طرز تهیه تارت انار + نکات و ترفند‌های دیجی فود برای حرفه‌ای‌ها

طرز تهیه تارت انار + نکات و ترفند‌های دیجی فود برای حرفه‌ای‌ها

تارت‌ها از خوش‌طعم‌ترین دسر‌هایی هستند که امروزه طرفداران بسیاری پیدا کرده‌اند. این نوع دسر‌ها انواع مختلفی دارند و با طعم‌ها و میوه‌های مختلف، تهیه می‌شوند. با آمدن فصل سرما، میوه انار با دانه‌های همچون یاقوت، روانه بازار می‌شود. تارت انار از جمله دسر‌های خوش‌طعم و خوش‌رنگی است که با استفاده از این میوه بهشتی تهیه می‌شود. این دسر گزینه بسیار خوبی برای مهمانی‌های شب یلدا است. از‌این‌رو اگر می‌خواهید به سفره شب یلدا رنگ‌ و‌ لعاب و طعمی شیرین بخشیده و با دسری خوشمزه از مهمانانتان پذیرایی کنید، در این مطلب همراه ما باشید تا طرز تهیه تارت انار را به شما آموزش دهیم.

مرحله اول طرز تهیه تارت انار | کراست (خمیر زیرین) تارت انار 

مواد لازم برای کراست تارت انار

  • کره: ۱۵۰ گرم
  • آرد سفید: ۲۰۰ گرم
  • پودر قند:‌ ۶۰ گرم
  • زرده تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • وانیل: یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه کراست (خمیر زیرین) تارت انار به‌صورت مرحله‌به‌مرحله 

  • مرحله اول

ابتدا کره را به تکه‌های مکعبی کوچک برش زده و درون ظرفی مناسب بریزید. سپس پودر قند را به آن اضافه کنید. به کمک دو چنگال، کره‌ها را طوری له کرده و با پودر قند مخلوط کنید که پودر قند به خورد کره رود و ترکیب یک‌دستی حاصل شود. 

  • مرحله دوم 

در مرحله دوم از طرز تهیه تارت انار، زرده تخم‌مرغ و وانیل را به ترکیب کره و پودر قند اضافه کنید. سپس مواد با با دور کند همزن به‌ آرامی مخلوط کنید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که مواد با هم ترکیب شده و بافت یک‌دستی داشته باشند. 

  • مرحله سوم 

در این مرحله آرد را ۲ الی ۳ بار الک کرده و به ترکیب به دست آمده، اضافه کنید. خمیر را با کمک انگشتانتان مخلوط کنید. این کار را تا زمانی ادامه دهید که خمیر نرم و یک‌دستی حاصل شود. 

  • مرحله چهارم

خمیر به دست آمده را داخل قالب تارت بریزید. سپس به کمک انگشتان خود سطح آن را کاملا درون آن پهن کرده و به سمت دیواره‌های قالب هدایت کنید. دقت کنید تا ضخامت خمیر در تمام قسمت‌های قالب یک اندازه باشد و دیواره‌های آن را به‌خوبی بپوشاند. پس از این مرحله، تمام قسمت‌های خمیر را با استفاده از چنگال سوراخ کنید تا خمیر شما هنگام پخت پف نکند. سپس قالب خمیر را به‌مدت نیم ساعت درون یخچال قرار دهید. 

  • مرحله پنجم

در این مرحله قالب را از یخچال خارج کرده و درون فری که قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده است، قرار دهید. ۲۰ الی ۳۰ دقیق زمان لازم است تا خمیر تارت شما آماده مراحل بعدی شود. 

مرحله دوم طرز تهیه تارت انار | فیلینگ (مواد میانی) تارت انار 

مواد لازم برای تهیه فیلینگ تارت انار

  • شکلات شیری: ۱۷۰ گرم 
  • خامه صبحانه: ۱۵۰ گرم 
  • شکر یا پودر قند: یک‌و‌نیم قاشق سوپ‌خوری 
  • تخم‌مرغ: ۱ عدد
  • آرد سفید: ۱ قاشق غذا‌خوری 
  • وانیل:‌ یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه فیلینگ (مواد میانی) تارت انار به‌ صورت مرحله‌به‌مرحله 

  • مرحله اول

در ابتدا ظرفی مناسب برداشته و تخم‌مرغ، شکر و وانیل را درون آن بریزید. سپس آن‌ها با دور کند همزن مخلوط کنید تا ترکیبی یک‌دست به دست آید. در ادامه آرد را ۲ الی ۳ بار الک کرده و به مایع به دست‌ آمده اضافه کنید. سپس مجدد مواد را با دور کند همزن، مخلوط کنید. 

  • مرحله دوم 

در این مرحله از طرز تهیه تارت انار، ابتدا شکلات شیری را به روش بن‌ماری آب کنید. سپس خامه را به شکلات آب‌شده اضافه کرده و مجدد مخلوط را روی حرارت غیر مستقیم بخار آب قرار داده و هم بزنید تا ترکیب آن‌ها یک‌ دست شود. 

  • مرحله سوم 

شکلات و خامه را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید تا دمای آن کمی کاهش پیدا کند. سپس مخلوط تخم‌مرغ و شکر را که در مراحل قبلی آماده کرده بودید، به شکلات و خامه اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط کنید. 

  • مرحله چهارم

در این مرحله، خمیر تارت را که از قبل آماده کرده بودید، به‌ آرامی از فر خارج کرده و سپس ترکیبی که در این مرحله تهیه کردید را درون آن بریزید. در ادامه قالب را مجدد درون فر قرار دهید. حدود ۳۰ دقیقه زمان لازم است تا خمیر تارت شما طلایی شده و مواد میانی آن نیز پخته شود. برای اطمینان از کامل شدن مراحل پخت، خلال دندانی برداشته و در قسمت میانی تارت فرو کنید. اگر مواد به خلال دندان نچسبید، فر را خاموش کرده و قالب را از آن خارج کنید. 

  • مرحله پنجم 

در این مرحله باید تارت را از قالب خارج کنید. برای آنکه تارت شما به‌هنگام خارج کردن از قالب، نشکند و خرد نشود، باید اجازه دهید که دمای آن کاهش پیدا کرده و درون قالب کاملا خنک شود. پس از خنک شدن قالب، به‌ آرامی به دیواره‌های آن فشار وارد کنید تا تارت از قالب جدا شود. سپس دسر را از قالب خارج کرده و درون ظرفی مناسب قرار دهید. 

مرحله سوم طرز تهیه تارت انار | لایه آخر تارت انار 

مواد لازم برای لایه آخر تارت انار

  • پودر ژله آلوئه‌ورا: نصف بسته
  • آب جوش: دو‌سوم پیمانه 
  • انار دون‌شده: ۱ عدد

طرز تهیه لایه آخر تارت انار به‌صورت مرحله‌به‌مرحله 

  • مرحله اول

پودر ژله آلوئه‌ورا را با آب جوش مخلوط کرده و روی حرارت غیر مستقیم بخار آب قرار دهید. مایع ژله را چند دقیقه در همین حالت، هم بزنید تا ذرات ژلاتین آن درون آب جوش حل شده و مایعی شفاف حاصل شود. سپس ژله را از روی حرارت برداشته و اجازه دهید کاملا خنک شود. 

  • مرحله دوم 

یک عدد انار بزرگ را دان کرده و روی تارت بریزید. سپس مایع ژله را به‌ آرامی به کمک قاشق روی انار‌ها بریزید. دقت کنید نیاز نیست سطح رویی تارت را به‌طور کامل با ژله پر کنید. تنها در حدی که دانه‌های انار به تارت چسبیده و سطح آن براق شود، کفایت می‌کند. 

  • مرحله سوم

در مرحله آخر از طرز تهیه تارت انار، تارت را درون یخچال قرار داده و اجازه دهید تا ژله روی آن ببندد. در این مرحله تارت انار خوشمزه و خوش‌رنگ شما آماده سرو است. آن را از یخچال خارج کرده، سرو کنید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید. نوش جان. 

در این مطلب از مجله آشپزی اسنپ فود، طرز تهیه تارت انار را با بیانی ساده و به‌ صورت مرحله‌ به‌ مرحله توضیح دادیم. هم‌اکنون زمان آن رسیده تا دست به کار شوید و این دسر خوشمزه را برای خود و عزیزانتان آماده کنید. امیدواریم از طعم آن لذت ببرید.

 

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه تارت انار
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات