طرز تهیه کیک فنجانی بدون فر، یک دستور سه سوته برای پخت کیک خانگی!

طرز تهیه کیک فنجانی بدون فر، یک دستور سه سوته برای پخت کیک خانگی!

انواع کیک‌ها از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین میان وعده‌هایی هستند که می‌توانیم در خانه برای خودمان آماده کنیم. حالا اگر دستور ساده‌ای پیدا شود که پروسه آماده کردن کیک خانگی را ساده‌تر کند تعداد بیشتری برای درست کردن این خوراکی خوشمزه خانگی مشتاق می‌شوند. طرز تهیه کیک فنجانی از آن دستورهای ساده‌ایست که در کمتر از یک ساعت چند کیک تک‌نفره خوشمزه و خانگی به شما تحویل می‌دهد.

اگر همیشه به دلیل نداشتن فر و همزن از درست کردن کیک خانگی صرفه نظر کردید و به خرید کیک‌های آماده رضایت دادید در ادامه این آموزش از دیجی فود همراهمان باشید تا یک دستور ساده، سریع و کاربردی را برای آماده کردن کیک‌های فنجانی در خانه به شما آموزش دهیم. برای آموزش جدید آماده‌اید؟

طرز تهیه کیک فنجانی - دیجی فود

مواد لازم در طرز تهیه کیکی فنجانی

  • تخم‌مرغ ۱ عدد
  • شکر ۳ قاشق غذاخوری
  • وانیل یک‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • روغن ۴ قاشق غذاخوری
  • آرد سفید شیرینی‌پزی ۴ قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو یک‌چهارم قاشق غذاخوری
  • بیکینگ‌پودر ۱ قاشق مرباخوری
  • شیر ۳ قاشق غذاخوری

این میزان از مواد اولیه در طرز تهیه کیک فنجانی برای آماده کردن ۵ عدد کیک تک‌نفره کافیست. اگر می‌خواهید تعداد بیشتری کاپ کیک آماده کنید باید مقادیر بالا را دو یا چند برابر کنید.

طرز تهیه کیک فنجانی - دیجی فود

طرز تهیه کیک فنجانی بدون فر مرحله‌به‌مرحله

  1. برای تهیه کیک‌های فنجانی ابتدا تخم‌مرغ را داخل یک کاسه گود بشکنید و باهمزن دستی به خوبی هم بزنید تا زرده و سفید ترکیب‌شده و از حالت لختگی درآیند. اگر همزن دستی نداشتید می‌توانید از چنگال برای هم زدن تخم‌مرغ‌ها استفاده کنید.
  2. وقتی تخم‌مرغ کمی کف کرد شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و مجدد به خوبی هم بزنید. آن‌قدر به هم زدن ادامه دهید تا شکر قدری در تخم‌مرغ حل شود.
  3. در مرحله سوم از طرز تهیه کیک فنجانی روغن و شیر را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید. بهتر است شیری که به مواد اضافه می‌کنید هم دمای محیط باشد؛ یعنی نه خیلی سرد و نه داغ.
  4. آرد، پودر کاکائو و بیکینگ‌پودر را در ظرف دیگری باهم مخلوط کنید، توصیه می‌کنیم این مخلوط را برای هوادهی بهتر سه مرتبه الک کنید و بعد آن را در چند مرحله به مواد خیس اضافه کنید.
  5. اگر تا به اینجا کار از همزن دستی استفاده می‌کردید آن را کنار گذاشته و با استفاده از جنگال آرد را کم‌کم با مواد مخلوط کنید. وقتی مواد به خمیری یکدست تبدیل شد کار به انتها رسیده و باید برای پخت کیک‌ها اقدام کنید.
  6. در این مرحله از طرز تهیه کیک فنجانی می‌توانید از قالب‌های مخصوص کاپ کیک استفاده کنید؛ اما اگر قالب ندارید کافیست داخل چند فنجان را با مقداری روغن چرب کرده و تا نیمه از مایه کیک پرکنید. حواستان باشد که کیک فنجانی در طول پخت پف کرده و تمام حجم فنجان را پر می‌کند پس به هیچ عنوان تمام فنجان را از مایه کیک پر نکنید تا فضای کافی برای پف کردن داشته باشد.
  7. یک قابلمه بزرگ انتخاب کنید و فنجان‌ها را درون آن بچینید. درون قابلمه را تا نصف ارتفاع فنجان‌ها آب پرکنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد حرارت را کم کنید و درب قابلمه را که با یک پارچه تمیز پوشانده‌اید، ببندید. حواستان باشد که اگر از دم‌کنی استفاده نبیند بخار آب از روی درب قابلمه داخل کیک‌ها می‌ریزد و کیک فنجانی شما خراب می‌شود.
  8. دیگر به آخرین مرحله از طرز تهیه کیک فنجانی رسیده‌اید. به کیک‌ها اجازه دهید که به مدت ۱۵ دقیقه روی حرارت کم بپزد. در این مدت نباید درب قابلمه را بردارید وگرنه پف کیک‌ها می‌خوابد. پس از ۱۵ دقیقه حرارت را خاموش کنید اما اجازه دهید که درب قابلمه به مدت ده دقیقه دیگر بسته بماند.
  9. پس از ده دقیقه درب قابلمه را بردارید تا از دیدن نتیجه کارتان شگفت‌زده شوید. فنجان‌ها را یکی‌یکی از قابلمه خارج کنید و اجازه دهید کیک‌ها سرد شوند.
    وقتی فنجان‌ها از حرارت افتاد آن را برگردانید تا کیک از داخل فنجان خارج شود.
  10. روی کیک‌ها را با خامه فرم داده شده و ترافل رنگی تزئین کنید و آن را در کنار چای سرو کنید.

طرز تهیه کیک فنجانی - دیجی فود

طرز تهیه کیک فنجانی دو رنگ

  • اگر قصد ندارید که در انتها روی کیک‌ها را با خامه تزئین کنید می‌توانید برای ایجاد تنوع و ظاهر بهتر از دستور طرز تهیه کیک فنجانی دو رنگ استفاده کنید. برای تهیه این مدل مایه کیک را مطابق دستور بالا آماده کنید با این تفاوت که پودر کاکائو را از دستور حذف کنید.
  • در آخر پس از آماده شدن مایه کیک فنجانی آن را به دو قسمت تقسیم کرده و به یک بخش آن یک قاشق چای‌خوری آرد سفید و به بخش دیگر یک قاشق چای‌خوری پودر کاکائو اضافه کنید.
  • همچنین می‌توانید برای هر قسمت از یک رنگ خوراکی استفاده کنید و کاپ کیک‌های رنگی داشته باشید. این ایده بیشتر مناسب زمانی است که قصد دارید برای بچه‌ها یک خوراکی سالم و خانگی اما جذاب و هوس برانگیز آماده کنید.
  • وقتی دو رنگ دلخواه را آماده کردید باقی مراحل را مانند دستور بالا در طرز تهیه کیک فنجانی دنبال کنید. می‌توانید دو رنگ مختلف از کیک را به صورت جداگانه و یا به شکل میکس در کنار هم بپزید. برای این کار کافیست دو رنگ مایه کیک را به طور هم‌زمان از دو سمت مختلف داخل فنجان بریزید و بعد برای پخت داخل قابلمه قرار دهید. اگر این کار را هم‌زمان انجام دهید دو رنگ مختلف در کنار هم قرارگرفته با یکدیگر مخلوط نمی‌شوند.

اگر روش دیگری در طرز تهیه کیک فنجانی بلدید و یا نکته‌ای برای اضافه کردن به دستور بالا به ذهنتان میرسد در کامنت‌ها برایمان بنویسید.

طرز تهیه کیک ساده خانگی و فوت و فن‌هایی که نمیدانید!



3 2 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
1 دیدگاه
قدیمی ترین
جدید ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات
trackback

[…] طرز تهیه کیک فنجانی بدون فر، یک دستور سه سوته برای پخت ک… […]