چای زنجبیل برای لاغری و دیگر خواص آن + طرز تهیه یک دمنوش خوشمزه

چای زنجبیل برای لاغری و دیگر خواص آن + طرز تهیه یک دمنوش خوشمزه

بسیاری از کسانی که قصد لاغری دارند به رژیم‌های سخت روی می‌آورند و تحرک بدنی خود را بالا می‌برند. هر دوی اینها در کاهش وزن تأثیر اساسی دارند اما بسیاری نقش رژیم غذایی سالم و غنی از انواع مغذی را فراموش می‌کنند. اگر قصد کاهش وزن دارید بهتر است علاوه بر کاهش حجم غذای خود، نوع آنها را نیز تغییر داده و غذاهای ناسالم‌تر را با انواع سالم‌تر جایگزین کنید. در ادامه به تأثیرات چای زنجبیل بر فرایند کاهش وزن و فواید آن برای بدن می‌پردازیم.

زنجبیل یک گیاه خوردنی، ادویه و دارویی طبیعی است که جایگاه ویژه‌ای در طب سنتی کشورهای آسیایی مخصوصاً چین، ایران و کشورهای عربی داشته است. هندیان نیز از بیش از ۲۰۰۰ سال قبل از فواید زنجبیل آگاه بوده و از آن در طبخ غذا استفاده می‌کردند. زنجبیل به شکل‌های مختلف مصرف می‌شود. ما قصد داریم به چای زنجبیل و فواید آن بپردازیم.

طرز تهیه چای زنجبیل

اول از همه بهتر است شما را با طرز تهیه چای زنجبیل آشنا کنیم. چای زنجبیل را می‌توان به روش‌های متنوعی تهیه کرد و مواد اولیه مختلفی را در آماده کردن آن به کار گرفت. روش تهیه ساده‌ترین نوع آن به شرح زیر است:

یک فنجان آب جوش آماده کرده و یک یا دو برش از ریشه زنجبیل را به مدت ده دقیقه در آن قرار دهید. برای بهتر کردن طعم آن می‌توانید به آن مقداری عسل اضافه کنید.

فواید چای زنجبیل برای لاغری

چای یزنجبیل و کاهش چربی دور شکم

تحقیقات نشان می‌دهد مصرف زنجبیل باعث ایجاد گرما در بدن شده و آهنگ مصرف انرژی در بدن را افزایش می‌دهد. البته برای دیدن تأثیر زنجبیل بر کاهش وزن مصرف مستمر آن ضروریست.

ایجاد احساس سیری

بسیاری از روش‌های درمان چاقی و  اضافه‌وزن بر پایه ایجاد احساس سیری در فرد موردنظر عمل می‌کنند. حتی بعضی جراحی‌هایی که برای درمان چاقی مزمن انجام می‌شوند با کوچک‌تر کردن حجم معده اشتهای بیمار را کاهش می‌دهد. خبر خوب این است که زنجبیل به طور طبیعی این کار را انجام می‌دهد. در طی مطالعاتی که در سال ۲۰۱۲ در دانشگاه کلمبیا انجام شد به ده مرد که از اضافه‌وزن رنج می‌بردند چای زنجبیل داغ داده شد. پس از نوشیدن هر ده نفر ادعا کردند که احساس سیری می‌کنند. تحقیقات دیگری نیز انجام شده و همگی نشان می‌دهند که نقش زنجبیل در کنترل وزن و کمک به کاهش وزن را نمی‌توان نادیده گرفت.

 

کنترل قند خون

نوشیدن چای زنجبیل در طولانی‌مدت سطح قند خون را کاهش می‌دهد و عملکرد انسولین خون را بهبود می‌بخشد. مصرف زنجفیل به هر شکلی به بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ کمک می‌کند.

فواید زنجبیل بسیار زیاد بوده و دلایل دیگری نیز برای اضافه کردن چای زنجبیل به برنامه غذایی شما وجود دارند. در ادامه شما را با دیگر فواید زنجبیل بیشتر آشنا می‌کنیم.

تسهیل فرایند گوارش

یکی از شناخته‌شده‌ترین فواید زنجبیل برطرف کردن مشکلات گوارشی است. بعد از خوردن یک وعده غذایی سنگین مقداری چای زنجبیل عملکرد سیستم گوارشی را روان‌تر می‌کند. علاوه بر اینها زنجبیل در رفع تهوع مفید است. تحقیقات نشان داده در رفع تهوع، زنجبیل با بسیاری از داروهای شیمیایی می‌تواند رقابت کند.

پیشگیری از ابتلا به سرطان با چای زنجبیل

زنجبیل سرشار از آنتی‌اکسیدان است و به دلیل خواص ضدالتهابی خود می‌تواند از تشکیل سلول‌های سرطانی جلوگیری کند. به دلیل خواص ضدالتهابی آن، زنجبیل برای مقابله با بیماری‌های قلبی نیز مفید است.

بهبود جریان خون در بدن

ویتامین‌ها، مواد معدنی و آمینو اسیدهای موجود در زنجبیل به بازیابی و بهبود گردش خون کمک می‌کنند. گردش مناسب جریان خون در بدن احتمال ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش داده و از رسوب چربی در رگ‌ها جلوگیری می‌کند. همچنین بهبود جریان خون به شکل غیرمستقیم به کاهش وزن کمک می‌کند.

مسکن طبیعی

زنجبیل یک مسکن طبیعی بوده که در آرام کردن بسیاری از دردها مثل میگرن مؤثر است. یک فنجان چای زنجبیل گرم علائم قاعدگی را کاهش داده و درد آن را نیز کمتر می‌کند. مطالعات نشان داده مصرف زنجبیل هم مدت و هم شدت درد پریودی را کاهش می‌دهد.

مقابله با سرماخوردگی

یک فنجان چای زنجبیل تأثیر زیادی در از بین رفتن علائم سرماخوردگی و گلودرد دارد. خواص ضدمیکروبی زنجبیل باعث شده تا از گذشته دور تا کنون برای درمان بیماری‌های تنفسی به کار رود.

بهبود آرتروز

آرتروز بیماری است که منجر به درد و سفتی مفاصل می‌شود. تحقیقات نشان می‌دهد کسانی که از زنجبیل استفاده می‌کردند کاهش چشمگیر درد در مفاصل خود را تجربه کردند. البته حدود ۲۰ درصد از شرکت‌کنندگان در این آزمایش به دلیل طعم تند زنجبیل و ناراحتی معده ناشی از مصرف زیاد زنجبیل، از تحقیقات انصراف دادند اما باز هم نتایج این تحقیق قابل استناد است.

ملاحظاتی که در نوشیدن چای زنجبیل باید رعایت کرد

نوشیدن چای زنجبیل قطعاً مفید است اما باید اعتدال را در مصرف آن رعایت کرد. بسیاری از افراد به دلیل طعم تند زنجبیل علاقه‌ای به خوردن یا نوشیدن آن به شکل‌های مختلف ندارند. تأثیر زنجبیل در پایین آوردن فشار خون قابل‌ملاحظه است. به همین دلیل نیز در مصرف آن نباید زیاده‌روی کرد و افرادی که فشار خون پایینی دارند مصرف زنجبیل را باید به شدت محدود کنند. با توجه به اثرات این ادویه، خانم‌های باردار بهتر است قبل از خوردن آن با پزشک خود مشورت کنند.

زنجبیل یکی از ادویه‌هایی است که جای خود را در انواع غذاها و شیرینی‌های ما باز کرده و به شکل‌های مختلفی مصرف می‌شود. سعی کردیم شما را با مهم‌ترین فواید چای زنجبیل برای لاغری و دیگر مزیت‌های آن آشنا کنیم. اگر به اندازه مناسب چای زنجبیل بنوشید از تمام مزیت‌های زنجبیل بهره برده و عوارض جانبی آن چندان چشمگیر نیست. اگر قصد لاغر شدن دارید حتماً چای زنجبیل را به برنامه غذایی خود اضافه کنید.

 

Summary
چای زنجبیل
Article Name
چای زنجبیل
Description
زنجبیل یک گیاه خوردنی، ادویه و دارویی طبیعی است که جایگاه ویژه‌ای در طب سنتی کشورهای آسیایی مخصوصاً چین، ایران و کشورهای عربی داشته است. هندیان نیز از بیش از ۲۰۰۰ سال قبل از فواید زنجبیل آگاه بوده و از آن در طبخ غذا استفاده می‌کردند. زنجبیل به شکل‌های مختلف مصرف می‌شود که یکی از آن‌ها چای زنجبیل است.
Author
Publisher Name
دیجی فود


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات