طرز تهیه کیک نوتلا خانگی، دستوری خوشمزه به عنوان کیک عصرانه

طرز تهیه کیک نوتلا خانگی، دستوری خوشمزه به عنوان کیک عصرانه

ما پیش از این چندین دستور کاربردی برای تهیه کیک خانگی را به شما آموزش دادیم؛ اما از آنجایی که انواع کیک گزینه‌های مناسبی به عنوان میان‌ وعده در کنار چای عصرانه هستند، تصمیم داریم طرز تهیه کیک نوتلا را هم به مجموعه دستورهای قبل اضافه کنیم. این کیک خوشمزه، یکی از محبوب‌ترین انواع کیک خانگی است که می‌توانید برای خود و اهل خانواده آماده کنید؛ البته که اگر دورهمی دوستانه‌ای تدارک دیده باشید، آن زمان درست کردن این کیک و سرو آن برای میهمانانتان لذت بیشتری هم خواهد داشت.

نگران قیمت نوتلا هم نباشید. شما می‌توانید در این دستور انواع شکلات صبحانه را جایگزین نوتلا کنید. با ما در ادامه این مطلب همراه باشید تا دستور تهیه کیک نوتلا خانگی را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه کیک نوتلا - دیجی فود

مواد لازم در طرز تهیه کیک نوتلا

  • آرد قنادی دو لیوان
  • شیر ۱ لیوان
  • شکر دانه‌ریز ۱ لیوان
  • پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
  • بیکینگ‌پودر ۱ قاشق مرباخوری
  • روغن مایع خوراکی ۱ لیوان
  • تخم‌مرغ ۴ عدد
  • شکلات نوتلا (شکلات صبحانه) ۳ قاشق غذاخوری
  • وانیل ۱ پنس

دستور تهیه سریع

طرز تهیه کیک نوتلا بسیار ساده است. برای آماده کردن این کیک خانگی خوشمزه کافیست تخم‌مرغ‌ها را به همراه شکر و وانیل خوب هم بزنید. سپس روغن و شیر را به آن اضافه کنید و به ‌خوبی هم بزنید تا یکدست شود. در آخر نوتلا را به این ترکیب اضافه کنید و برای یک دقیقه هم بزنید.

مواد خشک شامل آرد، پودر کاکائو و بیکینگ‌پودر را سه مرتبه باهم الک کرده و در چند مرحله به کمک لیسک به مواد خیس اضافه کنید. مایه کیک نوتلا را داخل قالب بریزید و به مدت ۵۰ دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کرده‌اید، بگذارید تا بپزد.

طرز تهیه کیک نوتلا - دیجی فود

طرز تهیه کیک نوتلا مرحله‌به‌مرحله با دیجی فود

  1. برای درست کردن یک کیک نوتلا خانگی مانند هر کیک دیگری باید ابتدا تمام مواد را از یخچال خارج کنید تا به مدت نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه در دمای معمولی آشپزخانه هم‌دما شوند. این مرحله برای اینکه نتیجه بهتری بگیرید ضروری است. پس تمام مواد را روی میز آشپزخانه بچینید و اجازه دهید همگی به یک دمای مشخصی برسند.
  2. بعد از هم‌دما شدن تمام مواد به سراغ آرد، پودر کاکائو و بیکینگ‌پودر بروید. تمام این مواد را در ظرف بزرگی باهم مخلوط کنید و بعد آن را سه مرتبه الک کنید تا ذرات آرد به ‌خوبی هوادهی شوند. مواد خشک را تا آماده شدن مواد خیس کیک کنار بگذارید.
  3. در این مرحله از طرز تهیه کیک نوتلا تخم‌مرغ‌، وانیل و شکر را به‌خوبی با یکدیگر مخلوط کنید تا یکدست و کش‌دار شود. میزان هم‌زدن تخم‌مرغ‌ها و شکر در این مرحله تأثیر زیادی در کیفیت و نتیجه نهایی کیک نوتلا شما دارد. توصیه می‌شود که برای سهولت در کار این مرحله را با همزن برقی انجام دهید؛ اما استفاده از همزن دستی هم می‌تواند نتیجه دلخواه را به شما بدهد.
  4. در مرحله سوم از طرز تهیه کیک نوتلا روغن و شیر را به مخلوط تخم‌مرغ و شکر اضافه کنید. کمی هم بزنید تا مواد یکدست شوند. در این مرحله اجباری به استفاده از همزن برقی نیست؛ اما اگر از همزن برقی استفاده می‌کنید، توجه داشته باشید که این کار را با دور کند همزن انجام دهید.
  5. مرحله بعد، نوبت اضافه کردن نوتلاست. در این مرحله نوتلا را به‌ خوبی با همزن دستی با مواد خیس ترکیب کنید. مخلوط شما باید کاملاً یکدست باشد.
  6. در آخرین مرحله از طرز تهیه کیک نوتلا مواد خشک الک شده را در چند مرحله با مواد خیس ترکیب کنید. بهترین شیوه برای مخلوط کردن آرد به مایه کیک این است که آن را در سه مرحله به کمک حرکت دورانی لیسک در یک جهت با مواد خیس مخلوط کنید. حواستان باشد که حرکت دورانی قاشق یا لیسک باید تنها در یک جهت انجام شود.
  7. حالا قالب موردنظرتان را با روغن چرب کنید و روی آن کمی آرد بپاشید؛ البته ما پیشنهاد می‌کنیم به جای این کار از روغن جداکننده استفاده کنید. درست کردن این روغن بسیار آسان است و امکان ندارد با استفاده از آن کیک شما به قالب بچسبد. یک قاشق غذاخوری روغن مایع، ۱ قاشق غذاخوری روغن جامد و یک قاشق آرد را به‌خوبی باهم مخلوط کنید تا یکدست شوند. سپس کف قالب را با این روغن چرب کنید. بهتر است روغن را پیش از شروع کار و آماده کردن مواد کیک درست کنید تا از اتلاف وقت جلوگیری شود.
  8. مواد کیک نوتلا را داخل قالب بریزید؛ و قالب را به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کرده‌اید، قرار دهید. می‌توانید قبل از شروع کار فر را روشن کنید که به‌ محض آماده شدن مایه کیک، فر هم گرم شده باشد.
  9. در آخر می‌توانید روی کیک را با گاناش (ترکیب شکلات آب‌شده و خامه صبحانه) تزئین کنید. این کیک یکی از خوشمزه‌ترین کیک‌های شکلاتی است که می‌توان در خانه آماده کرد.
  10. راستی اگر فر ندارید اصلاً جای نگرانی نیست. طرز تهیه کیک نوتلا بدون فر هم امکان‌پذیر است. شما می‌توانید همین مراحل را طی کرده و درنهایت کیک را درون قابلمه و روی گاز بپزید. البته طرز تهیه کیک شکلاتی در پلوپز هم بسیار ساده و کاربردی است. برای این کار مایه کیک را داخل قابلمه پلوپز بریزید و آن را روشن کنید. اگر پلوپز شما به‌صورت خودکار خاموش می‌شود، باید آن را حداقل سه مرتبه روشن کنید تا پخت کیک شما کامل شود.

طرز تهیه کیک نوتلا - دیجی فود

چند نکته برای بهتر شدن کیک نوتلا

  • در طرز تهیه کیک نوتلا حتماً فر را حداقل از ۲۰ دقیقه قبل روشن کنید تا گرم شود.
  • اگر می‌خواهید کیک نوتلا شما پف خوبی داشته باشد به هیچ عنوان در حین پخت درب فر را باز نکنید.
  • حتماً پس از اتمام پخت به کمک یک خلال‌دندان از مغزپخت شدن کیکتان مطمئن شوید.
  • هم زدن اصولی تخم‌مرغ‌ها در طرز تهیه کیک نوتلا بسیار اهمیت دارد. مایع تخم‌مرغی شما باشد یکدست و کش‌دار باشد. پس از رسیدن به این مرحله دست از هم زدن بردارید و از هم زدن زیادی آن خودداری کنید.
  • کیک را بلافاصله از قالب خارج نکنید. اجازه دهید بعد از خارج کردن کیک از فر، قالب شما ده دقیقه در دمای آشپزخانه خنک شود.
  • در طرز تهیه کیک نوتلا تا حد امکان از شکلات نوتلا استفاده کنید. این شکلات طعم اصلی کیک شماست؛ اما اگر به نوتلا دسترسی ندارید، می‌توانید یک مدل شکلات صبحانه فندقی را جایگزین آن کنید.

ما تا جایی که نیاز بود تمام نکات و فوت‌وفن‌های مهم در طرز تهیه کیک نوتلا را به شما آموزش دادیم؛ اگر شما تجربه متفاوتی در پخت این کیک دارید، حتماً در بخش کامنت‌ها با ما و همراهانمان به اشتراک بگذارید.

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه کیک نوتلا
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات