طرز تهیه براونی یا همان کیک خیس شکلاتی به روش دیجی فود

براونی ماده غذایی شیرینی شبیه به کیک است، تا جایی که بعضیها آن را کیک براونی خطاب میکنند . اصلاً شاید هم اشتباه نباشد اگر آن را به عنوان یک کیک خیس شکلاتی معرفی کنیم؛ اما در اصل طبق قوانین و تعریفهای شیرینیپزی براونی با کیک متفاوت است. طرز تهیه براونی و کیک ساده شبیه به هم هستند اما اگر بخواهیم از نظر ترکیبات و ظاهر بررسی کنیم براونی تا حدودی با کیک تفاوت دارد.
در ادامه این مقاله از دیجی فود قرار است علاوه بر آموزش دستور طرز تهیه براونی به بررسی تفاوتهای آن با انواع کیک خانگی بپردازیم. اگر به هنر شیرینیپزی و تهیه انواع کیکها علاقهمندید در ادامه این مطلب با ما همراه باشید.
براونی و کیک چه تفاوتهایی با یکدیگر دارند؟
- بافت کیکها غالبا نرم و کرکی هستند، در حالی که براونیها بافت منسجم و خیسی دارند. شاید بهتر باشد بگوییم که براونی بافت سنگینتری به نسبت انواع کیک دارد. علاوه بر این انواع براونی معمولاً به شکل مربعی برش داده میشوند، این در صورتی است که کیکها در اشکال متنوعی موجودند و هیچ بایدی در مورد نحوه برش آنها وجود ندارد.
- شما میتوایند کیک ساده خانگی را در هر قالبی که دوست دارید آماده کنید اما در طرز تهیه براونی تنها از قالبهای مستطیلی با ارتفاع کم استفاده میشود.
- کیکها معمولاً سطح صاف و بافت مناسبی برای تزئین و خامه کشی دارند اما سطح رویی براونیها معمولاً ترد و ترکخورده است و همچنین نمیتوان از فیلینگهای خامهای بر روی آن استفاده کرد.
- کیکها معمولاً در موقعیتهای خاص تهیهشده و به عنوان وعده اصلی در جشن سرو میشوند. اما براونیها تنها به عنوان یک شیرینی برای سرو در کنار چای مهمانی در نظر گرفته میشوند. در واقع میخواهیم بگوییم شما نمیتوانید از براونی توقع یک کیک تولد را داشته باشید!
- کیکها در انواع متنوعی از طعمها و شکلها آمادهشده و با اندازههای مختلف وجود دارند اما براونیها به طور کلی شکلاتی هستند ، به استثنای یک براونی خاص به نام blondi که یک نوع وانیلی سفید از براونیهاست.
مواد لازم در طرز تهیه کیک براونی
- آرد سفید ۱ پیمانه
- شکلات چیپسی یک و نیم پیمانه
- کره ۱۵۰ گرم
- شکر سفید ۱ پیمانه
- شکر قهوهای نصف پیمانه
- تخممرغ ۳ عدد
- پودر کاکائو یک سوم پیمانه
- وانیل ۱ قاشق مرباخوری
- نمک ۱ قاشق مرباخوری
طرز تهیه براونی مرحله به مرحله
- از آنجایی که مراحل طرز تهیه براونی اصلاً پیچیده و وقتگیر نیست از همین ابتدای کار فر را روشن کنید تا حین آماده شدن مایه براونی فر هم گرم شود. فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا به خوبی گرم شود.
- در مرحله بعد از طرز تهیه براونی یک پیمانه شکلات چیپسی را به روش بن ماری ذوب کنید. برای اینکار شکلاتها را داخل کاسه ریخته و روی بخار کتری در حال جوش قرار دهید تا آب شوند.
- وقتی شکلاتها آب شدند کره را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کره و شکلات یکدست شوند.
- در مرحله بعد، شکر سفید و قهوهای را به ترکیب کره و شکلات اضافه کنید و هم بزنید. بهتر است مطابق دستور برای تهیه براونی از ترکیب شکر سفید و قهوهای استفاده کنید؛ اما در صورتی که شکر قهوه نداشتید میتوانید به همان میزان به مقدار شکر سفید اضافه کنید.
- سپس وانیل را به همراه تخممرغها به مخلوط شکر، شکلات و کره اضافه کنید. خوب هم بزنید تا مواد براونی به طور کامل باهم ترکیب شده و یکدست شوند. با اتمام این مرحله مواد خیس براونی آماده است. حالا باید به سراغ آرد بروید تا مایه نهایی آماده شود.
- در این مرحله از طرز تهیه براونی آرد و پودر کاکائو را با یکدیگر مخلوط کنید و سپس به آرامی روی مخلوط براونی الک کنید. به کمک لیسک آرد الک شده را در یک جهت با مواد شکلاتی مخلوط کنید.
- حالا باقیمانده شکلات چیپسی را به مایه براونی اضافه کنید و آن را داخل قالبی مناسب بریزید.
- بهترین قالب برای براونی قالب ۲۰ در ۳۰ با ارتفاع ده است. کف قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و مایه براونی را داخل قالب بریزید. روی آن را به کمک لیسک صاف کنید و چند باری روی میز کار بکوبید تا اگر هوایی درون مایه براونی باقی مانده، خارج شود.
- قالب براونی را در طبقه وسط فر قرار دهید. طرز تهیه براونی پس از حدود ۳۰ تا ۴۵ دقیقه پخت به اتمام میرسد و کیک خیس شما برای سرو آماده است. اجازه دهید قالب کمی خنک شود و سپس کیک را از آن خارج کنید.
- دور تا دور براونی را به کمک چاقو آزاد کنید و بعد قالب را برگردانید. حالا براونی را به مربعهای کوچکتر تقسیم کرده و در کنار چای عصرانه سرو کنید. نوش جان.
اگر نکته در مورد طرز تهیه براونی به ذهنتان میرسد در پایان این مقاله برایمان بنویسید.
طرز تهیه

دستور پخت
طرز تهیه براونی
نویسنده
دیجی فود
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل
مشترک شدن
وارد شوید
0 دیدگاه ها