طرز تهیه کیک کدو حلوایی طعمی جدید برای یک پذیرایی متفاوت

طرز تهیه کیک کدو حلوایی طعمی جدید برای یک پذیرایی متفاوت

هنوز هم برای پخت کیک کدو حلوایی دیر نشده و می‌توان یک کدو کوچک در میان میوه‌فروشی‌ها پیدا کرد. همه ما معمولاً برای یک‌بار هم که شده پخت کیک ساده خانگی را امتحان کرده‌ایم. حالا اگر دوست دارید کمی متفاوت‌تر عمل کنید و طعم جدیدی از کیک خانگی را بچشید ما به شما دستور طرز تهیه کیک کدو حلوایی را آموزش می‌دهیم.

کیک کدو حلوایی در عین سادگی طعم بسیار متفاوتی نسبت به کیک ساده خانگی دارد و همین طعم متفاوت آن را برای پذیرایی از مهمان‌ها مناسب می‌کند. این کیک بسیار مناسب صبحانه و یا دورهمی‌های عصرانه است و در کنار چای ایرانی حسابی می‌چسبد.

مواد اولیه در طرز تهیه کیک کدو حلوایی اصلاً عجیب‌وغریب نیست و به راحتی پیدا می‌شود. آرد سفید، تخم‌مرغ، روغن، شکر و کدو حلوایی پنج ماده اولیه اصلی در پخت این نوع کیک خانگی هستند و باقی مواد به مقدار خیلی کم در تهیه آن به کار می‌روند.

در این مطلب از دیجی فود قصد داریم دو روش در طرز تهیه کیک کدو حلوایی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

کیک کدو حلوایی - دیجی فود

مواد لازم در طرز تهیه کیک کدو حلوایی

  • آرد 2 لیوان
  • شکر 1 و نیم لیوان
  • تخم‌مرغ 3 عدد
  • پوره کدو حلوایی 1 لیوان
  • ماست شیرین 5 قاشق غذاخوری
  • گردو خرد شده نصف لیوان ( اضافه کردن گردو به کیک کدو حلوایی اختیاری است)
  • روغن مایع 1 لیوان
  • بیکینگ‌پودر 2 قاشق چای‌خوری
  • دارچین نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک یک پنس (یک پنس معادل مقداری نمک است که می‌توان آن را با دو انگشت اشاره و شصت برداشت.)

کیک کدو حلوایی - دیجی فود

طرز تهیه کیک کدو حلوایی مرحله به مرحله

  1. برای درست کردن این کیک ابتدا پوره کدو حلوایی را آماده کنید. برای تهیه پوره کدو حلوایی، کدو را پوست بگیرید. به چند تکه تقسیم کنید و با 3 لیوان آب درون قابلمه‌ای روی شعله ملایم بپزید. هر زمان آب کدو تمام شد آن را له کنید.
  2. پوره را که آماده کردید به سراغ دستور اصلی در طرز تهیه کیک کدو حلوایی بروید. ابتدا تخم‌مرغ‌ها را به همراه شکر 5 دقیقه باهمزن برقی بزنید. وقتی تخم‌مرغ کرم‌رنگ شد و کمی پف کرد روغن و ماست را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا جایی که مایه کیک شما کاملاً صاف و یکدست شود. حالا پوره کدو را به مواد اضافه کنید و این بار باهمزن دستی یا جنگال هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند.
  3. مرحله بعد در طرز تهیه کیک کدو حلوایی اضافه کردن آرد، دارچین و بیکینگ‌پودر است. این ترکیبات را چند باری باهم الک کنید و بعد به مایه کیکتان اضافه کنید. مایه کیک را در یک جهت به کمک لیسک هم بزنید تا آرد به خوبی با باقی مواد مخلوط شود . حواستان باشد که مخلوط کردن آرد و مایه کیک باید به آرامی و تنها در یک جهت صورت گیرد.
  4. در صورت تمایل به اضافه کردن گردو در این مرحله گردوهای خرد شده را به مایه کیک کدو حلوایی اضافه کنید. حواستان باشد که گردوها را هم به همان شیوه مخلوط کردن آرد، با مایه کیک مخلوط‌کنید.
  5. قالب کیک را چرب کنید کف آن را آرد پاشی کنید و سپس مایه کیک را داخل قالب بریزید و با چند ضربه به روی میز یا تخت آشپزخانه هوای داخل آن را خارج کنید. توجه کنید که یک سوم قالب باید خالی بماند تا کیک جا برای پف کردن داشته باشد.
  6. فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید و کیک را به مدت 40 تا 50 دقیقه داخل فر 180 بپزید. وقتی پخت کیک کدو حلوایی کامل شد اجازه دهید کاملاً خنک شود و سپس آن را از قالب خارج کنید.

کیک کدو حلوایی - دیجی فود

سرو و تزئین کیک کدو حلوایی

این کیک بهترین گزینه برای سرو با شیر یا شیرکاکائوست. می‌توانید روی آن را با شکلات، پودر قند و یا پودر پسته تزئین کنید و بعد یک برش مثلثی از آن را با یک لیوان شیر نوش جان کنید.

در صورتی که دوست دارید روی کیک کدو حلوایی را با سس سفید تزئین کنید کافیست یک پیمانه پودر قند را به همراه سه قاشق شیر و نوک قاشق وانیل و کمی هم دارچین را روی حرارت باهم ترکیب کنید تا کاملاً روان و یکدست شوند. این سس را مثل شکلات آب شده روی کیک بریزید و نوش جان کنید.

طرز تهیه کیک کدو حلوایی بدون فر هم امکان‌پذیر است. پس اگر فر ندارید مواد کیک را طبق دستوری که در بالا توضیح دادیم تهیه کنید و در آخر آن را درون تابه رژیمی یا قابلمه بپزید. برای تهیه این کیک درون تابه رژیمی کف آن را خوب چرب کرده و یک کاغذ روغنی داخل آن پهن کنید، روی کاغذ را مجدد با مقداری روغن چرب کنید و مایه کیک را روی کاغذ بریزید، درب تابه را ببندید و کیک را برای نیم ساعت روی شعله کم با شعله‌پخش‌کن قرار دهید.

طرز تهیه کیک کدو حلوایی در قابلمه هم بسیار ساده است. برای این روش مایه کیک را داخل قالب بریزید و آن را روی یک پایه فلزی درون قابلمه‌ای بزرگ‌تر از قالب قرار دهید. درب قابلمه را با پارچه بپوشانید و اجازه دهید با حرارت کم به مدت ۴۰ دقیقه بپزد.

 

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کیک هویج خانگی، با خامه و گردو مناسب برای پذیرایی

اگر شما تجربه‌ متفاوتی در طرز تهیه کیکی کدو حلوایی دارید می‌توانید با نوشتن تجربیاتتان در بخش کامنت‌ها ادامه‌دهنده این مقاله آموزشی باشید.



دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *