طرز تهیه پای آناناس خانگی، یک دسر میوه‌ای خوشمزه و سالم

طرز تهیه پای آناناس خانگی، یک دسر میوه‌ای خوشمزه و سالم

انواع پای جز دسرهای شیرینی هستند که از ترکیب کیک و انواع تهیه می‌شوند. پای آناناس یک دسر میوه‌ای بسیار شیک و خوشمزه است که برای پذیرایی در مهمانی‌ها و دورهمی‌های دوستانه پیشنهاد می‌شود. این شیرینی بعد از پای سیب از قدیمی‌ترین و معروف‌ترین شیرینی‌های خشک در دنیاست که طرفداران زیادی هم دارد! همانطور که از اسمش پیداست آناناس از اصلی‌ترین مواد در طرز تهیه پای آناناس است، اگر طعم آناناس را دوست داشته باشید قطعا از این دسر هم خوشتان می‌آید.

از آن‌جایی که این پای یک دسر میوه‌ای سالم و خوشمزه است و می‌توان آن را برای مهمانی‌های خانوادگی یا رسمی و همچنین برای وعده عصرانه و صبحانه آماده کرد، تصمیم گرفتیم در این مقاله از دیجی فود طرز تهیه پای آناناس را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه پای آناناس - دیجی فود

مواد اولیه در طرز تهیه پای آناناس

  • تخم مرغ ۴ عدد
  • آب کمپوت آناناس یا شیر   ۱/۳ پیمانه
  • روغن مایع ۱ پیمانه
  • شکر ۱ پیمانه
  • پودر نارگیل ۴ قاشق غذاخوری
  • آرد ۲/۵ پیمانه
  • وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • کمپوت آناناس به مقدار لازم

این میزان از مواد اولیه برای تهیه ۱۸ عدد پای اناناس کوچک کافیست. اگر تعداد بیشتری از این دسر خوشمزه می‌خواهید میزان مواد را دو یا چند برابر کنید.

طرز تهیه پای آناناس مرحله به مرحله

  1. داخل ظرفی تخم مرغ، وانیل و شکر رو مخلوط میکنیم و با همزن برقی میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه و کف کنه.
  2. به ترتیب روغن مایع و آب کمپوت آناناس (یا شیر) رو اضافه میکنیم و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن میزنیم.
  3. پودر نارگیل رو به مواد اضافه میکنیم و با همزن مخلوط میکنیم.
  4. در این مرحله از طرز تهیه پای آناناس آرد و بکینگ پودر رو با هم مخلوط و سه بار الک میکنیم ( بهتره قبل از شروع به مخلوط کردن مواد، آرد و بکینگ پودر رو الک کنید) و اضافه میکنیم.
  5. با دور کند همزن به آرومی مواد رو مخلوط میکنیم تا صاف و یکدست بشه.
  6. داخل قالب مافین کپسول‌های کاغذی قرار میدیم و از مایه داخل کپسول‌ها میریزیم؛ طوری که نصف کپسول ها پر بشه ( بهتره از اسکوپ یا ملاقه برای ریختن مواد داخل کپسول ها استفاده کنید تا همه کپسول ها به یک اندازه پر بشن).
  7. آناناس های خرد شده در اندازه دلخواه رو روی مایه پای میذاریم.
  8. قالب رو در فر ۱۷۵ درجه که از قبل گرم شده به مدت ۲۵ الی ۳۰ دقیقه قرار میدیم تا کاملا بپزن و روی پای ها طلایی بشه ( مدت زمان پخت بسته به اندازه کپسول و گرمای فر های مختلف متفاوته بنابراین مواظب باشید تا شیرینی تون بیش از اندازه داخل فر نمونه).
  9. در آخر با یک خلال دندان از قسمت مرکزی یکی از پای آناناس ها رو تست کنید؛  اگه خلال تمیز بیرون اومد، قالب رو از فر خارج کنید و اجازه بدین خنک بشه.
  10. برای اینکه روی پای آناناس براق و شیرین باشه، با قلمو کمی شربت بار روی پای ها بزنید و بعد به دلخواه با پودر یا خلال پسته پسته یا پودر نارگیل و…تزئین کنید.

طرز تهیه پای آناناس - دیجی فود

نکات مهم در تهیه پای آناناس

  • میزان شیرینی در طرز تهیه پای آناناس: اگه دوست داشتین پای آناناس کم شیرین تر باشه، از شیر به جای آب کمپوت استفاده کنید. ولی استفاده از آب کمپوت آناناس، شکر و شربت بار در کل شیرینی متعادلی به پای آناناس میده!
  • جایگزین شربت بار: میتوانید از عسل استفاده کنید و یا اینکه کلا شربت بار رو حذف کنید و روی پای آناناس پودر قند الک کنید.
  • میزان پرکردن قالب: کپسول‌ها رو بیشتر از نیمه پر نکنید؛ چون بعد از پف کردن باعث میشه شکل ظاهری پای آناناس شما بد دیده بشه ( زیاد پف میکنه و لبریز میشه و به قالب مافین میچسبه).
  • اهمیت الک کردن آرد: حتما ۳ بار آرد رو الک کنید. ( الک کردن آرد باعث میشه ناخالصی‌ها از آرد جدا بشن و بازدهی آرد افزایش پیدا کنه و ذرات بهم چسبیده آرد از هم جدا بشن و کیفیت شیرینی بهتر بشه).

نکاتی برای پف کردن بهتر پای

  1. برای اینکه کیک پف یکدستی داشته باشه، مایه کیک رو درست داخل قالب بریزید.
  2. دقت کنید که در طرز تهیه پای آناناس نباید همه مایه کیک رو مرکز قالب بریزید و بعد با قاشق اونو پهن کنید؛ بلکه باید مایه کیک رو به طور یکسان همه جای قالب بریزید تا در نهایت پف کیک شما یکدست باشه.
  3. وقتی که همه مایه کیک رو روی همدیگه و وسط قالب میریزید، بافت مایه کیک متراکم میشه و حباب های هوا به هم فشرده میشن موقع پخت همون حباب های فشرده منبسط میشن و چون تراکم بالایی توی مرکز قالب دارن کیک حالت گنبدی به خودش میگیره.

طرز تهیه پای آناناس - دیجی فود

تزئین پای آناناس

برای تزئین در طرز تهیه پای آناناس حلقه های کمپوت آناناس رو از شربتش جدا کنید و روی حوله نخی یا دستمال آشپزخونه قرار بدین تا خشک بشه و موقع استفاده روی پای خیس نباشه در غیر این صورت شربت باعث خمیر شدن کیک میشه.

برای تزئین از بادام خرد شده یا بریلو و یا غنچه گل محمدی هم میتونید استفاده کنید.

برای اینکه آناناس ها روی کیک بمونن و داخل پای فرو نرن اندازه آناناس ها رو متناسب با قالبتون انتخاب کنید.

نکاتی برای انتخاب قالب پای آناناس

میتوانید به جای استفاده از قالب مافین و کپسول کیک یزدی، از کپسول های روغنی برای تهیه پای استفاده کنید.

در صورتی که از کپسول استفاده نمیکنید و از قالب مافین به تنهایی استفاده میکنید، حتما قالب رو به خوبی چرب و آرد پاشی کنید.

دمای مواد اولیه: مواد اولیه رو قبل از شروع به کار از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط رسیده باشن.

نکات مربوط به کمپوت اناناس: حتما از کمپوت هایی که آناناس حلقه ای دارن استفاده کنید؛ کمپوت هایی که حاوی آناناس تکه ای و خرد شده هستن مناسب این پای نیستن.

ما تمام نکات لازم در طرز تهیه پای آناناس را به شما اموزش دادیم. اگر این دسر را طبق دستور بالا اماده کردید حتما نتیجه را با ما و همراهانمان به اشتراک بگذارید.

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه پای آناناس
نویسنده
تاریخ انتشار


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات