طرز تهیه خمیر پیتزای فوری به دو روش، پخت در تابه و فر

حتما میدانید که خمیر پیتزا انواع مختلفی دارد. و طبیعتا در این میان بعضی دستورها بسیار حرفهای و بعضی دیگر فوری و کار راه انداز هستند. خمیر پیتزای فوری معمولا ساده و سریع آماده میشود و از کیفیت قابل قبولی برخوردار است، در مقابل خمیرهای حرفه ای به زمان بیشتری برای آماده شدن نیازمند هستند و همچنین درست کردنشان نیازمند دقت و مهارت است. اینکه کدام دستور را انتخاب کنید به موقعیت، حوصله و زمان شما بستگی دارد. اما اگر دلتان هوس یک پیتزای خانگی خوشمزه کرده است و فرصت زیادی برای تهیه یک خمیر حرفه ای ندارید در ادامه این مقاله با دو روش متفاوت در طرز تهیه خمیر پیتزا فوری همراه دیجی فود باشید.
چرا خمیر پیتزای خانگی؟
ما معتقدیم که کیفیت یک پیتزا بیشتر از هر چیزی تابع کیفیت خمیر پیتزا است. اگر خمیر پیتزای خوبی نداشته باشید دیگر آنقدرها تفاوتی ندارد روی آن قارچ و استیک چیده باشید یا اسفناج و پنیر! وقتی خمیر پیتزا نرم و لطیف نباشد خوردن پیتزا هم لطفی ندارد. ما اینجا در کنار شماییم تا طرز تهیه خمیر پیتزا را آموزش بدهیم. البته نه یک خمیر پیتزای حرفهای بلکه یک خمیر فوری اما باکیفیت که صدردرصد از خمیرهای نیمه آماده فریز شده بهتر است، با ما همراه باشید.
ما قبلا دستور تهیه یک خمیر پیتزای حرفه ای را به شما آموزش دادهایم و حالا در این مقاله از دیجی فود قرار است به سراغ آموزش فرمول خمیر پیتزای فوری و کار راه انداز برای پخت انواع پیتزا برویم.
مواد لازم در طرز تهیه خمیر پیتزای فوری ۱
- آرد گندم یا آرد سفید ۳ پیمانه
- شکر یک دوم قاشق چایخوری
- پودر خمیر مایه فوری ۱ و یک دوم قاشق چایخوری
- آب ولرم ۱ پیمانه
- روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری
- نمک ۱ قاشق چایخوری
مراحل تهیه خمیر پیتزای فوری ( پخت در فر)
- طرز تهیه خمیر پیتزای فوری با این روش بسیار راحت و بدون دردسر است، برای تهیه این خمیر آسان کافیست آرد، نمک، شکر و پودر خمیر مایه فوری را داخل یه کاسه بزرگ مخلوط کنید. البته یک دوم پیمانه از آرد را نگه دارید و کنار دستتان داشته باشید.
- در مرحله بعد آب ولرم و روغن را به مواد خشک خمیر اضافه کنید، ابتدا مواد را با قاشق هم بزنید و بعد با دست مشغول ورز دادن خمیر شوید.
- مواد خمیر پیتزای فوری را تا جایی با دست ورز دهید که کاملا یک دست شوند. اگر در حین ورز دادن خمیر احساس کردید خمیر چسبناک است، آردی که کنار گذاشته بودید را کم کم به آن اضافه کنید و به ورز دادن ادامه دهید تا خمیر شکل گرفته و به دست نچسبد.
- در طرز تهیه خمیر پیتزای فوری از اضافه کردن آرد زیادی خودداری کنیدف اینکار باعث بیکیفیت شدن بافت خمیر شما شده و نان پیتزا را سفت و خشک میکند. این خمیر احتیاجی به استراحت یک الی دو ساعت ندارد و بعد از شکل گرفتن آماده طبخ است. فقط دقت کنید که این خمیر باید با ضخامت نیم میلیمتر برای تهیه پیتزا باز شود. پس با دقت و حوصله مشغول وردنه کشی خمیر شوید و آن را حسابی باز کنید.
- مواد دلخواهتان را روی خمیر بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه بپزید.
مواد لازم در طرز تهیه خمیر پیتزا فوری ۲
- آرد ۲ پیمانه
- ماست نصف پیمانه
- تخممرغ ۱ عدد
- بیکینگپودر ۱ قاشق چایخوری
- روغن مایع دو قاشق غذاخوری
- نمک به مقدار کم
دستور تهیه خمیر پیتزا فوری در تابه
- این مدل از طرز تهیه خمیر پیتزا فوری نیازی به خمیر مایه ندارد و مانند دستور قبل بسیار ساده است. برای تهیه این خمیر پیتزا که به آسانی درون تابه پخته میشود کافی است ابتدا آرد را به همراه نمک و بیکینگپودر ۳ بار الک کنید.
- در مرحله بعد ماست را هم بزنید تا روان و یکدست شود. سپس تخممرغ و روغن را به ماست اضافه کنید و هم بزنید، در انتها آرد را در سه مرحله به آن اضافه کنید.
- وقتی که دیگر امکان هم زدن خمیر با قاشق وجود نداشت مشغول ورز دادن خمیر شوید. حدود ۵ دقیقه ورز دادن برای این خمیر پیتزای فوری کافیست. بعد از اینکه خمیر به خوبی شکل گرفت روی آن را با پارچه نم دار بپوشانید و اجازه دهید تنها به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در دمای محیط استراحت کند.
- خمیر را روی سطح آرد پاشی شده با وردنه باز کنید، مواد دلخواهتان را روی آن بریزید و در تابه روی شعله کم بپزید. درب تابه را با پارچه بپوشانید تا بخار و قطرات آبی که روی درب تابه ایجاد میشود روی پیتزا را خراب نکند.
- زیر خمیر که طلایی و برشته شد پیتزای شما آماده است.
شما برای درست کردن پیتزای خانگی از چه نوع خمیری استفاده میکنید؟ اگر دستور تست شدهای در طرز تهیه خمیر پیتزای فوری دارید که با دو دستور بالا متفاوت است برای ما در کامنتها بنویسید.





