طرز تهیه دسر پاناکوتا برای زمان‌هایی که می‌خواهید میزبانی نمونه باشید!

طرز تهیه دسر پاناکوتا برای زمان‌هایی که می‌خواهید میزبانی نمونه باشید!

دسرها جز آن دسته از خوراکی‌های خوشمزه‌ای هستند که می‌توانند با حضورشان رنگ و لعاب ویژه‌ای به سفره‌های ما ببخشند خصوصاً اگر قرار باشد سفره را به قصد میزبانی از مهمان پهن کنیم! دسر پاناکوتا از آن دسرهای خاصی است که در عین سادگی حسابی حرفه‌ای به نظر می‌رسد و برای پذیرایی در مهمانی بسیار مناسب است. طرز تهیه دسر پاناکوتا بسیار ساده است و طعم بسیار دل‌چسبی هم دارد که باعث می‌شود اکثر افراد با ذائقه‌های متفاوت آن را بپسندند.

اگر به دنبال یک دستور خوشمزه برای درست کردن دسر می‌گردید ما طرز تهیه دسر پاناکوتا در ۳ طعم متفاوت را به شما آموزش می‌دهیم.

طرز تهیه دسر پاناکوتا - دیجی فود

۱. طرز تهیه دسر پاناکوتا وانیلی

مواد لازم

  • خامه ۱ پیمانه
  • شیر نصف پیمانه
  • پودر ژلاتین ۱ قاشق غذاخوری
  • شکر یک‌چهارم پیمانه
  • وانیل ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه دسر پاناکوتا - دیجی فود

مراحل پخت دسر پاناکوتا

  1. برای درست کردن پاناکوتا ابتدا باید پودر ژلاتین را با شیر سرد مخلوط‌کنید و کنار بگذارید.
  2. حالا یک تابه را روی شعله ملایم گاز قرار دهید تا گرم شود. شکر و خامه را داخل تابه بریزید و به همراه هم تفت دهید. دقت کنید که خامه به هیچ عنوان نباید بجوشد پس این کار را روی حرارت خیلی کم انجام دهید. قبل از جوشیدن خامه وانیل را به آن اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
  3. شیر و ژلاتین را به خوبی باهم مخلوط‌کنید و بعد آن را از یک صافی رد کنید تا مطمئن شوید تکه‌های ژلاتین داخل شیر باقی نمانده باشد.
  4. شیر و ژلاتین یکدست شده را با مخلوط خامه و شکر ترکیب کنید.
  5. قالب‌های موردنظرتان را آماده کنید. بهتر است از قالب‌های تک‌نفره استفاده کنید تا هر نفر دسر خودش را داشته باشد. طرز تهیه دسر پاناکوتا لیوانی هم طرفداران زیادی دارد می‌توانید مواد دسر را داخل لیوان‌های شیشه‌ای زیبایی بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا آماده شود.
  6. اگر نمی‌خواهید دسر تک‌نفره آماده کنید باید طرز تهیه دسر پاناکوتا قالبی را دنبال کنید. می‌توانید از قالب‌های سیلیکونی و یا فلزی ژله استفاده کنید و مایه دسر را داخل آن بریزید. دسر باید به مدت ۵ تا ۶ ساعت داخل یخچال باشد تا خوب ببندد.
  7. در آخر روی دسر را با میوه‌هایی مثل توت‌فرنگی، آلبالو، گیلاس و یا انواع مرباهای قرمز تزئین کنید.

اگر از طعم وانیل خوشتان نمی‌آید، می‌توانید این دسر را با هر طعم دیگری درست کنید. دسر پاناکوتا موزی، شکلاتی، توت‌فرنگی و یا حتی پاناکوتا زعفرانی از انواع طعم‌ها در درست کردن این نوع دسر هستند.

طرز تهیه دسر پاناکوتا - دیجی فود

۲. طرز تهیه دسر پاناکوتا موزی

مواد لازم

  • موز متوسط ۴ عدد
  • شکر یک‌سوم پیمانه
  • پودر ژلاتین یک و نیم قاشق غذاخوری
  • شیر ۲ پیمانه
  • خامه صبحانه ۱ پیمانه
  • وانیل یک‌دوم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه دسر موزی پاناکوتا مرحله‌به‌مرحله

  1. برای درست کردن این دسر با طعم موز ابتدا پوست موزها را بگیرید و بعد به همراه وانیل در مخلوط‌کن بریزید تا کاملاً یکدست شوند.
  2. می‌توانید مانند دستور قبل ژلاتین و شیر را باهم مخلوط کنید و یا طبق این روش جلو بروید. در این روش شیر، خامه و شکر را درون یک قابلمه یا تابه روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید و مدام هم بزنید تا شکر در شیر و خامه حل شود. توجه داشته باشید که مخلوط شما نباید بجوشد و فقط باید گرم شود.
  3. در ظرف دیگری پودر ژلاتین درون یک‌چهارم پیمانه آب با روش بن ماری یعنی قرار دادن ظرف روی حرارت بخار آب در حال جوش حل کنید. در آخر بعد از حل شدن پودر ژلاتین در آب آن را از صافی رد کنید و با مخلوط یکدست شیر، شکر و خامه ترکیب کنید.
  4. آخرید مرحله در طرز تهیه دسر پاناکوتا با طعم موز اضافه کردن موزهای میکس شده به ترکیب شیر، خامه، شکر و ژلاتین است.
  5. حالا مایه دسر را در قالب‌های تک نفر و یا یک قالب مناسب ریخته و به مدت ۶ تا ۷ ساعت داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً ببندد.

طرز تهیه دسر پاناکوتا - دیجی فود

۳. طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی

مواد لازم

  • شیر دو و نیم پیمانه
  • شکر یک‌سوم پیمانه
  • خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
  • پودر ژلاتین یک و نیم قاشق غذاخوری
  • شکلات تلخ رنده شده ۱۰۰ گرم
  • وانیل یک‌چهارم قاشق چای‌خوری

دستور تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی لیوانی

  1. برای درست کردن این دسر با طعم شکلات مانند دو روش قبل ابتدا شیر و ژلاتین را باهم مخلوط‌کنید، از صافی رد کنید و کنار بگذارید. می‌توانید این مرحله را به روش بن ماری هم انجام دهید.
  2. حالا مخلوط شیر و ژلاتین و خامه و شکر را روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر حل شود اما مخلوط شما نجوشد.
  3. شکر که حل شد آن را از روی حرارت بردارید و شکلات تلخ رنده شده را به آن اضافه کنید تا شکلات در همان دمای گرم شیر و خامه آب شود و رنگ دسر شما تغییر کند.
  4. در آخر هم وانیل را اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملاً با مواد حل‌شده‌ دسر ترکیب شود .
  5. طرز تهیه دسر پاناکوتا شکلاتی در این مرحله به پایان می‌رسد. حالا مایه دسر را داخل لیوان‌های شیشه‌ای بریزید و اجازه دهید برای ۵ تا ۶ ساعت داخل یخچال بماند تا حسابی سفت شود.
  6. در آخر می‌توانید برای سرو دسر پاناکوتا روی آن را با سس شکلات و یا شکلات رنده شده سفید تزئین کنید.

در آخر به شما پیشنهاد می‌کنیم دسر پاناکوتا با ژله را هم امتحان کنید. می‌توانید این دسر را در دولایه یعنی یک لایه از دسر پاناکوتا و لایه‌ای دیگر از ژله با طعم دلخواهان آماده کنید. اگر تا به حال طرز تهیه دسر پاناکوتا با ژله را امتحان کرده‌اید حتماً از تجربه خودتان در درست کردن این دسر برای ما بگویید.

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه دسر پاناکوتا
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
1 دیدگاه
قدیمی ترین
جدید ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات
trackback

[…] یا لیوان استفاده کنید تا هر نفر دسر خودش را داشته باشد. طرز تهیه دسر پاناکوتا لیوانی طرفداران زیادی دارد می‌توانید مواد دسر را داخل […]