طرز تهیه وافل ساده خانگی بدون نیاز به دستگاه وافل ساز

طرز تهیه وافل ساده خانگی بدون نیاز به دستگاه وافل ساز

قبل از اینکه به سراغ طرز تهیه وافل ساده برویم خوب است که اول کمی با آن آشنا شویم. وافل چیست؟ آیا تا به حال پنکیک خورده‌اید؟ پنکیک یک نان صبحانه سریع، شیرین با بافتی نرم و کیک مانند است که آن را با شکلات، عسل و میوه سرو میکنند، وافل شکل ترد و شیرین‌تری از پنکیک است که تقریبا دستور تهیه مشابهی با آن دارد. یک نان نرم و شیرین که آن را در دستگاه‌های مخصوصی به نام وافل ساز می‌پزند. البته نگران نباشید شما می‌توانید وافل را درون تابه یا داخل فر هم آماده کنید.

اگر بخواهیم از ریشه و اصالت این دسر شیرین صحبت کنیم به فرانسه می‌رسیم. وافل یک دسر محبوب فرانسوی است که با نوتلا یا انواع کرم‌های صبحانه شیرین شده و روی آن را با بستنی یا مخلوطی از میوه‌های خرد شده مانند موز، تمشک و توت‌فرنگی تزئین می‌کنند. البته در این میان ترکیب نان وافل با شکلات محبوب نوتلا و موز و وافل یا ترکیب آن با بستنی شکلاتی طرفداران بیشتری دارد.

وافل طرز تهیه بسیار ساده‌ای دارد و مواد اولیه آن تقریبا در خانه اکثر ما ایرانی‌ها پیدا می‌شود. شما می‌توانید برای تهیه این نان صبحانه خوشمزه از دستگاه وافل ساز، دستگاه ساندویچ ساز، تابه دو طرفه و یا فر خانگی استفاده کنید. وافل به شکل‌های متنوعی به عنوان نان بستنی، نان صبحانه، میان وعده، دسر، عصرانه و … سرو میشود. از آنجایی که طرفداران وافل زیاد است تقریبا تمام کافی‌شاپ‌های شهر چند مدل از انواع وافل را داخل منو خود دارند. اگر می‌خواهید که هربار برای خوردن وافل دلخواهتان راهی کافی‌شاپ نشوید در ادامه این مقاله از دیجی فود با دستور طرز تهیه وافل ساده همراه ما باشید.

طرز تهیه وافل ساده - دیجی فود

مواد لازم در طرز تهیه وافل ساده

  • تخم‌مرغ ۲ عدد
  • شیر یک و نیم لیوان
  • آرد یک و نیم لیوان
  • بیکینگ‌پودر یک و نیم قاشق چای‌خوری
  • وانیل نصف قاشق چای‌خوری
  • روغن یک‌چهارم لیوان
  • شکر ۲ غذاخوری

این میزان از مواد اولیه برای تهیه ۵ عدد وافل متوسط کافیست.

مراحل تهیه وافل در خانه

  1. در اولین مرحله از طرز تهیه وافل ساده باید به سراغ تخم‌مرغ‌ها بروید. یک ظرف گود انتخاب کنید و تخم‌مرغ‌ها را درون آن بریزید. حالا با همزن خوب بزنید تا رنگ آن‌ها سفید شود.
  2. وقتی مخلوط تخم‌مرغ به رنگ سفید درآمد شکر، وانیل و روغن را به آن اضافه کنید و آن‌قدر هم بزنید که دانه‌های شکر به خوبی در روغن و تخم‌مرغ مخلوط شود. حالا شیر را به این مخلوط اضافه کنید.
  3. آخرین مرحله اضافه کردن ترکیب الک شده آرد و بیکینگ‌پودر است. آرد را با بیکینگ‌پودر مخلوط کنید و به کمک الک در سه مرحله به مواد خیس خمیر وافل اضافه کنید. حواستان باشد که آرد را با حرکت دورانی و در یک‌جهت با مواد مخلوط کنید.
  4. دستگاه وافل ساز، دستگاه ساندویچ ساز یا تابه را از چند دقیقه قبل گرم کنید تا داغ شود و مواد وافل به آن نچسبد. طرز تهیه وافل روی گاز هیچ تفاوتی با طرز تهیه آن در دستگاه ندارد. مواد را طبق دستور بالا آماده کرده و برای پختن آن از یک تابه نچسب روی حرارت ملایم گاز استفاده کنید.
  5. مایه وافل را به کمک یک ملاقه داخل دستگاه یا تابه بریزید. توجه کنید که مواد به خوبی روی صفحه وافل ساز پخش شده باشد. اگر می‌خواهید وافل را داخل تابه بپزید آن را خیلی نازک پهن نکنید. وافل قطورتر از کرپ یا پنکیک است پس کمی بیشتر از مایه وافل بردارید. در تابه را ببندید و بعد از گذشت ۵۰ ثانیه وافل را برگردانید تا سمت دیگر آن‌هم طلایی شود. حدود ۹۰ ثانیه برای پخت دو طرف وافل کافی است.
  6. در نهایت می‌توانید برای سرو وافل از سس نوتلا، بستنی شکلاتی، انواع میوه خرد شده، عسل و یا خامه قنادی استفاده کنید. اگر نظر ما را بخواهید می‌گوییم که ترکیب وافل به همراه موز و سس شکلات حسابی خوشمزه و دلچسب است.

طرز تهیه وافل ساده - دیجی فود

طرز تهیه وافل در فر خانگی

همان‌طور که در ابتدا گفتیم شما برای آماده کردن وافل در خانه هیچ محدودیتی ندارید. وافل چه داخل دستگاه وافل ساز و چه درون تابه یا فر خانگی با همان کیفیتی که انتظارش را دارید، آماده میشود. تنها تفاوتی که ممکن است متوجه آن شوید ظکل ظاهری وافل است که طبیعتا در صورت پخت درون تابه یا فر با انواع آماده شده در دستگاه وافل ساز متفاوت خواهد بود. البته که این هم راهکار خودش را دارد. کافیست قالب‌های سیلیکونی یا چدنی وافل را از فروشگاه لوازم قنادی تهیه کنید و مایه وافل را برای پخت درون قالب مخصوص وافل بریزید. البته در صورت استفاده از قالب باید روش پخت وافل درون فر خانگی را انتخاب کنید.

در این روش از طرز تهیه وافل ساده قالب چدنی یا سیلیکونی مخصوص وافل را با مایه وافل پر کنید. خمیر وافل در این روش هم مطابق همان دستوری که در بالا آموزش دادیم تهیه می‌شود. فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم کنید و بعد وافل ها را برای ۲۰ دقیقه داخل فر بپزید. اگر بعد از پایان پخت وافل روی آن سفید بود می‌توانید گریل را برای چند دقیقه روشن کنید تا روی وافل هم طلایی شود.

راستی شما وافل را با چه خوراکی سرو می‌کنید؟ یا بهتر است بگوییم شما طرفدار کدام طعم وافل هستید؟ اگر تجربه متفاوتی در طرز تهیه وافل ساده دارید خوشحال می‌شویم در کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

 

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه وافل ساده
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات