طرز تهیه رولت خرما و گردو یک گزینه عالی برای پذیرایی در مراسم مذهبی

طرز تهیه رولت خرما و گردو یک گزینه عالی برای پذیرایی در مراسم مذهبی

رولت خرما و گردو از بهترین و مقوی ترین رولت ها است. این رولت علاوه بر مقوی بودن بسیار خوشمزه نیز بوده و می تواند به عنوان یک میان وعده لذیذ میل شود. اما در این بین عده ای نیز از رولت خرما و گردو در پذیرایی مراسم های مذهبی یا عزاداری شان استفاده می کنند. امروزه اهمیت پذیرایی در مراسم های عزاداری نیز مانند مراسم های عروسی شده است و عده زیادی به دنبال اینند که به بهترین شکل مراسم سوگواری شان را برگزار کنند. به همین خاطر ما بر آن شدیم تا در این خبر طرز تهیه رولت خرما و گردو را به صورت کامل به شما آموزش دهیم.

رولت خرما یکی از انواع خرماهای مجلسی است که امروزه بیشتر در مراسم های ختم استفاده می شود، برای مشاهده این اموزش در ادامه با دیجی فود همراه باشید.

طرز تهیه رولت خرما - دیجی فود

مواد لازم در طرز تهیه رولت خرمایی

  • خرما ۷۰ عدد
  • آرد سنگک ۳۰۰ گرم (۲ و ½ پیمانه)
  • گردوی خرد شده ۱ پیمانه
  • کره ۵۰ گرم
  • روغن مایع نصف پیمانه
  • روغن جامد ۳ قاشق غذاخوری
  • دارچین نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه رولت خرما

  1. ابتدا پوست و هسته های خرما را جدا می کنیم، سپس خرماها را به همراه ۳ قاشق غذاخوری روغن جامد یا کره در یک تابه مناسب تفت می دهیم تا خرماها کاملا نرم شوند، سپس خرماها را با گوشتکوب می کوبیم تا کاملا له و یکدست شوند.
  2. در ادامه طرز تهیه رولت خرما دارچین را اضافه می کنیم و پس از مخلوط کردن با خرماها، تابه را از روی حرارت کنار می گذاریم تا خرماها خنک شوند.در ادامه آرد را داخل یک تابه مناسب می ریزیم و به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت بسیار ملایم تفت می دهیم.
  3. توجه داشته باشید آرد نباید خیلی تغییر رنگ دهد. پس از ۳۰ دقیقه تفت دادن آرد تفت داده شده را الک می کنیم و مجددا به تابه بر می گردانیم. حالا ۵۰ گرم کره یا روغن جامد به تابه اضافه می کنیم و با ارد مخلوط می کنیم.
  4. برای اینکه ممکن است تمام روغن مایع مصرف نشود باید انرا کم کم به ارد اضافه کنیم. روغن مایع را تا زمانی که آرد به شکل حلوای سفت در بیاید اضافه می کنیم و حدود ۱۰ دیگر مواد را روی حرارت ملایم تفت می دهیم.
  5. در این مرحله خرما را بین تو نایلون چرب شده قرار می دهیم و با وردنه به صورت یکدست به ضخامت نیم سانتی متر باز می کنیم. حالا نایلون بالایی خرما را بر می داریم و مخلوط آرد و روغن را نیز روی خرما به صورت یکدست پهن می کنیم.
  6. اضافه کردن گردو اختیاری استف اگر دوست دارید گردو اضافه کنید انرا روی مواد به صورت یکدست تقسیم کنید و گردوها را کمی فشار می دهیم تا داخل مواد فرو بروند. حالا با دقت و به آرامی با کمک نایلون مواد را رول می کنیم.
  7. در مرحله آخر از طرز تهیه رولت خرما باید آن را به مدت ۸ ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا منسجم شود، سپس از یخچال خارج کرده و با فاصله یک سانتی متر برش می زنیم. حتما بگذارید رولت مدت زیادی در یخچال بماند چون ممکن است موقع برش زدن له شود.

طرز تهیه رولت خرما - دیجی فود

نحوه رول کردن و انجام مراحل پایانی طرز تهیه رولت خرما و گردو

  1. کف سینی کیسه فریزر پهن کرده و آن را با روغن چرب کنید.
  2. مایه خرما و دارچین را روی سینی بریزید و آن را با قاشق صاف کنید.
  3. مقداری از آرد تفت داده شده را نیز روی خرما ها بریزید.
  4. از گردو و پسته برای پوشش مواد استفاده کنید.
  5. در این مرحله باید رول کنید تا رولت خرمای شما شکل بگیرد. این کار با کیسه فریزر زیر مواد امکان پذیر است.
  6. پس از رول کردن به مدت چهار تا پنج ساعت مواد را داخل یخچال قرار دهید.
  7. بعد رولت های خرمایی را از یخچال خارج و آن ها را برش دهید.
  8. جهت تزئین در طرز تهیه رولت خرما و گردو می توان از کنجد، پور پسته و نارگیل و… استفاده کرد.

خرمای مناسب در طرز تهیه رولت خرما

خرمای این رولت باید تازه و بدون شیره باشد. بهترین گزینه برای این رولت خرمای دشتستان می باشد. از خرمای بم استفاده نکنید چون در این صورت رولت منسجم نمی شود.

بهتری روش نگهداری

چیزی که پس از طرز تهیه رولت خرما اهمیت دارد میزان ماندگاری ان است. توجه کنید ماندگاری رولت خرما اگر از روغن جامد به جای کره استفاده شود بیشتر است و حتی نیازی به نگهداری رولت ها در یخچال هم نیست. می توانید در ظرف دربسته خارج از یخچال نگهداری کنید.



0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات