سوسیس و کالباس خانگی را با خیال راحت مصرف کنید+طرز تهیه و نکات

سوسیس و کالباس خانگی را با خیال راحت مصرف کنید+طرز تهیه و نکات

سوسیس و کالباس از آن مواد غذایی مضری هستند که کمتر کسی می‌تواند در برابر خوردنشان مقاومت کند. همان‌طور که میدانید سوسیس و کالباس از اصلی‌ترین مواد اولیه در طرز تهیه انواع غذاهای فست فودی هستند. اما نوع آماده و کارخانه‌ای آن‌ها نه تنها خاصیتی برای بدن ندارد بلکه مصرفشان در درازمدت مشکلاتی را هم برای سلامت جسمتان به بار می‌آورد. اما فست فود بدون سوسیس و کالباس مزه‌ ندارد! به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم سوسیس و کالباس خانگی را جایگزین این دو خوراکی مضر اما دوست‌داشتنی کنید.

اگر شما هم جز آن دسته از افرادی هستید که به سختی می‌توانید در برابر مصرف این دو ماده غذایی مقاومت کنید حتماً تا پایان این مقاله آموزشی از دیجی فود همراه ما باشید. در این مقاله قرار است طرز تهیه سوسیس و کالباس خانگی را به شما آموزش دهیم. برای درست کردن یک فست فود خوشمزه و سالم آماده‌اید؟

سوسیس و کالباس خانگی - دیجی فود

کالباس خانگی

کالباس خانگی یکی از محبوب‌ترین مواد غذایی برای پخت غذاهایی مانند سالاد الویه، سالاد ماکارونی، پیتزا، انواع سمبوسه و … است. اما از آنجایی که خیلی اوقات از مضرات کالباس‌های کارخانه‌ای شنیده‌ایم و یا از بهداشت و سلامت کالباس‌های آماده مطمئن نیستیم از خرید این ماده غذایی خوشمزه و لذیذ خودداری می‌کنیم. شاید طرز تهیه کالباس خانگی راهی باشد تا مجدد از حضور این خوراکی خوش عطروطعم در غذاها لذت ببریم.

در این بخش از آموزش سوسیس و کالباس خانگی به سراغ تهیه یک کالباس خانگی عالی می‌رویم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کالباس مرغ خانگی

  • سینه مرغ ۲ عدد متوسط
  • قارچ اسلایس شده ۱ پیمانه
  • هویج نگینی خردشده و نیم‌پز نصف پیمانه
  • نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
  • سیر ۳ حبه
  • روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
  • سس گوجه ۱ قاشق مرباخوری
  • سس خردل ۱ قاشق مرباخوری
  • پسته ۲ قاشق غذاخوری خردشده
  • یخ ۲ قالب کوچک

ادویه کالباس خانگی

  • پودر زنجبیل نصف قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه نصف قاشق مرباخوری
  • ادویه کاری نصف قاشق مرباخوری
  • پودر دارچین نصف قاشق چای‌خوری
  • پودر هل نصف قاشق چای‌خوری
  • جوز هندی یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • دانه فلفل سیاه ۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه سوسیس و کالباس خانگی مرحله به مرحله

  1. برای تهیه کالباس خانگی ابتدا هویج را با مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا نیم پز شود و بعد آن را نگینی خرد کنید. حالا قارچ‌های اسلایس شده را بلانچ کنید. برای این کار باید قارچ‌ها را به مدت ۲ الی ۳ دقیقه داخل آبجوش قرار داده و سپس بلافاصله داخل آب و یخ بریزید.
  2. ستخوان سینه مرغ را جدا کنید، بشویید و سپس آن را به تکه‌های کوچک‌تری تقسیم کنید. حالا بهترین کار میکس کردن تمام مواد در غذاساز است. البته می‌توانید مرغ را به کمک چرخ‌گوشت دو مرتبه چرخ کنید و بعد با باقی مواد مخلوط کنید.
  3. تکه‌های مرغ را به همراه یخ، ترکیب ادویه‌ها و نمک، آرد ذرت، سس خردل، سس گوجه و روغن داخل دستگاه غذاساز بریزید. وقتی مواد به خوبی میکس شدند مایه کالباس خانگی را در یک ظرف گود با هویج نگینی، قارچ بلانچ شده و پسته خرد شده مخلوط کنید.
  4. طرز تهیه سوسیس و کالباس خانگی به همین سادگیست. حالا باید مایه کالباس را بپزید. برای پخت مایه کالباس دو راه وجود دارد. اول اینکه می‌توانید مایه کالباس را درون کاور مخصوص کالباس یا سلفون رول کنید و بعد داخل آبجوش بپزید و یا آن را درون لیوان بریزید و بعد داخل قابلمه بپزید. ما روش دوم را توصیه می‌کنیم.
  5. برای این کار چند لیوان نشکن انتخاب کنید. داخل آن‌ها را با مقداری روغن چرب کنید، سپس مایه کالباس را درون لیوان‌ها بریزید و سر لیوان را با فویل بپوشانید. حالا داخل یک قابلمه مقداری آب ریخته و اجازه دهید آب جوش بیاید. مقدار آب باید تا کمر لیوان‌ها باشد تا در زمان پخت داخل لیوان‌ها نریزد.
  6. لیوان‌ها را درون قابلمه بچینید و در آن را ببندید. کالباس خانگی شما به دو ساعت پخت روی شعله ملایم نیاز دارد.
  7. در طول مدت پخت درب قابلمه را برندارید و پس از پایان پخت اجازه دهید کالباس خانگی شما سرد شود بعد آن‌ها را از درون لیوان خارج کنید. کالباس خانگی را چندساعتی درون یخچال قرار دهید تا به خوبی خنک شود. از این کالباس می‌توانید در تهیه انواع غذاها استفاده کنید.

سوسیس و کالباس خانگی - دیجی فود

سوسیس خانگی

دومین بخش از مقاله آموزشی سوسیس و کالباس خانگی مربوط به طرز درست کردن سوسیس خانگی است. سوسیس هم مانند کالباس یکی از خوشمزه‌ترین مواد غذایی برای درست کردن انواع غذای فست فودی است که از آن در تهیه غذاهایی مانند پیتزا، سمبوسه، بندری و انواع ساندویچ استفاده می‌شود. تنها تفاوت سوسیس خانگی با کالباس در این است که سوسیس نیاز به دو مرحله پخت دارد و باید قبل از خوردن مجدد آن را حرارت داد یا درون روغن سرخ کرد.

مواد لازم در تهیه سوسیس خانگی

  • مرغ بدون استخوان ۶۰۰ گرم
  • سیر ۲ حبه
  • پودر نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
  • آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
  • شیر خشک ۳ قاشق غذاخوری
  • تخم‌مرغ ۱ عدد
  • سس کچاپ ۱ قاشق غذاخوری
  • آب یخ سه‌چهارم لیوان
  • روغن مایع یک‌سوم لیوان
  • کاور سوسیس ۲ متر

ترکیب ادویه‌ها در طرز تهیه سوسیس و کالباس خانگی یکسان است پس از همان ترکیب آورده شده در دستور بالا برای در طرز تهیه سوسیس خانگی استفاده کنید.

طرز تهیه سوسیس در خانه مرحله به مرحله

  1. در طرز تهیه سوسیس و کالباس خانگی برای درست کردن سوسیس ابتدا به سراغ گوشت بروید. استخوان‌های مرغ را بگیرید و آن را سه مرتبه با ریزترین تیغه چرخ‌گوشت چرخ کنید. گوشت چرخ‌ شده را ۴ ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا خودش را بگیرد.
  2. بعد از گذشت ۴ ساعت، گوشت، تخم‌مرغ سرد، سیر و روغن مایع را در دستگاه غذاساز یا میکسر بریزید به خوبی میکس کنید.
  3. وقتی مواد به خوبی مخلوط شدند، آرد سفید، شیر خشک، پودر نشاسته ذرت و تمام ادویه‌ها را باهم ترکیب کنید و به همراه نصف آب یخ به مخلوط گوشتی اضافه کنید. تمام مواد را ۳ دقیقه با میکسر بزنید تا صاف و یکدست شوند. توجه کنید که مایه سوسیس نباید خیلی سفت یا خیلی شل باشد. اگر حس کردید مایه سوسیس خیلی سفت است باقی آب یخ را به آن اضافه کنید.
  4. سوسیس و کالباس خانگی اگر داخل کاور مخصوص ریخته شوند دیگر هیچ تفاوتی با نمونه‌های بازاری و کارخانه‌ای ندارند. در این مرحله از طرز تهیه سوسیس خانگی باید مایه به‌دست‌آمده را داخل کاور سوسیس بریزید. برای این کار می‌توانید از قیف و یا از سری سوسیس زن چرخ‌گوشت استفاده کنید.
  5. توجه کنید که هنگام پر کردن کاور به خوبی مایه سوسیس را هواگیری کنید تا هم شکل بهتری داشته باشد هم سوسیس خانگی شما بعد از پخت روغن نیندازد. در انتها دو سر کاور سوسیس را با نخ ببندید. می‌توانید طول سوسیس را هم با استفاده از پیچیدن نخ تقسیم‌بندی کنید.
  6. برای پخت سوسیس و کالباس خانگی به یک شکل عمل می‌شود با این تفاوت که مدت‌زمان پخت سوسیس کوتاه‌تر است. پس آب را در قابلمه جوش بیاورید و سوسیس‌های آماده‌شده را داخل آب جوش قرار دهید تا به مدت ۴۵ دقیقه بپزند. نیاز نیست برای پخت سوسیس درب قابلمه را ببندید.
  7. سوسیس‌های پخته‌شده را به محض خارج کردن از آب جوش داخل آب سرد قرار دهید تا خودش را بگیرد سپس به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا به خوبی خنک شوند. از این سوسیس می‌توانید برای پخت انواع غذاهای فست فودی استفاده کنید.

طرز تهیه پیتزا پپرونی با دیجی فود، چطور یک پیتزای خانگی بی‌نقص بپزیم؟

مدت‌زمان نگهداری سوسیس و کالباس خانگی چند روز است؟

مدت‌زمان نگهداری سوسیس و کالباس خانگی متفاوت است. کالباس خانگی نهایتاً برای پنج روز در یخچال قابل نگهداری است. اما سوسیس خانگی را می‌توان به مدت یک ماه درون فریزر نگهداری کرد.

آیا شما میدانید از کدام فروشگاه مواد پروتئینی در تهران می‌توان سوسیس و کالباس خانگی تهیه کرد؟



0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
1 دیدگاه
قدیمی ترین
جدید ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات
trackback

[…] می‌توانید طرز تهیه سوسیس کالباس خانگی را اینجا بخوانید! […]