انواع پنیر پیتزا ، رمز و راز پخت یک پیتزای خوشمزه

انواع پنیر پیتزا ، رمز و راز پخت یک پیتزای خوشمزه

شاید شناخت انواع پنیر پیتزا دغدغه خیلی از ما باشد. پیر و جوان ندارد، پیتزا از غذاهای مورد علاقه تمام ما ایرانی هاست که تقریبا همه آن را برای یکبار هم که شده امتحان کرده‌ایم. داستان‌های زیادی در مورد پخت اولین پیتزا وجود دارد اما در میان همه‌ی این داستان‌ها فست فودی‌های آمریکایی جایگاه ویژه‌ای دارند. این فست فودی‌ها اگر محل پخت اولین پیتزا نبوده باشند ولی جز اولین‌ها هستند. فقط در ایالات متحده بیش از ۷۰،۰۰۰ پیتزافروشی وجود دارد که به واسطه فروش پیتزاهای باکیفیتشان سالانه بیش از ۳۲ میلیارد دلار درآمد کسب می‌کنند. بعد از پیتزاهای آمریکایی پیتزاهای سبک ایتالیایی هم طرفداران زیادی دارد.

احتمالا دوست دارید راز تهیه یک پیتزا درجه یک آمریکایی را بدانید! ما به شما می‎گوییم این راز چیست. هرچند که درست کردن یک پیتزا شگفت‌انگیز مواد زیادی لازم دارد، اما مهم‎ترین نکته در پخت یک پیتزا باکیفیت و متفاوت انتخاب پنیر مناسب است. اگر تا به حال درست کردن پیتزا در خانه را امتحان کرده باشید حتما متوجه تفاوت پیتزای خانگی‌تان با پیتزاهای فست فودی شده‌اید. این تفاوت حاصل عدم شناخت صحیح شما از انواع پنیر پیتزا است. ما در ادامه این مقاله با معرفی انواع پنیرها به شما می‌گوییم که کدام نوع پنیر می‌تواند به پیتزا شما بهترین ظاهر و مزه را ببخشد.

بهترین انواع پنیر پیتزا کدامند؟

بدون شک موزارلا بهترین پنیر پیتزایی است که می‌توانید در طرز تهیه یک پیتزا درست‌وحسابی از آن استفاده کنید. با این حال این تنها گزینه برای انتخاب پنیر پیتزا شما نیست. انواع پنیر پیتزا با طعم‌های متفاوت وجود دارد که می‌توانید برای خلق پیتزای مورد علاقه خود از آن‌ها استفاده کنید. از پارمزان و موزارلا گرفته تا پنیر پیتزا چدار و پنیر پیتزا ورقه‌ ای که می‌توان آن‌ها را به صورت جداگانه امتحان کنید و یا از ترکیب چند نوع پنیر و استفاده آن در طرز تهیه پیتزا طعم مورد علاقه خود را کشف کنید.

انواع پنیر پیتزا - دیجیفود
پنیر موزارلا
  1. پنیر موزارلا، معروف‌ترین در بین انواع پنیر پیتزا

موزارلا یکی از انواع پنیر پیتزا در ایران است و به راحتی در فروشگاه‌های مواد غذایی پیدا می‌شود. این نوع از پنیر کش‌دار به عنوان محبوب ترین گزینه پنیر پیتزا در جهان شناخته‌شده است. بافت سبک و خامه‌ای و طعم تازه این پنیر باعث شده تا موزارلا به پیتزای شما طعم دلپذیر و کیفیت بالایی ببخشد.

انواع پنیر پیتزا - دیجیفود
پنیر پارمزان
  1. پنیر پارمزان، چاشنی پیتزای شما

اگر عاشق پنیر و طعم شور پنیری هستید، احتمالاً پنیر پارمزان به یکی از پنیرهای مورد علاقه شما برای پاشیدن روی پیتزا و یا پاستاهایتان تبدیل می‌شود و جایگاهش را در فریزر خانه شما پیدا می‌کند. این نوع از انواع پنیر پیتزا را می‌توانید با هر نوع پیتزایی نوش جان کنید، اما در دستورهای اصلی از آن به طور خاص برای پیتزاهای سیسیل، مارگاریتا یا هاوایی استفاده می‌شود. پارمزان این خاصیت را دارد که طعم نهایی غذای شما را برجسته‌تر ‌کند.

اگر می‌خواهید بهتر متوجه تفاوت پنیر پارمزان با پنیر پیتزا شوید باید بگویم پارمزان یک پنیر خشک و سفت ایتالیایی است که معمولا روی پیتزاهای پخته‌شده تراشیده می‌شود. این نوع از پنیر برخلاف پنیر موزارلا هرگز نباید با دیگر پنیرهای پیتزا مخلوط شود و درون فر قرار گیرد. این پنیر خشک طعم ملایمی دارد و هنگامی که در معرض گرمای شدید فر قرار می‌گیرند، طعم خوب و لذیذ آن از بین می‌رود. پیشنهاد می‌کنیم از پارمزان به عنوان یک چاشنی روی پیتزاهای خود استفاده کنید تا طعم کلی پیتزایتان را تقویت کند.

انواع پنیر پیتزا - دیجیفود
پنیر چدار
  1. پنیر چدار، یک پنیر محبوب برای خاص پسندان

اگر طالب طعم‌های بسیار پنیری هستید، پنیر چدار بهترین گزینه برای شماست. پنیر چدار به دلیل طعم تند پنیری‌اش بسیار محبوب است. البته کمتر کسی تمایل دارد که پنیر چدار را به تنهایی به عنوان پنیر پیتزا استفاده کند، اما معمولا از پنیر چدار در ترکیب انواع پنیر پیتزا استفاده می‌شود. این پنیر به اندازه موزارلا خاصیت کشسانی و ارتجاعی ندارد، پس اگر بیشتر ترکیب پنیر پیتزای شما از نوع چدار باشد نمی‌توان توقع پیتزای خیلی کشسانی داشته باشید. بد نیست بدانید که هر چه رنگ پنیر چدار شما تیره تر و نارنجی‌تر باشد میتواند به پیتزا شما رنگ اضافه می‌کند.

به جز پیتزا، اسنک‌ها، سوخاری‌ها و ساندویچ‌ها بیشترین موارد استفاده پنیر چدار هستند.

انواع پنیر پیتزا - دیجیفود
پنیر گودا
  1. پنیر گودا، یک پنیر هلندی محبوب

گودا یکی دیگر از انواع پنیر پیتزا است که بعد از موزارلا و چدار از آن نام برده می‌شود. این پنیر هلندی به دلیل داشتن طعم غنی، منحصربه‌فرد و بافت یکدستش بسیار شناخته‌شده است. گودا علاوه بر اینکه در طرز تهیه پیتزاهای گوشت و مرغ طعم بسیار لذیذ و خوشمزه‌ای ایجاد می‌کند به تنهایی و به شکل سوخاری یا دودی شده هم مصرف می‌شود. اگر از طعم موزارلا خسته شده‌اید و به دنیال امتحان کردن طعم‌های جدید می‌گردید، می‌توانید از پنیر گودا در پخت پیتزای خود استفاده کنید.

انواع پنیر پیتزا - دیجیفود
پنیر پروولون
  1. پنیر پروولون، آخرین پنیر از پنیرهای اصلی در دستور پیتزا

پروولون یک پنیر نیمه سخت ایتالیایی است و پنجمین پنیر محبوبی است که در دستور پخت انواع پیتزا با دیگر پنیرها مخلوط می‌شود. بسته به مدت زمان ماندگاری این پنیر، طعم آن بسیار متفاوت است. اگر می‌خواهید یک عطر و طعم شیرین‌تر و بافت خامه‌ای را به پیتزای خود اضافه کنید، باید به سراغ یک پروولون تازه‌تر بروید اما اگر دنبال طعم برجسته و بافت خشک‌تری هستید به دنبال پروولون قدیمی‌تر باشید. هرچه مدت زمان بیشتری از تولید پروولون گذشته باشد بافت آن سفت‌تر و خشک‌تر می‌شود. این پنیر را می‌توانید در مدت های بسیار طولانی نگه‌داری کنید. پروولون در بعضی هایپر مارکت‌های بزرگ شهر پیدا می‌شود.

به دلیل محبوبیت و طعم دلپذیر این نوع پنیر از انواع پنیر پیتزا می‌توانید از آن در هر نوع پیتزایی استفاده کنید؛ اما استفاده از آن بر روی پیتزای سبزیجات یک چیز دیگر است. پیشنهاد می‌کنیم حتما طعم پروولون را در این نوع پیتزا امتحان کنید.

و سخن آخر اینکه اگرچه موزارلا، چدار، گودا، پارمزان و پروولون پنج نوع اصلی پنیر پیتزا هستند، اما بسیاری از انواع پنیر پیتزا وجود دارد که می‌توان آن‌ها را در دستور پیتزاهایتان بگنجانید و از تجربه طعم‌های جدید نترسید.

Summary
انواع پنیر پیتزا
Article Name
انواع پنیر پیتزا
Description
پنیر پیتزا انواع متفاوتی دارد که هرکدام برای یک نوع غذا کارایی دارند. همچنین شناخت انواع پنیر پیتزا از آن جهت که می‌تواند طعم‎های متفاوتی به پیتزای ما ببخشد اهمیت پیدا می‎کند.
Author
Publisher Name
دیجی فود


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات