طرز تهیه ترشی بادمجان خوشمزه+نکات

طرز تهیه ترشی بادمجان خوشمزه+نکات

ترشی بادمجان یکی از پرطرفدارترین و محبوب‌ترین چاشنی‌های ایرانی است که می‌توان آن را به شیوه‌های مختلفی آماده کرد. یک ترشی ساده که به آسانی در خانه آماده می‌شود و محصول نهایی آن هم حسابی هوس برانگیز است. اصلاً مگر می‌شود از بادمجان برای تهیه یک غذا یا ماده غذایی استفاده کرد و نتیجه آن خوشمزه نباشد؟

این ترشی را می‌توان به شکل‌های مختلفی مانند ترشی بادمجان شکم پر، بادمجان لیته، بادمجان کبابی و بادمجان حلقه‌ای آماده کرد. ما قصد داریم در این مقاله از دیجی فود یکی از آسان‌ترین شیوه‌ها در تهیه این ترشی را به شما آموزش دهیم. پس اگر می‌خواهید بدانید چطور این چاشنی خوشمزه را در خانه به آسانی آماده کنید در ادامه این مقاله با طرز تهیه ترشی بادمجان حلقه‌ای همراه ما باشید.

اگر جز آن دسته از افرادی هستید که از خوردن چاشنی‌های مختلف در کنار غذا لذت می‌برید و علاقه‌مند به امتحان کردن مزه‌ها و مخلفات جدید هستید، پیشنهاد می‌کنیم این مقاله را تا انتها دنبال کنید.

ترشی بادمجان - دیجی فود

مواد لازم

  1. بادمجان قلمی نیم کیلو
  2. سیر ۲۰۰ گرم
  3. سبزی معطر خرد شده شامل جعفری، نعنا و ترخون نصف پیمانه
  4. فلفل سبز در صورت تمایل
  5. سرکه نصف پیمانه
  6. نمک به مقدار لازم
  7. سیاه‌دانه، گلپر، فلفل قرمز و فلفل سیاه در صورت تمایل

ترشی بادمجان - دیجی فود

طرز تهیه ترشی بادمجان خانگی مرحله به مرحله با دیجی فود

  1. در مرحله اول به سراغ بادمجان‌ها بروید. بادمجان‌ها را به خوبی بشویید، با استفاده از یک پارچه کاملاً خشک کنید، سروته بادمجان را جدا کنید و به شکل حلقه‌ای برش بزنید. حلقه‌های بادمجان نباید خیلی نازک یا خیلی کلفت باشند.
  2. در مرحله بعد برای تهیه ترشی بادمجان حلقه‌های برش زده از بادمجان‌ها را در مقداری سرکه و نمک به مدت یک ربع بجوشانید. پس از یک ربع بادمجان‌ها را داخل صافی بریزید. زیر آن یک لگن قرار دهید و صبر کنید تا سرکه اضافی از بادمجان‌ها خارج شود.
  3. سبزی ترشی را باید از شب قبل آماده کنید تا به خوبی خشک شوند. برای این کار آن‌ها را بشویید و زمانی که کاملاً خشک شدند به خوبی خرد کنید. اگر سبزیجات شما خیس یا نمدار باشند باعث کپک زدن ترشی شما می‌شوند.
  4. حالا می‌توانید بادمجان‌ها را داخل شیشه‌ای که از قبل شسته و کاملاً خشک کرده‌اید چیده و باقی مواد از قبیل سیر، سبزی معطر، سیاه‌دانه، گلپر، فلفل قرمز یا سیاه را روی آن بریزید. دوباره لایه دیگری از بادمجان حلقه شده بچینید و همین ترتیب را تا تمام شدن بادمجان و مواد ترشی ادامه دهید.
  5. در انتها برای کامل‌تر شدن یک یا دو عدد فلفل سبز تند روی مواد ترشی قرار دهید. البته این کاملاً به ذائقه شما بستگی دارد و قابل حذف شدن از دستور است.
  6. حالا ترکیب سرکه و نمک را روی مواد ترشی بریزید. مقدار سرکه باید آن‌قدر باشد که تا روی ترشی بادمجان را بپوشاند.
  7. در ظرف را به خوبی ببندید و حدود ۲ تا ۳ هفته در یک جای خنک قرار دهید تا ترشی شما آماده مصرف شود. هر زمان احساس کردید سرکه به خورد مواد رفته و از میزان آن کمک شده می‌توانید مقداری سرکه روی ترشی اضافه کنید.

طرز تهیه ترشی سالاد فصل را اینجا بخوانید!

ترشی بادمجان - دیجی فود

نکات تکمیلی

  • توصیه می‌کنیم برای عطر بهتر از پوره سیر یا سیر خرد شده استفاده کنید.
  • سیاه‌دانه، گلپر، فلفل قرمز و قرمز سیاه را در صورت تمایل اضافه کنید. بهتر است از این ادویه‌ها به صورت آسیاب نشده در تهیه ترشی بادمجان استفاده شود.
  • علت استفاده از بادمجان قلمی در دستور تهیه این ترشی دانه‌دار نبودن آن است.
  • شما می‌توانید برای تنوع دادن به این دستور، ترشی بادمجان حلقه‌ای با هویج و کلم قرمز را هم امتحان کنید.
  • اگر بادمجان‌های شما ریز هستند برش‌ها را درشت‌تر بزنید و برای مدت کمتری بجوشانید تا له نشوند.
  • هنگام جوشاندن بادمجان‌ها قبل از نرم شدن حلقه‌های بادمجان آن را از روی حرارت بردارید.
  • استفاده از سرکه قرمز طعم و رنگ بهتری به این ترشی می‌دهد.

اگر به ترشی علاقه مند هستید:

انواع ترشی ایرانی و فرنگی، یک چاشنی خوشمزه در کنار غذاها

طرز تهیه خیارشور خانگی + نکات و ترفندهایی برای بهتر شدن

در این مقاله سعی کردیم ساده‌ترین روش در طرز تهیه این چاشنی خوشمزه را به شما آموزش دهیم. اگر تمایل دارید دستورهای بیشتری برای تهیه انواع ترشی با بادمجان را در دیجی فود بخوانید در بخش کامنت‌ها به ما بگویید که دوست دارید دستور بعدی کدام مدل از انواع این نوع ترشی باشد. ترشی بادمجان لیته یا کبابی؟



0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
2 دیدگاه ها
قدیمی ترین
جدید ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات
trackback

[…] طرز تهیه ترشی بادمجان خوشمزه+نکات […]

trackback

[…] طرز تهیه ترشی بادمجان خوشمزه+نکات […]