طرز تهیه شیرینی با خمیر هزارلا در خانه، ۳ دستور تهیه + عکس

طرز تهیه شیرینی با خمیر هزارلا در خانه، ۳ دستور تهیه + عکس

شیرینی یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین مواد غذایی شیرین است که معمولاً آن را به جای پخت در خانه از قنادی‌ها تهیه می‌کنیم این خوراکی خوشمزه در اصل با ترکیب سه ماده اولیه اصلی شامل آرد، تخم‌مرغ و شکر تهیه می‌شود. اما با توجه به نوع شیرینی ممکن است مواد دیگری هم به لیست مواد اولیه اضافه شود. از آنجایی که سخت ترین بخش پخت شیرینی در خانه تهیه خمیر آن است در این مقاله از دیجی فود به سراغ طرز تهیه شیرینی با خمیر هزارلا نیمه آماده رفته‌ایم که کارتان را حسابی راحت می‌کند.

چه کسی است که از خوردن باقلوای داغ در کنار یک لیوان چای لذت نبرد؟ یا چه کسی از طعم نوستالژیک شیرینی زبان می‌گذرد؟ در ادامه این مقاله قرار است طرز تهیه ۳ نوع شیرینی با خمیر هزارلای آماده را به شما آموزش دهیم. پس اگر از خوردن شیرینی لذت می‌برید و یا به هنر شیرینی‌پزی علاقه‌مندید حتماً در ادامه این مقاله همراه ما باشید.

طرز تهیه شیرینی زبان - دیجی فود

شیرینی زبان اولین دستور در طرز تهیه شیرینی با خمیر هزارلا

مواد لازم

  • خمیر هزارلا آماده ۱ بسته
  • زرده تخم‌مرغ ۱ عدد
  • گلاب دو قاشق غذاخوری
  • پودر هل نصف قاشق چای‌خوری
  • پودر قند ۱ قاشق غذاخوری
  • عسل ۳ قاشق غذاخوری
  • زعفران به مقدار لازم
  • پودر پسته و بادام برای تزئین

طرز تهیه

  1. برای پخت شیرینی زبان در طرز تهیه شیرینی با خمیر هزارلا پیش از هرچیز به یک بسته خمیر نیمه آماده نیاز دارید که می‌توان آن را به صورت آماده از سوپرمارکت‌ها خریداری کرد. به این نکته توجه کنید که برای درست کردن شیرینی زبان خمیر شما نباید هم‌دمای محیط باشد بلکه نیاز است نسبت به دمای آشپزخانه خنک‌تر باشد.
  2. ابتدا داخل یک کاسه استیل پودر قند و زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  3. برای درست کردن شهد شیرینی در یک ظرف عسل و گلاب را با هم مخلوط کنید، مقداری زعفران و پودر هل را به مخلوط عسل و گلابتان اضافه کنید. حالا آن را از صافی رد کنید تا کاملاً یکدست شود.
  4. روی میز کارتان را آرد پاشی کنید و به کمک وردنه خمیر هزارلا را به قطر نیم سانتی‌متر باز کنید. از قبل قالب مخصوص شیرینی زبان را از لوازم قنادی فروشی‌ها تهیه کنید. قالب این شیرینی بیضی‌شکل و ساده است. خمیر را قالب بزنید و داخل سینی فر بچینید. نوک یک چاقوی تیز را به آرد آغشته کنید و به کمک آن روی شیرینی را برش بزنید.
  5. به کمک یک برس شیرینی‌پزی مخلوط زرده تخم‌مرغ و پودر قند را روی شیرینی‌ها بمالید و بعد شهد عسل و زعفران را روی آن بمالید. باقی‌مانده شهد را نگه‌دارید.
  6. شیرینی‌های را به مدت ۵ دقیقه داخل فری که با دمای ۲۴۰ درجه گرم شده است قرار دهید و بعد دمای فر را روی ۱۷۰ درجه تنظیم کنید و اجازه دهید شیرینی‌ها ۱۵ دقیقه دیگر داخل فر بپزند.
  7. وقتی مرحله پخت شیرینی کامل شد آن را از فر خارج کنید و بلافاصله از باقی‌مانده شهد روی آن‌ها بمالید و با مقداری از پودر پسته و بادام تزئین کنید.

طرز تهیه شیرینی با خمیر هزارلا - دیجی فود

شیرینی ناپلئونی دومین دستور در طرز تهیه شیرینی با خمیر هزارلا

مواد لازم

  • خمیر هزارلا ۱ بسته
  • خامه قنادی ۱ بسته
  • پودر پسته برای تزئین

طرز تهیه

  1. برای پخت شیرینی ناپلئونی در طرز تهیه شیرینی با خمیر هزارلا قبل از انجام هر کاری فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود.
  2. خمیر هزارلا نیمه آماده را با وردنه به قطر نیم سانت باز کنید و با کاتر اطراف آن را برش بزنید تا مرتب شود. خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیم کنید و به همراه اضافه‌های برش زده داخل سینی فر قرار دهید.
  3. خمیر را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه (تا زمانی که کاملاً پف کند و بالا بیاید) داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید. پس از اینکه خمیر به مقدار کافی پف کرد درجه فر را پایین بیاورید و اجازه دهید روی خمیر طلایی شود. در مرحله دوم باید فر را روی دمای ۱۲۰ درجه سانتی سانتی‌گراد تنظیم کنید. خمیر در این مرحله از طرز تهیه شیرینی ناپلئونی باید به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۲۰ درجه سانتی‌گراد بپزد.
  4. وقتی روی خمیرها یکدست طلایی شد از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خمیر شیرینی شما خنک شود.
  5. خامه قنادی را به صورت آماده از فروشگاه‌ها تهیه کنید و تا سرد شدن شیرینی به کمک همزن یک کاسه خامه فرم گرفته آماده کنید.
  6. خمیرها را از وسط به دو لایه تقسیم کنید. می‌توانید شیرینی ناپلئونی را دو یا چند لایه درست کنید. این کاملاً سلیقه‌ای است. بعد از اینکه خمیر را از وسط برش زدید روی لایه بالایی را که طلایی شده و پف‌دار است با ضربات آرام پشت چاقو خرد کنید. حواستان باشد که این خرده شیرینی‌ها در طرز تهیه شیرینی ناپلئونی به کار می‌آید پس آن‌ها را دور نریزید.
  7. روی لایه اول را با کمی خامه بپوشانید و لایه بعد را روی آن قرار دهید و با کمی فشار آن را در جای خود، روی خامه فیکس کنید. این کار را برای هرچند لایه که می‌خواهید، انجام دهید. ناپلئونی می‌تواند از دو تا ۵ لایه درست شود.
  8. روی لایه آخر را هم با خامه بپوشانید و آن را با خمیرهای اضافه‌ای که پودر شده و پودر قند و پودر پسته تزئین کنید. حالا شیرینی‌ها را به مدت ۲ ساعت داخل یخچال قرار دهید و بعد به اندازه‌های دلخواه برش بزنید. استراحت شیرینی در یخچال باعث می‌شود تا شیرینی ناپلئونی شما به کمک رطوبت خامه کمی نرم شود و از آن حالت ترد و خیلی شکننده دربیاید.

طرز تهیه باقلوا - دیجی فود

باقلوا سومین دستور در طرز تهیه شیرینی با خمیر هزارلا

مواد لازم

  • خمیر آماده هزارلا یا یوفکا ۳۶ عدد
  • شکر ۳ پیمانه و دو قاشق غذاخوری
  • کره ۳۰۰ گرم
  • آب ۴ پیمانه
  • مغز پسته بدون نمک ۳۰۰ گرم
  • نصف یک لیموی تازه
  • پودر پسته دو قاشق غذاخوری

طرز تهیه

  1. برای پخت باقلوا در طرز تهیه شیرینی با خمیر هزارلا باید ابتدا به سراغ آماده کردن شربت باقلوا بروید. خمیر این باقلوا آماده است و شما نیازی به یادگیری خمیر باقلوای ترکی ندارید. پس دست به کار شوید و شربت را آماده کنید.
  2. ابتدا سه پیمانه شکر، چهار پیمانه آب و نصف لیموترش را داخل یک قابلمه باهم مخلوط کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم گاز بگذارید و آنقدر هم بزنید تا شکر به خوبی در آب حل شود. بعد از به جوش آمدن شربت، اجازه دهید برای ۳ تا ۴ دقیقه به آرامی بجوشد و سپس حرارت را خاموش کنید. شربت شما آماده است. آن را کنار بگذارید تا خنک شود. حالا باید به سراغ دیگر مراحل طرز تهیه باقلوا بروید.
  3. کره را داخل ظرفی روی شعله ملایم گاز و یا داخل ماکروویو آب کنید. بعد از آب شدن کره باید دوغاب یا همان کف سفیدرنگی که روی کره ایجاد می‌شود را جدا کنید. مغز پسته را خرد کنید و با دو قاشق شکر و مقدار کمی کره برای چند دقیقه تفت دهید.
  4. خمیر هزارلا یا یوفکا را از بسته‌بندی دربیاورید و یکی‌یکی کنید. اگر نیاز بود اطراف خمیر را با چاقو ببرید تا همگی صاف و یکدست شوند.
  5. حالا یک ظرف پیرکس مستطیلی انتخاب کنید و یک لایه خمیر داخل آن قرار دهید. روی خمیر را با کره چرب کنید و پسته بپاشید. لایه بعدی را قرار دهید اما روی آن فقط کره بمالید و بدون پاشیدن مغز لایه بعد را روی لایه دوم قرار دهید. یک لایه درمیان خمیرها را با پسته‌های خرد شده بپوشانید، اما حواستان باشد تمام لایه‌ها باید کره مالی شوند.
  6. آخرین لایه حسابی را با کره چرب کنید و با یک چاقوی تیز خمیر را به شکل مربع‌های کوچک یا لوزی برش بزنید. حالا باقلوا را به مدت ۴۵ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کرده‌اید، قرار دهید.
  7. آخرین مرحله در طرز تهیه باقلوا اضافه کردن شربت است. باقلوا را از فر خارج کنید و شربت را که حالا سرد شده روی آن بریزید. در آخر روی باقلواها را با پودر پسته تزئین کنید. نوش جان.

اگر پیش از این طرز تهیه شیرینی با خمیر هزارلا را تجربه کرده‌اید برای ما بنویسید به نظر شما شیرینی با خمیر هزارلای آماده چه تفاوتی با خمیر خانگی دارد؟

 

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه شیرینی با خمیر هزارلا
نویسنده
تاریخ انتشار


1 1 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
1 دیدگاه
قدیمی ترین
جدید ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات
Sh r
Sh r
5 ماه قبل

عالی عالی فقط نکته اینکه فرمن برقیه بایددرجه اولیه روکمتربزارم