طرز تهیه پیراشکی خرمایی به دو شیوه، دستور ویژه و دستور فوری

طرز تهیه پیراشکی خرمایی به دو شیوه، دستور ویژه و دستور فوری

انواع پیراشکی ها گزینه های خوبی به عنوان میان وعده هستند حالا اگر شیرین کننده در این خوراکی ها از شکلات به خرما تغییر کند آن وقت  است که به یک میان وعده عالی برای بچه ها تبدیل میشود. اگه در خانه کودک دارید یا خودتان از علاقمندان شیرینی هستید و طعم خرما را میپسندید این مقاله از دیجی فود با عنوان طرز تهیه پیراشکی خرمایی برای شما نوشته شده است.

خرما گذشته از طعم عالی و بینظیری که به پیراشکی میدهد ارزش غذایی آن را با برده و در صورت حذف شکر یک خوراکی عالی برای کسانیست که دیابت دارند یا در رژیم های کاهش وزن هستند. طرز تهیه پیراشکی خرمایی بسیار ساده است. شما برای تهیه این پیراشکی لازم نیشت حرفه ای باشید همینکه سررشته ای از آشپزی داشته باشید کافیست تا اهالی خانه را برای عصرانه میهمان چند عدد نان پیراشکی خرمایی کنید. خمیر پیراشکی خرمایی به راحتی در روغن سرخ میشود و نیاز نیست برای پخت آن از فر استفاده کنید. با ما همراه باشید تا به شما بگوییم چطور باید در خانه پیراشکی خرمایی بپزید.

طرز تهیه پیراشکی خرمایی - دیجی فود

مواد لازم برای خمیر در طرز تهیه پیراشکی خرمایی

  • آرد سفید ۳ تا ۴ لیوان
  • خمیرمایه فوری ۲ قاشق غذاخوری
  • آب ولرم نصف لیوان
  • تخم‌مرغ ۲ عدد
  • کره یک‌سوم لیوان
  • شیر گرم نصف لیوان
  • شکر نصف لیوان
  • وانیل ۱ پنس
  • نمک ۱ پنس

مواد خرمایی برای داخل پیراشکی

  • خرما (بدون هسته) ۲۵۰ گرم
  • مغز بادام ۱۰۰ گرم
  • پودر نارگیل دو قاشق سوپ خوری
  • هل  ۱/۲ قاشق چایخوری
  • کره ۳۰ گرم

طرز تهیه خمیر پیراشکی خرمایی

  1. برای تهیه این خمیر در طرز تهیه پیراشکی خرمایی ابتدا پودر خمیرمایه فوری را به همراه یک قاشق چای‌خوری شکر به شیر ولرم اضافه کنید. درب ظرف را گذاشته و در محیطی تاریک مانند داخل کابینت قرار دهید تا خمیرمایه عمل بیاید.
  2. حالا داخل یک ظرف گود تخم‌مرغ‌ها، کره نرم شده، شکر، وانیل و نمک را به خوبی با هم مخلوط‌ کنید. آب ولرم را به همراه خمیرمایه عمل‌آمده به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شوند.
  3. آرد را دو بار الک کنید و در نهایت آن را کمک الک کم کم به مواد خیس اضافه کنید. خمیر را تا جای ممکن با قاشق هم بزنید و بعد شروع به ورز دادن با دست کنید.
  4. حین ورز دادن خمیر می‌توانید برای کم کردن چسبندگی آن به میزان خیلی کم آرد اضافه کنید. به ورز دادن ادامه دهید تا جایی که خمیر شما صاف و یکدست شود و دیگر چسبندگی نداشته باشد.
  5. حالا خمیر را داخل ظرف گودی قرار دهید و روی آن را با سلفون بپوشانید. خمیر این پیراشکی برخلاف دستور خمیر در طرز تهیه پیراشکی گوشت به استراحت نیاز دارد و باید آن را برای یک ساعت در جای گرمی مثل داخل کابینت با درون فر خاموش استراحت داد تا حجم آن دو برابر شود.
  6. پس از گذشت یک ساعت خمیر را کمی ورز دهید تا هوای داخل آن خارج شود. حالا خمیر را روی یک سطح صاف به کمک وردنه باز کنید و روی خمیر قالب‌هایی به اندازه دهنه لیوان بزنید. قطر خمیر پیراشکی باید حدود نیم سانتی‌متر باشد.
  7. روی خمیرهای قالب‌زده شده را با یک دستمال نم‌دار بپوشانید و اجازه دهید نیم ساعت دیگر استراحت کنند.
  8. داخل یک ظرف گود روغن بریزید تا داغ شود. سپس پیراشکی‌ها را داخل روغن سرخ کنید. اگر روغن داغ نباشد ممکن است پیراشکی‌ها به خوبی پف نکنند.
  9. حواستان باشد در حین سرخ شدن چندین بار پیراشکی را زیرورو کنید. پیراشکی باید در روغن غوطه‌ور باشد.
  10. آخرین مرحله در طرز تهیه پیراشکی خرمایی پر کردن آن با مواد میانی است.

طرز تهیه پیراشکی خرمایی - دیجی فود

طرز تهیه مواد میانی پیراشکی خرمایی

کره رو داخل ماهیتابه انداخته و ذوب کنید. بعد خرما رو به همراه پودر بادام، پودر نارگیل و پودر هل سبز اضافه کنید. اضافه کردن خرما، بادام،پودر نارگیل و هل

مواد رو تفت بدید و هم بزنید تا کاملا مخلوط بشن. مواد خرمایی که حالت خمیری به خود گرفته اند را داخل قیف ریخته و داخل پیراشکی ها را با آن پر کنید. برای این کار باید اجازه دهید پیراشکی‌های سرخ شده خنک شوند، حالا یک سمت آن‌ها را به کمک یک کارد تیز مقداری باز کنید و داخل آن را با مقداری از کرم پیراشکی خرمایی پرکنید.

روش دوم: طرز تهیه پیراشکی خرمایی سریع

مواد لازم برای تهیه خمیر

  • آرد ۳ پیمانه
  • بیکینگ‌پودر ۲ قاشق چای‌خوری
  • شیر ۲۸۰ میلی‌لیتر
  • روغن ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر ۱ قاشق چای‌خوری

طرز تهیه پیراشکی خرمایی - دیجی فود

طرز تهیه پیراشکی خرمایی فوری

  1. برای تهیه خمیر در طرز تهیه پیراشکی خرمایی سریع ابتدا آرد، بیکینگ‌پودر و شکر را به خوبی باهم مخلوط کرده و سه بار الک کنید.
  2. بهتر است در تهیه این خمیر از روغن‌زیتون استفاده کنید، اما اگر نداشتید، می‌توان به جای آن از روغن مایع پخت‌وپز هم استفاده کرد. روغن را بریزید کمی هم بزنید و بعد شیر را در سه مرحله به آرد اضافه کنید.
  3. خمیر را ابتدا با قاشق هم بزنید و بعد آن را روی سطح صافی به مدت هشت دقیقه ورز دهید. در این حین از اضافه کردن آرد و یا چرب کردن دستتان با روغن خودداری کنید. این خمیر بسیار نرم و لطیف است و پس از کمی ورز دادن دیگر هیچ چسبندگی نخواهد داشت.
  4. خمیری که در طرز تهیه پیراشکی خرمایی فوری به شما آموزش دادیم نیازی به استراحت دادن ندارد. پس ابتدا خمیر را کمی ورز دهید و بعد آن را به کمک یک کاردک یا چاقو به ۲۰ قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت از خمیر را به شکل یک گلوله درآورده و به کمک وردنه به اندازه کف دستتان باز کنید.
  5. مقداری از مواد میانی که در ابتدا اموزش دادیم را یک‌طرف خمیر بریزید و دو لبه خمیر را به هم بچسبانید. می‌توانید این مرحله از طرز تهیه پیراشکی را به شکل پیچیدن شیرینی قطاب انجام دهید تا پیراشکی هنگام سرخ شدن باز نشود. اگر پیچیدن خمیر به فرم قطاب برایتان سخت است. دو لبه خمیر را به هم بچسبانید و بعد با فشار چنگال شیارهایی روی لبه پیراشکی ایجاد کنید.
  6. درون یک ظرف گود مقداری روغن بریزید و اجاره دهید به خوبی داغ شود. پیراشکی‌ها را یکی یکی داخل روغن سرخ کنید. هنگام سرخ شدن چندین بار پیراشکی را زیرورو کنید. پیراشکی‌ها باید در روغن غوطه‌ور باشند.

تجربه شما در طرز تهیه پیراشکی خرمایی چه بود؟ نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید.

 

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه پیراشکی خرمایی
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات