طرز تهیه کیک زبرا دستوری ساده و کاربردی برای یک میزبانی حرفه‌ای

طرز تهیه کیک زبرا دستوری ساده و کاربردی برای یک میزبانی حرفه‌ای

اگر از پختن کیک ساده و تک رنگ خسته شده‌اید اما از طرفی تمایلی برای امتحان کردن دستورهای سخت  و سنگین در پخت کیک خانگی ندارید، پیشنهاد ما این است که طرز تهیه کیک زبرا یا کیک دو رنگ را امتحان کنید. این کیک با وجود ظاهر بسیار جالب و متفاوتش دستور تهیه بسیار ساده‌ای دارد که می‌توانید آن را مطابق همان دستور تهیه کیک ساده در خانه آماده کنید.

ما قصد داریم در این مطلب از دیجی فود روش صحیح پخت کیک خانگی دو رنگ را با دستوری ساده به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه کیک زبرا - دیجی فود

مواد لازم در طرز تهیه کیک زبرا

  • تخم‌مرغ ۳ عدد
  • شکر ۱ پیمانه
  • آرد گندم ۲ پیمانه
  • پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
  • وانیل ۱ قاشق مرباخوری
  • شیر نصف پیمانه
  • بیکینگ‌پودر ۲ قاشق مرباخوری
  • روغن مایع نصف پیمانه
  • نمک یک پنس (یک پنس معادل مقداری نمک است که می‌توان آن را با دو انگشت اشاره و شصت برداشت.)

طرز تهیه کیک فنجانی بدون فر، یک دستور سه سوته برای پخت کیک خانگی!

دستور پخت سریع کیک زبرا

  1. در طرز تهیه کیک زبرا کافی است تمام مواد خشک به جز پودر کاکائو را باهم مخلوط کرده و الک کنید. در ظرف دیگری تخم‌مرغ‌ها را به همراه شکر هم بزنید و بعد روغن و شیر را اضافه کنید. مواد خیس که مخلوط شدند آن را به دو قسمت تقسیم کنید.
  2. نیمی از آرد را به یک قسمت از مواد خیس اضافه کنید .
  3. از باقی آرد دو قاشق کم کرده و آن را به همراه پودر کاکائو در چند مرحله به نیمی دیگر مواد اضافه کنید.
  4. در آخر قالب مناسبی انتخاب کرده و کف آن را چرب ‌کنید. می‌توانید از روغن جداکننده هم برای چرب کردن قالب استفاده کنید. از هر دو مایه کیک به ترتیب داخل قالب بریزید، در آخر به کمک یک خلال دندان روی کیک طرح بزنید و آن را به مدت ۴۰ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید، بپزید.

طرز تهیه کیک زبرا - دیجی فود

طرز تهیه کیک زبرا مرحله به مرحله

  1. برای درست کردن کیک زبرا در خانه اولین کاری که باید انجام دهید خارج کردن تمام مواد اولیه آن از یخچال است. برای اینکه نتیجه بهتری بگیرید باید مواد قبل از مخلوط شدن باهم، هم دما شده و به دمای محیط برسند. پس تمام مواد را روی میز آشپزخانه بچینید و اجازه دهید برای ۴۰ دقیقه تا یک ساعت به دمای محیط برسند.
  2. بعد از هم دما شدن مواد لازم برای پخت کیک نوبت به آماده کردن مواد خشک می‌رسد. آرد، نمک و بیکینگ‌پودر را در ظرف بزرگی باهم مخلوط کنید و بعد آن را سه مرتبه الک کنید تا ذرات آرد به خوبی هوادهی شود.
  3. حالا نوبت به هم زدن تخم‌مرغ‌ها و شکر رسیده است. این مرحله در طرز تهیه کیک زبرا خانگی بسیار مهم است. میزان هم زدن شما تأثیر زیادی در کیفیت و نتیجه نهایی دارد. بهتر است این مرحله را به کمک همزن برقی انجام دهید اما همزن دستی هم می‌تواند کارتان را راه بیندازد. ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با دور کند دستگاه همزن بزنید تا از حالت لختگی در بیایند. سپس شکر را اضافه کنید و آن‌قدر بزنید تا به کرم غلیظ شیری رنگی تبدیل شود. در آخر وانیل را هم به این مخلوط کرمی اضافه کنید.
  4. بعد از اینکه تخم‌مرغ و شکر را به خوبی هم زدید نوبت اضافه کردن روغن است. روغن را به مخلوطتان اضافه کنید و با دور کند دستگاه کمی هم بزنید. بعد از اضافه کردن روغن، شیر را در یک مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
  5. در این مرحله از طرز تهیه کیک زبرا باید آرد و بیکینگ‌پودر را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید. اما توجه داشته باشید که ما قرار است کیک دو رنگ بپزیم. پس مایه کیک را به طور مساوی در دو ظرف ریخته و حالا نیمی از آرد را که از قبل الک کردید در سه مرحله به کمک حرکت دورانی لیسک در یک جهت با یک قسمت از مواد خیس ترکیب کنید. حواستان باشد که حرکت دورانی قاشق یا لیسک باید تنها در یک جهت انجام شود.
  6. از باقی مانده آرد دو قاشق غذاخوری کم کنید و به جای آن پودر کاکائو را اضافه کنید. مواد را مجدد الک کنید و به همان شیوه‌ای که در بالا توضیح دادیم به قسمت دوم از مایه کیک اضافه کنید. حالا یک مایه ساده و یک مایه شکلاتی دارید.
  7. قالب مورد نظرتان را با روغن چرب کنید و روی آن کمی آرد بپاشید البته ما پیشنهاد می‌کنیم به جای این کار از روغن جداکننده استفاده کنید. درست کردن این روغن بسیار آسان است و امکان ندارد با استفاده از آن کیک شما به قالب بچسبد. یک قاشق غذاخوری روغن مایع، ۱ قاشق غذاخوری روغن جامد و یک قاشق آرد را به خوبی باهم مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس کف قالب را با این روغن چرب کنید. بهتر است روغن را پیش از شروع کار و آماده کردن مواد کیک درست کنید تا از اتلاف وقت جلوگیری شود.
  8. از دو مایه کیک به ترتیب داخل قالب بریزید؛ به این صورت که  ابتدا یک ملاقه از مایه ساده کف قالب ریخته و ملاقه دوم را از مایه شکلاتی درست در وسط لایه اول بریزید. این کار را تا تمام شدن مایه کیک ادامه دهید و در آخر به کمک خلال دندان روی کیک را با طرح‌های هفت و هشت تزئین کنید.
  9. قالب را به مدت ۴۰ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کرده‌اید، قرار دهید. می‌توانید قبل از شروع کار فر را روشن کنید که به محض آماده شدن مایه کیک فر هم گرم شده باشد.
  10. همان‌طور که دیدید طرز تهیه کیک زبرا اصلاً دشوار نیست اما نکاتی که در ادامه می‌گوییم به شما کمک می‌کند تا یک کیک خانگی و خوشمزه را بی هیچ عیب و ایرادی بپزید. همراه ما باشید تا به سراغ نکات مهم در پخت انواع کیک خانگی برویم.

طرز تهیه کیک زبرا - دیجی فود

نکات کلیدی در طرز تهیه کیک زبرا

  • در حین پخت کیک نباید فر را بازکنید. این کار باعث خوابیدن پف کیک شما می‌شود. بعد از اتمام پخت در فر را بازکرده و به کمک یک خلال‌دندان از مغزپخت شدن کیکتان مطمئن شوید.
  • کیک را بلافاصله از قالب خارج نکنید. اجازه دهید بعد از خارج کردن کیک از فر قالب شما ده دقیقه در دمای آشپزخانه خنک شود.
  • از کیفیت بیکینگ‌پودر و تازه بودن آن اطمینان حاصل کنید. گاهی استفاده از بیکینگ‌پودر کهنه باعث گود شدن سطح کیک شما می‌شود.
  • اگر فر ندارید اصلاً جای نگرانی نیست. طرز تهیه کیک زبرا نیازی به فر ندارد. شما می‌توانید همین مراحل را طی کرده و در نهایت کیک را درون قابلمه و روی گاز بپزید. با این تفاوت که در طرز تهیه کیک ساده بدون فر به جای گرم کردن فر باید یک پایه فلزی را داخل یک قابلمه بزرگ‌تر از قالبتان قرار دهید و گاز را روشن کنید تا به مدت یک رب فضای درون قابلمه گرم شود. فراموش نکنید که باید درب قابلمه را با یک پارچه بپوشانید.

ما تمام نکات موردنیاز در طرز تهیه کیک زبرا را برایتان نوشتیم؛ خوشحال می‌شویم شما هم تجربه خودتان را از پخت کیک زبرا با ما به اشتراک بگذارید.

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه کیک زبرا
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل
میانگین امتیاز
۵1star1star1star1star1star Based on ۱ Review(s)


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات