طرز تهیه حلوا با نان میکادو به روش قنادی‌ها+ آموزش رول حلوا

طرز تهیه حلوا با نان میکادو به روش قنادی‌ها+ آموزش رول حلوا

حلوا یک دسر یا شیرینی بسیار خوشمزه و مقوی ایرانی است که با دستورهای متنوعی برای پذیرایی در مراسم مذهبی، نذری دادن و خیرات تهیه می‌شود. در میان انواع دستورها حلوا سه آرد مجلسی، حلوا شیر، حلوا زعفرانی، حلوا سیاه و حلوا هویج بیشتر طرفدار دارند. اگر قرار باشد هرکدام از این حلواها را برای پذیرایی در مجالس تدارک ببینیم؛ بهتر است به فکر روشی برای ساده‌تر شدن سرو آن باشیم. طرز تهیه حلوا با نان میکادو همان راه‌حلی است که به آن نیاز دارید!

درست است که ما در بیشتر مواقع حلوا را برای پذیرایی در مراسم سوگواری می‌پزیم اما این دسر خوشمزه و مقوی می‌تواند برای استفاده در وعده‌های روزانه و یا به عنوان وعده عصرانه هم تهیه شود. ماده اصلی در طرز تهیه حلوا آرد است که حالا می‌تواند با توجه به نوع حلوایی که می‌پزید انواع مختلفی از آن را استفاده کرد. معمولاً از آرد گندم برای پخت انواع حلوا استفاده می‌کنند اما آرد برنج و آرد سنگک هم در تهیه بعضی حلواها کاربرد دارند. البته طرز تهیه حلوا با آرد برنج و یا آرد سنگک تفاوت چندانی با طرز تهیه حلوا با آرد سفید ندارد اما طعم حلوا با تغییر نوع آرد کاملاً تغییر می‌کند.

در ادامه این مقاله از دیجی فود همراه ما باشید تا طریقه پخت حلوا ساده و سرو آن با نان میکادو را به شما آموزش دهیم. شما می‌توانید این مدل حلوا را به شکل رول حلوا و یا برش‌های مربعی از حلوا و نان میکادو تهیه کنید.

حلوا با نان میکادو - دیجی فود

طرز تهیه حلوا با نان میکادو

مواد لازم

  • آرد گندم ۲ پیمانه
  • شکر ۱ پیمانه
  • روغن ۱ پیمانه
  • گلاب نصف پیمانه
  • پودر هل نصف قاشق چای‌خوری
  • پودر زعفران نصف قاشق چای‌خوری
  • نان میکادو به مقدار لازم (حدوداً ۶-۴ ورقه نان میکادو برای این میزان حلوا نیاز است)

طرز تهیه شهد حلوا با نان میکادو

در طرز تهیه حلوا با نان میکادو باید ابتدا شهد زعفرانی حلوا را آماده کنید. برای درست کردن شهد، شکر را به همراه ۱ پیمانه آب روی حرارت قرار دهید تا به مرور در آب حل شود. لازم نیست شکر را هم بزنید فقط مراقب باشید حرارت گاز زیاد نباشد و شکر روی حرارت ملایم در آب حل شود.

بعد از جوش آمدن شهد حرارت را کم کنید و زعفران، پودر هل و گلاب را به آن اضافه کنید. شهد حلوا آماده است، آن را از روی حرارت بدارید و به سراغ باقی مراحل بروید.

حلوا با نان میکادو - دیجی فود

مرحله‌به‌مرحله در طرز تهیه حلوا با نان میکادو

  1. در طرز تهیه حلوا با نان میکادو ابتدا آرد را سه مرتبه الک کنید تا ذرات آرد به خوبی هوادهی شوند. این کار از گلوله شدن آرد در حلوا جلوگیری می‌کند.
  2. آرد را درون یک تابه تفت دهید تا به اصطلاح بوداده شود. باید مدام آرد را هم بزنید تا نسوزد. حرارت گاز هم نباید خیلی زیاد و یا خیلی کم باشد. میزان تفت دادن آرد به خودتان بستگی دارد. اگر دوست دارید حلوای تیره‌تری داشته باشید آرد را بیشتر تفت دهید و اگر می‌خواهید رنگ حلوا روشن‌تر باشد از تفت دادن زیاد از حد آرد خودداری کنید.
  3. روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید و پس از گرم شدن به آرد اضافه کنید. هم بزنید تا آرد به خوبی در روغن حل شود. توجه کنید که روغن شما نباید به هیچ عنوان داغ باشد. همین که گرم و روان باشد کافی است.
  4. هر زمان حس کردید رنگ آرد و روغن به رنگ حلوایی که می‌خواهید نزدیک شده است شعله را خاموش کرده و شهد داغ را در چند مرحله به ترکیب آرد و روغن اضافه کنید. ابتدا حلوا را با قاشق هم بزنید تا شهد به خوبی به خورد حلوا برود.
  5. در آخر دو دسته تابه را از دو طرف بگیرید و مانند حرکت گهواره شروع کنید به تکان دادن تابه به دو سمت چپ و راست تا حلوا در وسط تابه شما جمع شود و به اصطلاح خودش را بگیرد.

سرو و تزئین حلوا با نان میکادو

طرز تهیه رول حلوا با نان میکادو

برای تهیه رول حلوا قبل از اینکه حلوا سرد شود باید آن را روی سطح یک ورقه نان میکادو پخش کنید. اجازه دهید دمای حلوا نان میکادو را قدری نرم کند. سپس از یک سمت شروع به رول کردن حلوا کنید، البته حواستان باشد که ضخامت لایه حلوایی روی نان زیاد نباشد. ضخامت حلوا اگر در حدود ۲ میلی‌متر باشد کافیست. وقتی رول حلوا خنک شد آن را به اندازه‌های دلخواه برش بزنید.

طرز تهیه حلوا با نان میکادو

روش دیگری هم برای تهیه حلوا و نان میکادو وجود دارد. در این روش کافیست حلوا را روی سطح نان پخش کنید و سپس یک لایه دیگر از نان میکادو را روی حلوا قرار دهید. وقتی حلوا کمی سرد شد با چاقو برش‌های مربعی یا لوزی ایجاد کنید.

حلوا با نان میکادو - دیجی فود

فوت‌وفن کوزه‌گری در تهیه حلوا با نان میکادو

  • سعی کنید برای پخت حلوا از همان آردی که در دستور نوشته شده است استفاده کنید و در هیچ دستوری آرد دیگری جایگزین نکنید.
  • یکی از مشکلاتی که معمولاً در طرز تهیه حلوا با آن روبرو می‌شوند گلوله شدن آرد در حلواست. الک کردن آرد را اصلاً فراموش نکنید. حتی توصیه می‌شود پس از تفت دادن آرد مجدد آن را الک کنید و بعد روغن را به آن اضافه کنید.
  • اگر پودر هل ندارید دانه هل را به خوبی آسیاب و الک کنید. هل نباید در هنگام خوردن حلوا زیر دندان احساس شود. همین که عطر هل را در حلوا حس کنید کافی است.
  • حتی یک لحظه هم نباید از هم زدن آرد به هنگام تفت دادن غافل شد. اگر آرد بسوزد باید قید ادامه دادن به مراحل پخت در طرز تهیه حلوا را بزنید.
  • در روش دوم برای انتقال حلوا به نان میکادو اجازه دهید حلوا از داغی بیفتد اما خیلی سرد و سفت نشود.
  • بهتر است برش حلوا را پس از سرد شدن با یک چاقوی تیز انجام دهید.

اگر شما هم نکته‌ای در طرز تهیه حلوا با نان میکادو به ذهنتان می‌رسد برای ما در کامنت‌ها بنویسید.

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه حلوا با نان میکادو
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات