آنقدری که کیفیت سس در طعم نهایی این غذا تأثیرگذار است به هیچ عنوان نمی‌توان گفت که کیفیت پایین و نامرغوب بودن نوع پاستا می‌تواند تمام تلاش ما را نابود کند.

همیشه یادتان باشد که یک سس پاستا برای خوشمزه و باکیفیت بودن اصلا نیاز به انجام کارهای پیچیده و خارق‌العاده ندارد. فقط کافی است طبق دستور پیش بروید و از مواد تازه و مرغوب استفاده کنید. فقط یکی دو بار با رعایت تمام نکات رسپی اصلی درست کردن سس محبوبتان را امتحان کنید تا از آن به بعد شما بهترین سرآشپز در پخت پاستا با سس دلخواهتان باشید.

ما قرار است در ادامه این مطلب ۳ مدل از معروف‌ترین انواع سس پاستا را به شما معرفی کنیم. بعد از این مطلب قرار است طرز تهیه انواع سس پاستا را به برنامه غذاهای هفتگی خود اضافه کنید. در ادامه می‌بینید که با چند دستور بسیار ساده تا چه اندازه می‌توانید در منو غذایی خود تنوع ایجاد کنید و اعضای خانواده‌تان را از خوردن غذاهای تکراری نجات دهید.

انواع سس پاستا - دیجی فود

۱. سس مارینارا اولین گزینه از انواع سس پاستا

سس مارینارا یک سس پایه و بسیار آسان از انواع سس پاستا است که می‌توانید به کمک آن یک پاستای خوش رنگ و لعاب و خوشمزه درست کنید. این سس که با گوجه‌فرنگی تازه درست می‌شود شما را از خرید سس‌های آماده بی‌نیاز می‌کند. سس مارینارا در کمتر از ۳۰ دقیقه با ۵ ماده اولیه در دسترس و ساده تهیه می‌شود و می‌توان آن را به مدت ۵ روز داخل یخچال نگه‌داری کرد.

مواد لازم برای تهیه سس مارینارا

  • گوجه‌فرنگی ۵ عدد
  • پیاز یک عدد متوسط
  • سیر ۲ حبه
  • آب‌لیموی تازه ۱ قاشق غذاخوری
  • روغن‌زیتون ۱ قاشق غذاخوری
  • آویشن نصف قاشق غذاخوری
  • جعفری و ریحان تازه هر کدام ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل به میزان لازم

دستور پخت سس مارینارا

یکی از انواع سس پاستا سس مارینارا است که برای تهیه آن باید ابتدا پیاز و سیر را ریز کرده و در ماهیتابه با روغن‌زیتون تفت دهید. نیاز نیست پیازها طلایی شوند، برای درست کردن این سس همین‌که پیازها نرم شوند کافی است.

سپس گوجه‌فرنگی‌ها را پوست بگیرید و پوره‌کنید. پوره گوجه را داخل تابه بریزید و به همراه پیاز و سیر تفت دهید. آب‌لیمو را هم در همین مرحله به مواد اضافه کنید. می‌توانید برای بهتر شدن رنگ سس از نصف قاشق غذاخوری رب گوجه هم استفاده کنید؛ اما حواستان باشد در استفاده از رب زیاده‌روی نکنید. در تابه را ببندید و اجازه دهید به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ملایم بپزند.

در آخر باید طعم‌دهنده‌ها را به سس مارینارا اضافه کنید. آویشن، ریحان و جعفری را به همراه سس داخل میکسر بریزید و اجاره دهید یک ترکیب یکدست حاصل شود. مواد را دوباره به ماهیتابه برگردانید و اجازه دهید ده دقیقه دیگر با حرارت ملایم بجوشد.

از این به بعد می‌توانید به جای درست کردن پاستا با سس گوجه معمولی از این ترکیب جذاب و خوشمزه استفاده کنید.

انواع سس پاستا - دیجی فود

۲. سس آلفردو، یک سس محبوب ایتالیایی

یکی دیگر از انواع سس پاستا، آلفردو است. حتما نامش را پیش از این شنیده‌اید. سس آلفردو یک سس خامه‌ای نسبتا سنگین و بسیار خوشمزه است که طرفداران زیادی هم دارد. پاستا با سس آلفردو یکی از بهترین طعم‌هایی است که می‌توانید به راحتی در خانه آماده و امتحان کنید. ترکیب خامه، شیر، کره، سیر و پنیر پارمزان با ادویه‌های مخصوص یک سس ملایم و کرمی به شما می‌دهد که ‌می‌توانید از آن به عنوان سس پاستا پنه و یا فتوچیتی استفاده کنید. البته که به گفته عاشقان پاستا نتیجه نهایی ترکیب سس آلفردو با انواع پاستا به خصوص در کنار فیله مرغ گریل شده جز طعمی بهشتی و ناب چیز دیگری نخواهد بود.

مواد لازم برای درست کردن سس آلفردو

  • کره ۲۵ گرم
  • خامه صبحانه دو قاشق غذاخوری
  • شیر یک فنجان (اگر می‌خواهید سس آلفردو شما غلیط باشد می‌توانید شیر را حذف کنید و به جای آن یک قاشق خامه به دستور اضافه کنید)
  • سیر رنده شده دو حبه
  • پنیر پارمزان
  • نمک، فلفل سیاه و پودر جوز هندی به میزان لازم

دستور تهیه سس آلفردو

برای درست کردن پاستا با سس آلفردو ابتدا کره را داخل تابه روی شعله گاز گرم کنید تا آب شود بعد سیر را در کره تفت دهید. لازم نیست سیر تغییر رنگ دهد. یک دقیقه تفت دادن کافی است. شعله گاز باید بسیار کم باشد. خامه را به سیر و کره اضافه کنید و به هم بزنید تا به حالت روان در بیاید. نمک، فلفل و جوز هندی را اضافه کنید. حالا اگر مایلید شیر را اضافه کنید و اجازه دهید کمی غلیظ شود. اگر از شیر استفاده کردید می‌توانید در تهیه این سس از پنیر پارمزان هم استفاده کنید. برای این میزان از مواد ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری پنیر پارمزان کافی است.

انواع سس پاستا - دیجی فود

۳. سس پستو، یک پاستای سبز با عطر ریحان

اگر تا به حال سس پستو را امتحان نکرده‌اید، پیشنهاد می‌کنیم سریع‌تر دست به کار شوید. شک نکنید که پستو خیلی سریع جایگاهش را در برنامه غذایی خانه شما پیدا می‌کند. این سس خوشمزه ایتالیایی بافت بسیار لطیف و البته سنگینی دارد. یک سس بسیار آسان برای درست کردن انواع پاستا که در کمتر از ۲۰ دقیقه آماده می‌شود. فقط کافی است مواد لازم برای درست کردن این سس را آماده داشته باشید.

پستو یکی از انواع سس پاستا است که در ایتالیا بسیار طرفدار دارد. اینجا هم معمولا از آن برای درست کردن نان پستو استفاده می‌شود ولی از ما می‌شنوید یک‌بار هم که شده پاستا را با سس پستو امتحان کنید. ترکیب اصلی این سس دانه کاج، ریحان تازه، روغن زیتون و پنیر پارمزان است. البته از آنجایی که دانه کاج کمی سخت پیدا گیر می‌آید، می‌توانید گردو و یا مغز بادام زمینی بوداده را جایگزین آن کنید.

مواد لازم برای تهیه پستو ایتالیایی

  • دانه کاج نصف پیمانه
  • برگ ریحان تازه دو پیمانه
  • روغن زیتون یک سوم پیمانه و دو قاشق غذاخوری
  • سیر تازه ۴ حبه
  • پنیر پارمزان یک سوم پیمانه
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

طرز تهیه سس پستو

پستو یکی از پرطرفدارترین انواع سس پاستا است که طرز تهیه بسیار ساده‌ای دارد. برای تهیه آن کافی است دانه‌های کاج را به مدت دو تا سه دقیقه داخل تابه داغ شده تفت بدهید تا به اصطلاح بوداده شوند و بعد از خنک شدن، آن‌ها را آسیاب کرده و به همراه ریحان تازه و باقی مواد داخل میکسر حسابی میکس کنید. حواستان باشد که روغن زیتون را باید در چند مرحله به مواد داخل میکسر اضافه کنید. سس پستو شما آماده است.
این سس را می‌توانید تا زمان تاریخ انقضای پنیر پارمزانی که خریداری کردید داخل فریزر و یا به مدت یک هفته داخل یخچال نگه‌داری کنید.

اگر به تهیه سس علاقه مند هستید:

سس بشامل یک سس پایه در تهیه انواع سس و یک چاشنی خوشمزه در پخت غذا

طرز تهیه سس قارچ خامه ای با ۲ روش آسان

سس باربیکیو یک چاشنی تندوتیز برای غذاهای شما + دستور تهیه

ما ۳ سس پرطرفدار از انواع سس پاستا را به شما آموزش دادیم حالا نوبت شماست که به ما بگویید پاستا را با چه سسی سرو می‌کنید؟

Summary
انواع سس پاستا
Article Name
انواع سس پاستا
Description
بحث انواع سس پاستا آنقدر طولانی و جذاب است که در یک مطلب نمی‌گنجد. اما سعی کردیم در اینجا دستور تهیه سه سس پاستای معروف ایتالیایی را با تمام نکات به شما آموزش دهیم.
Author
Publisher Name
دیجی فود


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
9 دیدگاه ها
قدیمی ترین
جدید ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات
trackback

[…] می‌توانید در طرز تهیه پیتزا استیک به جای سس کچاپ از سس مارینارا هم استفاده کنید. دستور تهیه این سس را قبلا برایتان […]

trackback

[…] بپوشانید. (طرز تهیه سس مارینارا را می‌توانید در مقاله انواع سس پاستا بخوانید.) کمی پنیر پیتزا بریزید. روی آن را با مخلوط گوشت […]

trackback

[…] آماده می‌کنید. در میان رسپی‌های مختلف برای درست کردن انواع سس پاستا که قبلا به شما آموزش دادیم؛ طرز تهیه سس آلفردو […]

trackback

[…] کنید. شما می‌توانید در تهیه ماکارونی به جای سس گوشت از سس مارینارا هم استفاده […]

trackback

[…] هستید می‌توانید یک پاستای گیاهی با سس مارینارا یا سس پستو بپزید و از خوردنش لذت ببرید. حتی می‌توانید پاستا پنه […]

trackback

[…] سس آلفردو یکی از سس های معروف دنیاست که تقریبا همه ما برای یک‌بار هم که شده امتحانش کرده‌ایم. این سس ایتالیایی یک چاشنی مناسب برای تهیه پاستا است. […]

trackback

[…] اگر برای آموزش لازانیا ورقه‌ای با سس محبوب مارینارا به سبک ایتالیایی حاضرید، قلم و کاغذهایتان را آماده […]

trackback

[…] بپوشانید. (طرز تهیه سس مارینارا را می‌توانید در مقاله انواع سس پاستا بخوانید.) کمی پنیر پیتزا بریزید. روی آن را با مخلوط مرغ […]