بهترین صبحانه از نظر طب سنتی ، چند توصیه برای داشتن رژیم غذایی سالم‌تر

بهترین صبحانه از نظر طب سنتی ، چند توصیه برای داشتن رژیم غذایی سالم‌تر

اگر بخواهیم اهمیت وعده‌های غذایی را از نظر طب سنتی بررسی کنیم، صبحانه مهم‌ترین وعده از نظر طب سنتی است. به گفته‌ متخصصان این طب، شناخت مزاج و بهترین صبحانه از نظر طب سنتی و عمل به توصیه‌ها نه تنها عملکرد بدن را بهبود می‌بخشد، بلکه تقویت حافظه، افزایش تمرکز و بالا بردن سطح انرژی بدن در طول روز را به دنبال دارد. ما در این مقاله به دنبال پیدا کردن بهترین مواد غذایی برای داشتن یک صبحانه سالم هستیم. پس اگر شما هم تمایل دارید به کمک توصیه‌های طب سنتی دستی به سر و گوش رژیم غذایی نامتناسبتان بکشید در ادامه این مطلب با دیجی فود همراه باشید.

سعی ما بر این است که علاوه بر معرفی بهترین مواد غذایی برای مصرف در وعده صبحگاهی با چند پیشنهاد صبحانه کار شما را در تنظیم برنامه غذایی‌تان راحت‌تر کنیم.

به توصیه طب سنتی کدام مواد غذایی را باید از وعده صبحانه حذف کرد؟

برای اصلاح رژیم غذایی ابتدا باید به دنبال حذف گزینه‌های نامطلوب از برنامه غذایی‌مان باشیم. بهترین صبحانه از نظر طب سنتی صبحانه ایست که در آن از لبنیات استفاده نشود. هرچند که اکثر ما عادت داریم وعده صبحانه را با میزی چیده شده از انواع لبنیات مانند پنیر، کره، خامه و سرشیر برگزار کنیم؛ اما جالب است بدانید که از نظر طب سنتی استفاده از لبنیاتی مانند پنیر که مزاج سرد و مرطوب دارند، در وعده صبحانه کار درستی نیست. چراکه مواد غذایی با مزاج سرد و تر مانع از فعالیت کامل مغزی شما در صبح می‌شوند.

احتمالاً علت اینکه توصیه می‌شود پنیر را در کنار گردو، کنجد، آویشن و یا سیاه‌دانه مصرف کنیم همین کاهش سردی و رطوبت است.

به توصیه طب سنتی کدام مواد غذایی را باید به وعده صبحانه اضافه کرد؟

اما بهترین صبحانه از نظر طب سنتی صبحانه ایست که در آن از انواع مربا، انواع حلوا به خصوص حلوای خرما، عسل، انواع شیره‌ها مانند شیره انگور و شیره خرما، ارده، حریره بادام و شیر برنج استفاده شود. این مواد غذایی بهترین گزینه‌ها برای چیدن یک میز صبحانه متناسب با توصیه‌های طب سنتی هستند.

بهترین صبحانه برای کسانی که معده سرد یا ضعیفی دارند صبحانه‌ای به همراه مربای بالنگ، مربای به و مربای هویج است درحالی‌که افراد با معده‌های گرم بهتر است مرباهایی مانند آلبالو، تمشک، توت‌فرنگی و زرشک را در وعده صبح بگنجانند.

هرچند که طب سنتی نوشیدن شیر داغ را در وعده صبحانه ممنوع نکرده است؛ اما متخصصان این طب بر این باورند که شیر به خاطر خاصیت آرامش‌بخشی که دارد، بهتر است به جای اول صبح ساعتی قبل از خواب مصرف شود.

اگر علاقه‌مند صبحانه ایرانی هستید و نمی‌توانید از خوردن نان و پنیر صبحتان صرف نظر کنید، بهتر است در کنار پنیر حتماً از گردو، کنجد و یا سیاه‌دانه استفاده کنید. اگر زیاد آدم سخت‌گیری نیستید بهتر است به جای کنجد و سیاه‌دانه از آویشن و زنیان در کنار پنیر استفاده کنید؛ که البته به خاطر طعم خاصی که دارند شاید خوردنشان در وعده صبحانه برای هرکسی خوشایند نباشد. اگر بلغمی مزاج هستید سعی کنید تا حد امکان مصرف لبنیات را در وعده صبحانه خود کاهش دهید. بهترین صبحانه از نظر طب سنتی برای شما که مزاجتان بلغمی است، استفاده از نوشیدنی‌های مقوی و گرم با مقداری دارچین است.

بهترین صبحانه از نظر طب سنتی - دیجی فود

بهترین زمان مصرف صبحانه از نظر طب سنتی چه ساعتی است؟

چیزی که در خوردن بهترین صبحانه از نظر طب سنتی اهمیت دارد تنها مواد غذایی که مصرف می‌کنیم نیست. زمان صرف صبحانه هم مهم است و در طب سنتی به آن بسیار توجه می‌شود. به گفته یکی از متخصصان طب سنتی بهترین زمان برای خوردن صبحانه به فصلی که در آن قرار داریم بستگی دارد.

در پاییز و زمستان که فصول سرد سال هستند بهتر است دو الی سه ساعت بعد از طلوع آفتاب صبحانه خود را میل کنید و در بهار و تابستان که فصول گرم هستند باید زمان خوردن صبحانه را به یک الی دو ساعت بعد از طلوع آفتاب تغییر دهید.

شاید برایتان جالب باشد که نظر طب سنتی در مورد بهترین ساعت برای صرف وعده ناهار و شام چیست؟ به گفته متخصصان این طب ناهار باید بین ساعت ۱۲ تا ۱۴ صرف شود و شام را نهایتاً باید تا ساعت ۱۹ میل کرده باشید. گمانم حالا که این متن را می‌خوانید به این فکر می‌کنید که زمان‌بندی غذایی ما چقدر با توصیه‌های طب سنتی تفاوت دارد!

دو پیشنهاد برای تهیه بهترین صبحانه از نظر طب سنتی

حریره بادام و شیر برنج دو غذا با دستور پخت بسیار ساده هستند که مصرفشان در وعده صبحگاهی بسیار توصیه می‌شود. همچنین این غذاها را می‌توان بهترین صبحانه برای بلغمی‌ها دانست چرا که هر دو مزاج گرمی دارند و در به تعادل رسیدن میزان سردی و رطوبت بدن این افراد مؤثرند. حریره به خاطر بادام و شیر برنج به خاطر وجود دارچین طبع گرمی دارند.

بهترین صبحانه از نظر طب سنتی - دیجی فود

طرز تهیه حریره بادام بهترین صبحانه از نظر طب سنتی

مواد لازم برای پخت حریره بادام

  • بادام ۶ عدد
  • شیر یک پیمانه
  • آب یک‌سوم پیمانه
  • شکر دو قاشق چای‌خوری
  • آرد برنج دو قاشق سوپ‌خوری

این میزان از مواد برای درست کردن یک صبحانه دونفره کافی است.

دستور سریع پخت حریره بادام

بادام‌ها را پوست کنید، با مقداری آب در غذا ساز ریخته و پوره‌کنید، پوره بادام را با شیر روی حرارت گذاشته و آرد برنج و شکر را اضافه کنید. به هم بزنید تا غلیظ شود. حریره بادام شما آماده است.

طرز تهیه حریره بادام به صورت مرحله به مرحله

  1. بادام‌ها را با نصف لیوان آب روی حرارت بگذارید، سی ثانیه بعد از به جوش آمدن آب حرارت را خاموش کنید. بادام‌ها را داخل آب سرد بریزید، حالا پوست بادام‌ها به راحتی جدا می‌شود.
  2. بادام‌ها را با نصف استکان آب داخل غذا ساز بریزید تا حسابی پوره شوند.
  3. پوره بادام را به همراه شیر روی حرارت بگذارید.
  4. قبل از جوش آمدن شیر آرد برنج و شکر را اضافه کنید و مدام به هم بزنید. تا آرد کاملاً در شیر حل شود.
  5. بعد از به جوش آمدن شیر حرارت را کم کنید و از هم زدن غافل نشوید. حریره که غلیظ شد قابلمه را از روی شعله بردارید تا سرد شود.
بهترین صبحانه از نظر طب سنتی - دیجی فود

طرز تهیه شیر برنج، غذایی مقوی برای صبحانه

مواد لازم برای پخت شیربرنج

  • برنج نیم دانه نصف پیمانه
  • شیر نیم لیتر
  • خانه صبحانه یک قاشق غذاخوری
  • شکر سه‌چهارم پیمانه
  • نمک نصف قاشق چای‌خوری
  • دارچین به مقدار کافی
  • هل یک قاشق چای‌خوری
  • گلاب یک‌چهارم پیمانه

دستور سریع پخت شیربرنج

برای درست کردن این دسر و صبحانه هیجان‌انگیز برنج را با یک پیمانه آب و نمک بپزید، خامه و شیر را به برنج اضافه کنید، شکر را اضافه کنید و بعد از جوش آمدن حرارت را کم کنید تا شیر برنج جا بیفتد. در آخر گلاب و هل را به غذا اضافه کنید و داخل ظرف سرو بریزید تا خنک شود.

طرز تهیه شیر برنج به صورت مرحله به مرحله

  1. برنج را از شب قبل خیس کنید.
  2. برنج را به همراه یک پیمانه آب و نمک روی حرارت بگذارید تا کاملاً بپزد.
  3. خامه را در شیر حل کنید و به برنج پخته‌شده اضافه کنید.
  4. شکر را به شیر برنج اضافه کنید و هم بزنید. اجازه دهید تا شیر برنج جوش بیاید.
  5. بعد از جوش آمدن حرارت را کم کنید و اجازه دهید یک الی دو ساعت کاملاً بپزد و جا بیفتد.
  6. بعد از جا افتادن شیر برنج گلاب و هل را به آن اضافه کنید و قابلمه را از روی شعله بردارید.
  7. شیر برنج را تا داغ است باید به ظرف سرو انتقال داد. پس از سرد شدن روی آن را با مقداری دارچین و گل محمدی تزئین کنید. نوش جان.

ما در این مقاله بهترین صبحانه از نظر طب سنتی را به شما معرفی کردیم. اگر شما هم پیشنهادی برای اضافه کردن به این مطلب دارید در کامنت‌ها برای ما بنویسید. نظرتان چیست در مطلبی به بررسی رژیم لاغری برای سرد مزاجها بپردازیم؟

Summary
بهترین صبحانه از نظر طب سنتی
Article Name
بهترین صبحانه از نظر طب سنتی
Description
صبحانه و سلامتی در رابطه‌ی تنگاتنگی با یکدیگر هستند. با توجه به اقبال روزافزون به طب سنتی، خیلی‌ها در جستجوی بهترین صبحانه از نظر طب سنتی هستند. در ایم مقاله با چندمورد از آن‌ها آشنا می‌شوید.
Author
Publisher Name
دیجی فود


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات