طرز تهیه چیز کیک کلاسیک در فر، این دستور اصلا سخت نیست!

طرز تهیه چیز کیک کلاسیک در فر، این دستور اصلا سخت نیست!

همیشه شنیده‌ایم که طرز تهیه چیز کیک کلاسیک در فر از آن دستورهای سختی است که برای درست کردنش باید مهارت زیادی داشته باشید. اما ما به شما می‌گوییم که این دستور اصلا سخت نیست و حتماً به کارتان می‌آید. اگر مهمان عزیز یا خاصی دارید و یا می‌خواهید خودتان را نزد اعضای خانواده عزیزتر کنید کافیست به کمک این دستور چیز کیک بپزید.

لایه اصلی در دستور تهیه چیز کیک کلاسیک همان لایه پنیری است که مخلوط یکدست شده‌ای از پنیر خامه‌ای، تخم‌مرغ و شکر است. آخرین لایه هم که لایه پایه در تهیه چیز کیک یا همان کراست چیز کیک است، کراست می‌تواند یک نوع کیک، بیسکوییت، کراکر و یا شیرینی باشد. و اما لایه سومی که می‌تواند به چیز کیک اضافه شود یک لایه نازک ژله روی لایه پنیری است. البته درست کردن این لایه در چیز کیک هیچ ضرورتی ندارد.

طرز تهیه کاپ کیک کاکائویی با دستوری ساده، یک میزبانی بی‌عیب و نقص!

چیز کیک معمولاً با اضافه کردن شکر به لایه پنیری شیرین می‌شود و می‌توان آن را به کمک ادویه‌هایی طعم دار کرد. مثلاً بعضی برای طعم دادن به چیز کیک از وانیل، پودر دارچین، پودر هل و یا رنده پوست لیمو و پرتقال استفاده می‌کنند. در دستور تهیه چیز کیک خبری از شکلات نیست اما برای درست کردن این دسر می‌توانید از شکلات هم کمک بگیرید و در طعم آن تفاوت ایجاد کنید. با اضافه کردن شکلات به چیز کیک نتیجه کار آن‌قدر عالی است که باعث شده طرز تهیه چیز کیک شکلاتی به یکی از محبوب‌ترین دستورها در درست کردن این دسر تبدیل شود.

در ادامه این مقاله قصد داریم طرز تهیه چیز کیک کلاسیک در فر را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

طرز تهیه چیز کیک کلاسیک - دیجی فود

مواد لازم در دستور تهیه چیز کیک ساده

  • بیسکوییت پتی بور پودر شده یک و سه‌چهارم پیمانه
  • کره آب‌شده یک‌سوم پیمانه
  • شکر الک شده یک و یک‌چهارم پیمانه
  • پنیر خامه‌ای نرم شده ۲۳۰ گرم
  • خامه‌ترش ۱ پیمانه
  • وانیل ۲ قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ ۳ عدد

طرز تهیه چیز کیک کلاسیک - دیجی فود

طرز تهیه چیز کیک کلاسیک مرحله به مرحله

  1. در دستور تهیه چیز کیک اولین کاری که باید انجام دهید روشن کردن فر است. این دستور مربوط به درست کردن چیز کیک کلاسیک در فر است پس برای درست کردن آن باید پیش از هر کاری فر را روشن کنید تا گرم شود. فر باید حدود ۲۰ دقیقه قبل با دمای ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد روشن شود.
  2. تا فر گرم می‌شود مشغول آماده کردن مواد چیز کیک شوید. باید بیسکوییت‌ها را پودر کنید. برای انجام این کار می‌توانید از غذا ساز کمک بگیرید یا بیسکویت‌ها را با وسیله‌ای مثل گوشت‌کوب و وردنه حسابی پودر کنید.
  3. کره را داخل مایکروفر یا روی حرارت بسیار ملایم آب کنید. توجه کنید که کره نباید داغ شود همین‌که ذوب شود کافی است.
  4. سپس کره را به همراه یک‌چهارم شکر و پودر بیسکویت به خوبی مخلوط کنید. می‌توانید در صورت تمایل یک قاشق پودر دارچین هم به مخلوط کراست چیز کیکتان اضافه کنید.
  5. یک قالب کمربندی انتخاب کنید و بعد از اینکه آن را به مدت ۵ دقیقه داخل فریزر قراردادید، مخلوط بیسکویت و کره را داخل آن بریزید. توجه کنید که پودر بیسکویت شما باید به خوبی در کف قالب فشرده شود. می‌توانید برای این کار از ته لیوان و یا از پشت قاشق کمک بگیرید. قالب را تا آماده شدن فیلینگ داخل یخچال قرار دهید.
  6. از این مرحله به بعد در طرز تهیه چیز کیک کلاسیک باید به سراغ آماده کردن فیلینگ پنیری بروید. ابتدا پنیر خامه‌ای را به همراه شکر باقی‌مانده از دستور داخل یک ظرف گود به کمک همزن به خوبی هم بزنید. خامه‌ترش و وانیل را به ترکیب نرم شده پنیر و شکر اضافه کنید و مجدداً هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود.
  7. بعد از اینکه فیلینگ پنیر شما حجم گرفت تخم‌مرغ‌ها را یکی‌یکی به آن اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر تخم‌مرغ ۱ دقیقه هم بزنید.
  8. آماده کردن مواد اولیه به پایان رسید حالا نوبت پخت چیز کیک در فر است. قالب را از یخچال خارج کنید و دور آن را به خوبی با فویل آلومینیومی بپوشانید.
  9. مرحله آخر در طرز تهیه چیز کیکی کلاسیک اضافه کردن فیلینگ به کراست بیسکوییتی و قرار دادن آن داخل فر است. فیلینگ پنیری را روی کراست بریزید، روی آن را به کمک لیسک به خوبی صاف کنید و برای ۱ ساعت و نیم تا ۲ ساعت داخل فر ۱۷۰ درجه قرار دهید. هر زمان روی چیز کیک شما طلایی شد آماده است و می‌توانید فر را خاموش کنید. در آخر بد نیست برای چندثانیه‌ گریل را روشن کنید تا سطح چیز کیک شما به خوبی طلایی شود.

طرز تهیه چیز کیک کلاسیک - دیجی فود

نکاتی برای بهتر شدن چیز کیک کلاسیک

  • یکی از مشکلاتی که در طرز تهیه چیز کیک کلاسیک به وجود می‌آید ترک خوردن چیز کیک در فر است. برای جلوگیری از بروز این مشکل بهتر است فضای داخل فر را مرطوب نگه دارید. برای این کار کافیست قالب چیز کیک را داخل یک قالب بزرگ‌تر از خودش قرار دهید و کف قالب دوم آب بریزید. آب باید تا نیمه خارجی قالب اول که محتوی چیز کیک است را بپوشاند. با انجام این کار و مرطوب نگه‌داشتن محیط فر در زمان پخت چیز کیک می‌توان از ترک خوردن فیلینگ چیز کیک جلوگیری کرد.
  • چیز کیک نباید پس از پخت به سرعت از فر خارج شود. پایین آمدن یک‌باره دمای چیز کیک باعث ترک خوردن آن می‌شود. برای جلوگیری از بروز چنین مشکلی چیز کیکتان را بعد از پایان پخت از فر خارج نکنید. فقط در فر را نیمه‌باز بگذارید تا چیز کیک برای ۱ ساعت در همان دما خنک شود. بعد از گذشت این زمان چیز کیک شما آماده سرو است.
  • توجه داشته باشید که برای درست کردن چیز کیک باید از پنیری استفاده شود که کمترین میزان نمک را داشته باشد. ما به شما پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه‌ای ویلی را معرفی می‌کنیم. البته پنیر لبنه هم برای درست کردن چیز کیک مناسب است.
  • با اضافه کردن دو قاشق نشاسته ذرت به فیلینگ پنیری می‌توانید بافت آن را بهبود ببخشید. حواستان باشد برای اضافه کردن نشاسته ذرت در مرحله آخر نباید از همزن برقی استفاده کنید. کافیست به کمک لیسک یا قاشق مواد را به آرامی فولد کنید.
  • پیشنهاد می‌کنیم در مرحله آخر از طرز تهیه چیز کیک کلاسیک کمی رنده پوست لیمو و یا پرتقال هم به مخلوط پنیری اضافه کنید تا خیالتان از بابت عطروطعمش راحت باشد. نوش جان.

خوشحال می‌شویم اگر که نظراتتان را در مورد دستور طرز تهیه چیز کیک کلاسیک با ما به اشتراک بگذارید.

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه چیز کیک کلاسیک
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
2 دیدگاه ها
قدیمی ترین
جدید ترین بیشترین رای
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات
trackback

[…] چیز کیک مارس با چیز کیک کلاسیک استفاده از دو نوع سس ( باتر اسکاچ و سس شکلاتی) در میان […]

trackback

[…] طرز تهیه چیز کیک کلاسیک در فر را اینجا […]