دمنوش بهار نارنج طرز تهیه و خواص آن

دمنوش بهار نارنج طرز تهیه و خواص آن

شکوفه‌های نارنج که با نام بهار نارنج می‌شناسیم به عنوان یکی از خوش‌عطرترین طعم دهنده‌های چای شناخته می‌شوند. این شکوفه‌های خوش عطر بهاری علاوه بر اینکه یک طعم دهنده قوی برای تهیه انواع دمنوش گیاهی هستند در تهیه مربا هم کاربرد دارند. مردم مناطق شمالی جمع آوری شکوفه‌های نارنج را در فصل بهار انجام می‌دهند اما هر زمان از سال که به شمال سفر کنید می‌توانید بهار نارج خشک شده و خوش عطر را از مغازه‌های محلی تهیه کنید. یکی از موارد مصرف این شکوفه‌های خشک شده تهیه دمنوش بهار نارنج است که خواص بسیار زیادی هم دارد. در ادامه این مقاله از دیجی فود قرار است بخشی از خواص این دمنوش معطر را با هم بررسی کنیم. همچنین در انتها دو دستور متفاوت در طرز تهیه دمنوش بهار نارنج را هم برایتان نوشته‌ایم. با ما همراه باشید.

دمنوش بهار نارنج - دیجی فود

شکوفه بهار نارنج چطور جمع آوری و خشک می‌شود؟

با گذاشتن پارچه یا پتو در پای درخت می‌توانید شکوفه بهار نارنج را جمع آوری کنید. برای این کار درخت را تکان دهید تا گلبرگ‌ها و شکوفه‌ها روی پارچه قرار بگیرند. سپس شاخه‌های کوچک و برگ‌های اضافی را از آنها جدا کنید. مکان مناسبی برای خشک کردن این شکوفه‌ها در نظر بگیرید. بسته به رطوبت منطقه این مسئله ممکن است چند روزی طول بکشد.

هنگامی که تمام شکوفه کاملاً ترد و کمی قهوه‌ای شد، متوجه می‌شوید که آنها خشک شده‌اند. این یک محصول کاملاً طبیعی است و هیچ ماده نگهدارنده ای ندارد، نگه داشتن آن در یخچال به شما اطمینان می‌دهد که خواص آن از بین نمی‌رود. بنابراین پس از اینکه شکوفه کاملاً خشک شد، لازم است که آن را در یک ظرف درب دار و در یخچال نگهداری کنید. در صورت نبود درختان بهارنارنج در اطراف خود، می‌توانید آن را کاملاً خشک شده و آماده، به راحتی از فروشگاه اینترنتی بهرامن در انواع اندازه‌ها و بسته بندی‌ها تهیه کنید.

دمنوش شکوفه بهار نارنج چه خواصی دارد؟

شکوفه نارنج شاید به عنوان رایحی که در عطرها و ادکلن استفاده می‌شود، شناخته شده باشد. استفاده درمانی آن قرن‌ها است که در طب سنتی کاربرد دارد و شواهد نشان می‌دهد حتی امروز نیز در بهبود سلامتی شما مؤثر است. بو، عطر و طعم، گرما و مواد تشکیل دهنده دمنوش بهار نارنج آن را به یک نوشیدنی آرامش بخش تبدیل می‌کند. این اثرات آرام بخش همچنین می‌تواند برای داشتن خوابی آرام گزینه به عنوان نوشیدنی آخر شب باشد.

همچنین تصور می‌شود که بهار نارنج دردها را تسکین می‌دهد. بنابراین نوشیدن آن به عنوان دمنوش برای کمک به ناراحتی‌های مربوط به دوران قاعدگی و دردهای دوره‌ای مفید خواهد بود. بهار نارنج سطح استرس و اضطراب را تا حدودی کاهش می‌دهد. برخی از این اضطراب‌ها می‌تواند به دلیل عدم تحرک جسمی و غالباً به دلیل مشکلات گوارشی باشد. اگر از این مسائل رنج می‌برید، یک چای شکوفه نارنج می‌تواند به تصفیه معده شما کمک کند. بهار نارنج همچنین می‌تواند به کاهش حالت تهوع و استفراغ کمک کند که خود دلیلی بر ایجاد احساس اضطراب در شما است.

بهار نارنج یک دمنوش مقوی برای استفاده در زمان سرماخوردگی است و افزودن عسل به دمنوش شما می‌تواند مفید باشد، به خصوص اگر احساس گلو درد دارید که این به دلیل وجود خاصیت ضد باکتریایی بهار نارنج و عسل است.

دمنوش بهار نارنج به طور کلی خاصیت تحریک کنندگی و ضد افسردگی دارد و همچنین داروی مقوی غرایز جنسی است. به علاوه، دمنوش بهار نارنج می‌تواند گرفتگی جزئی را برطرف کرده و کیفیت خواب را تقویت کند. شواهدی وجود دارد که تأیید می‌کند اسانس شکوفه بهار نارنج می‌تواند به زوال عقل نیز کمک کند. از اسانس بهار نارنج و همچنین اسطوخودوس، لیمو و رزماری به عنوان درمان آروماتراپی استفاده می‌شود.

خواص چای سبز + دستور ویژه تهیه این دمنوش شگفت‌انگیز

طرز تهیه دمنوش بهار نارنج

برای تهیه این دمنوش، مقداری کمی از گلبرگ خشک شده آن را در آب داغ بجوشانید. بیش از حد از آن استفاده نکنید زیرا طعم و مزه‌ای قوی دارد. برای هر فنجان فقط ۱ قاشق چای خوری کافی است. هنگامی که شکوفه دوباره هیدراته می‌شود اندازه آن نیز بزرگ می‌شود. پس از دم کردن این نوشیدنی گرم بهتر است آن را شیرین کنید. بهترین گزینه عسل است. عسل طبیعی طعم و مزه دمنوش بهار نارنج را دو چندان لذت

بخش می‌کند.

در صورت بارداری و همچنین حساسیت به مصرف میوه مرکبات، این نوشیدنی توصیه نمی‌شود.

طرز تهیه چای سیاه و بهار نارنج

چای سیاه از برگ‌های بوته‌ای به نام Camellia sinensis تهیه می‌شود. فرآیندی به نام اکسیداسیون، برگ‌ها را از سبز به رنگ قهوه‌ای تیره مایل به قرمز تبدیل می‌کند. اکسیداسیون یعنی برگ‌ها در معرض هوای مرطوب و غنی از اکسیژن قرار بگیرند. چای سیاه یک چای کاملاً اکسیده شده است، چای سبز از همان گیاه تهیه می‌شود، اما اکسیده نمی‌شود.

چای سیاه همچنین پر از مواد سالم به نام پلی فنول است. پلی فنول ها آنتی اکسیدان هایی هستند که می‌توانند به سلول‌های شما در برابر آسیب DNA کمک کنند. برخی دانشمندان معتقد هستند که آنتی اکسیدان های خاص موجود در چای، از جمله پلی فنول ها و کاتچین ها، ممکن است به جلوگیری از برخی از انواع سرطان‌ها کمک کند. برخی تحقیقات نشان می‌دهد زنانی که مرتباً چای سیاه می‌نوشند در مقایسه با زنانی که این کار را نمی‌کنند، خطر ابتلا به سرطان تخمدان بسیار کمتری دارند.

مواد مورد نیاز: چای سیاه و کمی شکوفه خشک شده بهار نارنج

شما می‌توانید برای تقویت خواص چای سیاه کمی بهار نارنج را به همراه آن دم کنید و سپس نوش جان کنید.

Summary
دمنوش بهار نارنج
Article Name
دمنوش بهار نارنج
Description
شکوفه‌های نارنج که با نام بهار نارنج می‌شناسیم به عنوان یکی از خوش‌عطرترین طعم دهنده‌های چای شناخته می‌شوند. در این مقاله خواص و طرز تهیه دمنوش بهار نارنج را می‌خوانید.
Author
Publisher Name
دیجی فود


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات