طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی با دستوری ساده، یک میزبانی بی‌عیب و نقص!

طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی با دستوری ساده، یک میزبانی بی‌عیب و نقص!

کاپ کیک‌ها یکی از خوشمزه‌ترین و البته ساده‌ترین دستورها را در میان انواع کیک‌های خانگی دارند. این میان وعده خوشمزه را تنها با ۸ ماده اولیه‌ی بسیار ساده که در هر خانه‌ای پیدا می‌شود، آماده می‌کنند. مراحل پخت هم ساده و آسان است و به هیچ ابزار خاصی احتیاج ندارد. استثناُ در این دستور تهیه شما نه فر می‌خواهید، نه همزن برقی و نه قالب کیک، تمام مراحل کار در طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی با یک عدد چنگان، چند فنجان و یک قابلمه راه می‌افتد.

پیشنهاد می‌کنیم اگر مهمان سرزده‌ای از راه رسید حتماً این دستور فوری را برای پذیرایی از او امتحان کنید. قطعا نتیجه‌ی کار هم شما و هم مهمانتان را شگفت‌زده خواهد کرد.

در ادامه قصد داریم طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی را با دو مدل روکش شکلات و روکش گاناش به شما آموزش دهیم. برای خلق این شیرینی خوش‌طعم و ساده در ادامه این مطلب آموزشی از دیجی فود همراه ما باشید. فقط پیش شروع این نکته را هم یادآوری کنیم که هر عدد کاپ کیک شکلاتی که در حالت نرمال ۷۵ گرم است چیزی حدود ۲۹۲ کیلو کالری دارد.

طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی - دیجی فود

مواد لازم در طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی

  • تخم‌مرغ ۲ عدد
  • شکر ۶ قاشق غذاخوری
  • وانیل دو‌چهارم قاشق چای‌خوری
  • روغن ۸ قاشق غذاخوری
  • آرد سفید شیرینی‌پزی ۶ قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو ۲ و دو‌چهارم قاشق غذاخوری
  • بیکینگ‌پودر ۲ قاشق مرباخوری
  • شیر ۶ قاشق غذاخوری
  • مواد لازم برای تزئین
  • شکلات تخته‌ای به مقدار کافی (حدود ۲۰۰ گرم)
  • خامه صبحانه یک الی دو قاشق غذاخوری
  • شکلات سفید و پودر پسته به مقدار کم برای تزئین نهایی

این میزان از مواد اولیه در طرز تهیه کاپ کیک شکلاتی برای آماده کردن ۱۰ عدد کیک تک‌نفره کافیست. اگر می‌خواهید تعداد بیشتری کاپ کیک آماده کنید باید مقادیر بالا را دو یا چند برابر کنید.

طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی - دیجی فود

دستور تهیه کاپ کیک کاکائویی مرحله ‌به ‌مرحله

  1. برای تهیه کاپ کیک کاکائویی ابتدا تخم‌مرغ‌ها را داخل یک کاسه گود بشکنید و با همزن دستی به خوبی هم بزنید البته چنگال هم برای هم زدن تخم‌مرغ‌ها گزینه مناسبی است.
  2. وقتی تخم‌مرغ‌ها از حالت لختگی بیرون آمد و کمی کف کرد شکر و وانیل را به آن اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا شکر در مخلوط تخم‌مرغ حل شود.
    در مرحله سوم از طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی روغن و شیر را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید. توجه داشته باشید که در این دستور تمام مواد اولیه هم دما و دمایی برابر با دمای محیط دارند؛ پس شیر را مدتی قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.
  3. آرد، پودر کاکائو و بیکینگ‌پودر را در ظرف دیگری باهم مخلوط کنید، توصیه می‌کنیم این مخلوط را برای هوادهی بهتر سه مرتبه الک کنید و بعد آن را در چند مرحله به مواد خیس اضافه کنید.
  4. مواد خشک الک شده را کم‌کم با مواد خیستان مخلوط کنید. وقتی مواد به خمیری یکدست تبدیل شد کاپ کیک شکلاتی شما برای پخت در قابلمه آماده است.
  5. در این مرحله از طرز تهیه کیک فنجانی می‌توانید از قالب‌های مخصوص کاپ کیک و کاغذهای مافین استفاده کنید؛ اما اگر قالب ندارید کاغذها را داخل فنجان گذاشته و تا نیمه از مایه کیک پرکنید. البته اگر کاغذ مافین هم نداشتید کافیست داخل چند فنجان را با مقداری روغن چرب کرده و تا نیمه از مایه کیک پرکنید. می‌توانید برای خوشمزه‌تر شدن کاپ کیک‌ها یک تکه شکلات هم در مرکز هر کیک قرار دهید تا با پخت کیک شکلات هم در مرکز کاپ کیک‌ها ذوب شود.
  6. یک قابلمه بزرگ انتخاب کنید و فنجان‌ها را درون آن بچینید. درون قابلمه را تا نصف ارتفاع فنجان‌ها آب پرکنید و آن را روی حرارت قرار دهید تا جوش بیاید. وقتی آب جوش آمد حرارت را کم کنید و درب قابلمه را که با یک پارچه تمیز پوشانده‌اید، ببندید. حواستان باشد که اگر از دم‌کنی استفاده نبیند بخار آب از روی درب قابلمه داخل کیک‌ها می‌ریزد و کیک فنجانی شما خراب می‌شود.
  7. دیگر به آخرین مرحله از طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی رسیده‌اید. کیک‌ها را ۱۵ دقیقه روی حرارت کم بپزید. در این مدت نباید درب قابلمه را بردارید وگرنه پف کیک‌ها می‌خوابد. پس از ۱۵ دقیقه حرارت را خاموش کنید اما اجازه دهید که درب قابلمه به مدت ده دقیقه دیگر بسته بماند.
  8. پس از ده دقیقه درب قابلمه را بردارید تا از دیدن نتیجه کارتان شگفت‌زده شوید. فنجان‌ها را یکی‌یکی از قابلمه خارج کنید و اجازه دهید کیک‌ها سرد شوند.
  • طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی - دیجی فود
    در این فرصت ده دقیقه‌ای شکلات تخته‌ای را روی بخار کتری به روش بنماری ذوب کنید. پس از ذوب شدن کامل شکلات آن را به دو قسمت تقسیم کنید. قرار است یک بخش را به شکل ساده و بخش دیگر به شکل گاناش استفاده کنید. برای آماده کردن گاناش کافیست شکلات ذوب شده را با مقداری خامه صبحانه به خوبی مخلوط کنید.
  • یادتان نرود که شکلات سفید را هم برای ذوب شدن به همان روش قبل روی حرارت غیر مستقیم یعنی بخار کتری قرار دهید. حدود ۵۰ تا ۶۰ گرم شکلات سفید کافیست.
  • وقتی فنجان‌ها از حرارت افتاد کیک‌ها را از داخل فنجان خارج کنید. قسمت بالایی نصف کاپ کیک‌ها را داخل شکلات تخته‌ای بغلتانید. نصب دیگر را به گاناش آغشته کنید.
  • حالا در آخرین مرحله از طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی شکلات سفید ذوب شده را داخل قیف ریخته و قسمت انتهایی قیف سوراخ بسیار کوچکی ایجاد کنید. با فشار قیف شکلات را به صورت خطوط نامنظم بر روی کاپ کیک‌هایی که با شکلات تخته‌ای تزئین کرده بودید، بریزید.
  • همچنین شما می‌توانید کاپ کیک‌هایی که به گاناش آغشته کردید را هم با پودر پسته یا ترافل‌های رنگی زیباتر کنید.

راستی شما ترجیح می‌دهید در طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی از چه چیزهایی برای تزئین کاپ کیک‌هایتان کمک بگیرید؟ روش خودتان را در کامنت‌ها برایمان بنویسید.

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
1 دیدگاه
قدیمی ترین
جدید ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات
trackback

[…] طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی با دستوری ساده، یک میزبانی بی… […]