طرز تهیه دسر ساده ، پنج دستور ساده و سریع برای مبتدیها

دسرها جز آن دسته از خوراکیهای خوشمزهای هستند که میتوانند با حضورشان رنگ و لعاب ویژهای به سفرههای ما ببخشند خصوصاً اگر قرار باشد سفره را به قصد میزبانی از مهمان پهن کنیم! از آنجایی که ما ایرانیها چندان به آماده کردن دسر در هر وعده غذایی اهمیت نمیدهیم احتمالاً اکثرمان مهارت زیادی هم برای درست کردن این خوراکی خوشمزه نداریم. طرز تهیه دسر ساده برای کسانی که در آماده کردن دسر مبتدی هستند بسیار کاربردی است.
در ادامه این مطلب قرار است نگاهی به ده دستور پخت سریع در تهیه انواع دسر بیندازیم. اگر قصد دارید به سفرههای خود تنوع ببخشید با ما در ادامه این مقاله آموزشی از دیجی فود همراه باشید.
۱. طرز تهیه دسر ساده شکلاتی برای پذیرایی در مجالس
مواد لازم
- شیر ۴ پیمانه
- خامه ۳۰۰ گرم
- شکلات تختهای ۲۰۰ گرم
- پودر ژلاتین ۳ قاشق چایخوری
- پودر پسته یا پودر نارگیل برای تزیین
طرز تهیه دسر ساده شکلاتی
- شیر را روی حرارت بگذارید تا گرم شود.
- برای درست کردن این دسر مجلسی ساده، شکلات تختهای را خرد کنید و درون شیر گرم بریزید و هم بزنید تا به خوبی با شیر یکدست شود.
- حرارت را کم کنید و خامه و پودر ژلاتین را داخل آن بریزید و از روی حرارت بردارید.
- اجازه دهید کمی خنک شود ولی هر چند دقیقه یکبار آن را هم بزنید.
- ظرف سیلیکونی را کمی چرب کنید و مواد دسر شکلاتی را داخل آن بریزید و برای ۴ ساعت داخل یخچال بگذارید.
- به آرامی از قالب خارج کنید و روی آن را به دلخواه با پودر نارگیل یا پودر پسته تزیین کنید.
۲. طرز تهیه تیرامیسو یک دسر ساده و محبوب
مواد لازم
- بیسکویت پتی بور و یا بیسکویت مخصوص تیرامیسو به اندازه ظرف دسر
- خامه صبحانه ۳۰۰ گرم
- پنیر خامهای بدون نمک یا پنیر ماسکارپونه ۴۵۰ گرم
- پودر قند ۱۰۰ گرم
- پودر قهوه دو قاشق چایخوری
- آب جوش نصف لیوان
- شیر نصف لیوان
طرز تهیه دسر ساده تیرامیسو
- برای درست کردن این دسر خامه یخزده را به همراه پودر قند و پنیر را هم جداگانه در ظرف دیگری هم بزنید تا فرم بگیرند.
- خامه و پنیر فرم گرفته را به کمک لیسک با هم مخلوط کنید.
- سپس شیر را به همراه یک قاشق چایخوری پودر قهوه به مخلوط پنیر و خامه فرم گرفته اضافه کنید.
- باقی پودر قهوه را در آب جوش حل کنید. بیسکویتها را به آن آغشته کرده و کف ظرف بچینید.
- روی بیسکویتها را با مخلوط پنیر و خامه بپوشانید و این کار را تا تمام شدن مواد دسر ادامه دهید.
- در آخر روی آن را پودر قهوه یا پودر کاکائو الک کنید و برای ۶ تا ۱۲ ساعت داخل یخچال استراحت دهید تا آماده شود.
۳. طرز تهیه دسر ساده و سریع بدون فر
مواد لازم
- شیر دو لیوان
- شکر دو قاشق سوپخوری
- نشاسته دو قاشق سوپخوری
- گلاب و وانیل به مقدار دلخواه
طرز تهیه دسر ساده با نشاسته
- ابتدا شیر سرد را به همراه نشاسته درون قابلمه بریزید و باهمزن دستی هم بزنید تا نشاسته در شیر حل شود. اگر این کار را زمانی که شیر داغ است انجام دهید احتمال گولهگوله شدن نشاسته در شیر وجود دارد.
- بعد از حل شدن نشاسته قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و شکر را هم به آن اضافه کنید.
- در طرز تهیه فرنی از زمانی که شیر را روی حرارت گاز قرار میدهید تا آماده شدن آن باید مدام فرنی را هم بزنید و حتی یک لحظه از آن غافل نشوید.
- بعد از اینکه شیر جوش آمد حرارت را کم کنید و هم بزنید. غلطت فرنی به حدی میرسد که اگر یک لحظه دست از هم زدن بکشید چینهایی روی سطح آن ایجاد میشود.
- حالا گلاب و وانیل را اضافه کنید و بعد از چند ثانیه هم زدن فرنی را از روی شعله بردارید.
- فرنیها را داخل ظرف سرو بریزید و بعد از خنک شدن نوش جان کنید.
۴. طرز تهیه دسر ساده بدون شیر
مواد لازم
- برنج نیم دانه ۲ لیوان
- شکر ۴ لیوان
- آب ۱۲ لیوان
- زعفران دم کرده غلیظ نصف استکان
- کره (ترجیحاً گیاهی) ۵۰ گرم
- گلاب ۱ استکان
- روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
- خلال بادام نصف استکان
- هل ساییده شده نصف قاشق غذاخوری
- پودر دارچین، پودر نارگیل، خلال بادام، خلال پسته و گل محمدی از هرکدام به دلخواه برای تزیین
طرز تهیه شعله زرد ساده دسر محبوب ایرانی
- برای آماده کردن شعله زرد برنج نیم دانه را به همراه آب داخل قابلمه روی شعله متوسط گاز قرار دهید تا به جوش بیاید.
- زمانی که برنج به جوش آمد، شعله را کم کنید و در ظرف را ببندید.
- خلال بادام را داخل گلاب بریزید تا کمی نرم شود و عطر خوبی بگیرد.
- زمانی که مقداری از آب شله زرد باقی مانده بود و به اصطلاح برنج شما کاملاً باز شده بود، شکر را اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله زعفران را هم اضافه کنید.
- حالا گلاب و هل و خلال بادام را هم به شله زرد اضافه کنید و به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید بپزد.
- شله زرد را داخل ظرف سرو بکشید و بعد از خنک شدن تزیین کنید.
۵. طرز تهیه دسر لیوانی ساده
مواد لازم
- خامه ۱ پیمانه
- شیر نصف پیمانه
- پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
- شکر یکچهارم پیمانه
- وانیل ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه دسر ساده پاناکوتا لیوانی
-
- برای درست کردن پاناکوتا ابتدا باید پودر ژلاتین را با شیر سرد مخلوطکنید و کنار بگذارید.
- حالا یک تابه را روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا گرم شود. شکر و خامه را داخل تابه بریزید و به همراه هم تفت دهید. دقت کنید که خامه به هیچ عنوان نباید بجوشد پس این کار را روی حرارت خیلی کم انجام دهید. قبل از جوشیدن خامه وانیل را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
- شیر و ژلاتین را به خوبی باهم مخلوطکنید و بعد آن را از یک صافی رد کنید تا مطمئن شوید تکههای ژلاتین داخل شیر باقی نمانده باشد.
- شیر و ژلاتین یکدست شده را با مخلوط خامه و شکر ترکیب کنید.
- قالبهای موردنظرتان را آماده کنید. بهتر است از قالبهای تکنفره یا لیوان استفاده کنید تا هر نفر دسر خودش را داشته باشد. طرز تهیه دسر پاناکوتا لیوانی طرفداران زیادی دارد میتوانید مواد دسر را داخل لیوانهای شیشهای زیبایی بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا آماده شود.
- در آخر روی دسر را با میوههایی مثل توتفرنگی، آلبالو، گیلاس و یا انواع مرباهای قرمز تزئین کنید.
ما پنج دستور ساده و سریع در تهیه دسر را به شما آموزش دادیم حالا شما به ما بگویید از چه دستوری در طرز تهیه دسر ساده برای تولد و یا مهمانیهایتان استفاده میکنید؟





[…] نیست. با ما همراه باشید تا درست کردن این کیک خاص که نوعی دسر ساده و خوشمزه است را به شما آموزش […]
[…] به دنبال دستور خوشمزهای برای درست کردن یک دسر ساده میگردید ما طرز تهیه دسر پاناکوتا در ۳ طعم متفاوت را […]
[…] ایتالیایی محبوب با طعم قهوه است. این خوشمزه از انواع دسر ساده به حساب میآید و از نانهای مخصوص آغشته به قهوه و […]