طرز تهیه وافل نوتلا به ۲ روش مختلف،با دستگاه وافل ساز یا فر خانگی؟

قبل از اینکه به سراغ طرز تهیه وافل نوتلا برویم خوب است که اول کمی با آن آشنا شویم. شکلات نوتلا را که دیگر همه میشناسیم. یک شکلات فندقی خوشمزه که معمولاً در وعده صبحانه و یا به همراه انواع دسر خورده میشود؛ اما وافل چیست؟ وافل یک نان نرم و شیرین شبیه به پنکیک است که آن را در دستگاههای مخصوصی به نام وافل ساز میپزند.
اگر بخواهیم از ریشه و اصالت این دسر شیرین صحبت کنیم به فرانسه میرسیم. وافل یک دسر محبوب فرانسوی است که با نوتلا یا انواع کرمهای صبحانه شیرین شده و روی آن را با بستنی یا مخلوطی از میوههای خرد شده مانند موز، تمشک و توتفرنگی تزئین میکنند. البته در این میان وافل نوتلا و موز و وافل نوتلا بستنی طرفداران بیشتری دارد.
اگر خیال میکنید که چون دستگاه وافل ساز ندارید نیاز است هر بار برای خوردن وافل محبوبتان به کافیشاپ بروید سخت در اشتباهید. طرز تهیه وافل نوتلا از چیزی که فکر میکنید آسانتر است و میتوان آن را بدون دستگاه هم در خانه آماده کرد. اگر دستور تهیه وافل را مو به مو دنبال کنید در نهایت وافل خوشمزه خانگی خودتان را خواهید داشت.
وافل نوتلا خانگی را میتوان با وافل ساز، دستگاه ساندویچ ساز، روی شعله گاز و در فر خانگی آماده کرد. اگر میخواهید این دسر شیرین و خوشمزه را در خانه آماده کنید در ادامه این مطلب از دیجی فود همراه ما باشید.
مواد لازم در طرز تهیه وافل نوتلا
- تخممرغ ۲ عدد
- شیر یک و نیم لیوان
- آرد یک و نیم لیوان
- نوتلا ۳ قاشق غذاخوری
- بیکینگپودر یک و نیم قاشق چایخوری
- وانیل نصف قاشق چایخوری
- روغن یکچهارم لیوان
- شکر ۲ غذاخوری
این میزان از مواد اولیه در طرز تهیه وافل نوتلا برای ۵ نفر کافیست.
طرز تهیه وافل نوتلا بصورت مرحله به مرحله در خانه
- در اولین مرحله از طرز تهیه وافل نوتلا باید به سراغ تخممرغها بروید. یک ظرف گود انتخاب کنید و تخممرغها را درون آن بریزید. حالا با همزن خوب بزنید تا رنگ آنها سفید شود.
- وقتی مخلوط تخممرغ به رنگ سفید درآمد شکر، وانیل و روغن را به آن اضافه کنید و آنقدر هم بزنید که دانههای شکر به خوبی در روغن و تخممرغ مخلوط شود. حالا شیر را به این مخلوط اضافه کنید.
- بعد از اضافه کردن شیر به مخلوط تخممرغ و شکر، شکلات نوتلا را که در دمای محیط نرم شده به موادتان اضافه کنید. (این مرحله از طرز تهیه وافل نوتلا اختیاری است. شما میتوانید به جای اضافه کردن نوتلا به خمیر وافل آن را هنگام سرو روی وافل بریزید.)
- آخرین مرحله اضافه کردن ترکیب الک شده آرد و بیکینگپودر است. آرد را با بیکینگپودر مخلوط کنید و به کمک الک در سه مرحله به مواد خیس خمیر وافل اضافه کنید. حواستان باشد که آرد را با حرکت دورانی و در یکجهت با مواد مخلوط کنید.
- دستگاه وافل ساز را از چند دقیقه قبل روشن کنید تا داغ شود و مواد وافل به آن نچسبد. البته میتوانید به جای استفاده از دستگاه وافل ساز آن را مانند پنکیک روی گاز بپزید. طرز تهیه وافل روی گاز هیچ تفاوتی با طرز تهیه آن در دستگاه ندارد. مواد را طبق دستور بالا آماده کرده و برای پختن آن از یک تابه نچسب روی حرارت ملایم گاز استفاده کنید.
- بعد از اینکه دستگاه وافل ساز داغ شد با یک ملاقه از مواد برداشته و داخل دستگاه بریزید. توجه کنید که مواد به خوبی روی صفحه وافل ساز پخش شده باشد. اگر میخواهید وافل را داخل تابه بپزید آن را خیلی نازک پهن نکنید. ما قرار نیست کرپ نوتلا آماده کنیم. وافل قطورتر از کرپ است و مانند پنکیک آماده میشود.
- در دستگاه را ببندید تا وافل نوتلا شما به خوبی بپزد و رنگش طلایی شود. اگر در طرز تهیه وافل نوتلا از تابه استفاده میکنید حتماً در تابه را ببندید و بعد از گذشت ۵۰ ثانیه وافل را برگردانید تا سمت دیگر آنهم طلایی شود. حدود ۹۰ ثانیه برای پخت دو طرف وافل کافی است.
- از آنجایی که این دستور برای تهیه وافل نوتلا است باید هنگام سرو در کنار آن از سس نوتلا استفاده کنید؛ همچنین میتوانید برای تزئین بیشتر در کنار وافل از انواع میوه خرد شده، بستنی و یا خامه قنادی هم استفاده کنید. برای مثال ترکیب وافل و موز به همراه سس نوتلا میتواند شما را حسابی شگفتزده کند.
طرز تهیه وافل نوتلا بدون دستگاه در فر
همانطور که در بالا گفتیم شما میتوانید وافل را بدون دستگاه و روی گاز آماده کنید، اما در آن صورت شکل و شمایل نهایی وافل شما به چیزی که در عکس وافل نوتلا میبینید شبیه نخواهد بود. به همین دلیل میخواهیم روش دیگری در طرز تهیه وافل نوتلا را به شما آموزش دهیم تا بدون دستگاه هم بتوانید وافلی شبیه به وافل های کافیشاپی داشته باشید.
در این روش از طرز تهیه وافل نوتلا باید از قالب چدنی یا سیلیکونی مخصوص وافل استفاده کنید. خمیر وافل را مطابق دستوری که در بالا آموزش دادیم تهیه کنید و آن را درون قالب مخصوص بریزید. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید و بعد وافل ها را برای ۲۰ دقیقه داخل فر بپزید. اگر بعد از پایان پخت وافل روی آن سفید بود میتوانید گریل را برای چند دقیقه روشن کنید تا روی وافل هم طلایی شود.
اگر تجربه متفاوتی در طرز تهیه وافل نوتلا دارید خوشحال میشویم در کامنتها با ما به اشتراک بگذارید.
اگر علاقهمند به طرزتهیه دسرهای متنوع هستید، مطالعه مقالات زیر را از دست ندهید.
- طرز تهیه دسر پاناکوتا برای زمانهایی که میخواهید میزبانی نمونه باشید!
- طرز تهیه دسر تیرامیسو ،بسیار ساده +گام به گام
- طرز تهیه شیربرنج ، به سادگی یک دسر مقوی درست کنید






[…] طرز تهیه وافل نوتلا به دو روش مختلف، دستگاه وافل ساز یا … […]
[…] طرز تهیه وافل نوتلا را اینجا […]
گفتید تخم مرغ آنقدر بزنیم تا سفید بشه … در صورتی که تخم کامل هر چقدر هم بزنی نهایت کرم رنگ میشه مگر سفیده خالی باشه . ای کاش تایم هم زدن با مخلوط کن هم مینوشتید …. من آرد رو از قبل الک نکردم فقط موقع اضافه کردن به مایع آن رو یکبار الک کردم که متاسفانه گلوله های آرد داخل مایع باز نشد . مواد را داخل قالب تفلون مخصوص ته چین ریختم … به قطر یک سانت که خیلی خمیری بد شد … سری های بعد رو مثل پنکیک نازک ریختم . چون دو قاشق شکر و نوتلا داشت کاملا بی مزه بود و مزه نان میداد . و این همه زحمت اگه کیک درست میکردم خیلی خوشمزه تر میشد