طرز تهیه کیک سیب و دارچین خانگی به شکل گل رز + عکس

طرز تهیه کیک سیب و دارچین خانگی به شکل گل رز + عکس

اگر می‌خواهید اینبار یه جای یک کیک ساده خانگی ، کیک سیب و دارچین بپزید در ادامه این مقاله از دیجی فود همراه ما باشید. پیش از این ما چندین روش مختلف در تهیه کیک خانگی را به شما اموزش دادیم و اینبار قصد داریم به سراغ دستور طرز تهیه کیک سیب و دارچین برویم. مواد اولیه این کیک بسیار ساده اما خوش طعم در هر خانه ای پیدا میشود. کافیست ترکیبی از آرد، تخم مرغ، بیکینگ پودر، شکر و روغن آماده کنید، روی آن را با برش هایی از سیب تزئین کنید و با اضافه کردن کمی دارچین یک سیب خوش عطر و طعم و بینظیر برای چای عصرانه داشته باشید.

در این مطلب از دیجی فود روش صحیح پخت کیک سیب و دارچین خانگی را با دستوری ساده و مطمئن به شما آموزش میدهیم. اگر شما هم مشتاق یادگیری روش تهیه کیک سیب و دارچین هستید با ما در ادامه این آموزش همراه باشید.

طرز تهیه کیک سیب و دارچین - دیجی فود

مواد لازم در طرز تهیه کیک ساده خانگی

  • تخم‌مرغ ۳ عدد
  • شکر ۱ پیمانه
  • آرد گندم ۲ پیمانه
  • وانیل ۱ قاشق مرباخوری
  • شیر نصف پیمانه
  • سیب ۲ عدد
  • دارچین به اندازه لازم
  • بیکینگ‌پودر ۲ قاشق مرباخوری
  • روغن مایع نصف پیمانه
  • نمک یک پنس (یک پنس معادل مقداری نمک است که می‌توان آن را با دو انگشت اشاره و شصت برداشت.)

طرز تهیه کیک سیب و دارچین - دیجی فود

مرحله‌به‌مرحله در طرز تهیه کیک سیب و دارچین

  1. برای درست کردن کیک سیب و دارچین ساده آرد، نمک و بیکینگ‌پودر را در ظرف بزرگی باهم مخلوط کنید و بعد آن را سه مرتبه الک کنید تا ذرات آرد به خوبی هوادهی شود.
  2. حالا مانند دستور تهیه کیک ساده نوبت به هم زدن تخم‌مرغ‌ها و شکر میرسد. این مرحله در طرز تهیه کیک سیب و دارچین بسیار مهم است. میزان هم زدن شما تأثیر زیادی در کیفیت و نتیجه نهایی دارد. بهتر است این مرحله را به کمک همزن برقی انجام دهید اما همزن دستی هم می‌تواند کارتان را راه بیندازد. ابتدا تخم‌مرغ‌ها را با دور کند دستگاه همزن بزنید تا از حالت لختگی در بیایند. سپس شکر را اضافه کنید و آن‌قدر بزنید تا به کرم غلیظ شیری رنگی تبدیل شود. در آخر وانیل را هم به این مخلوط کرمی اضافه کنید.
  3. بعد از اینکه تخم‌مرغ و شکر را به خوبی هم زدید نوبت اضافه کردن روغن است. روغن را به مخلوطتان اضافه کنید و با دور کند دستگاه کمی هم بزنید.
  4. بعد از اضافه کردن روغن، شیر را در یک مرحله به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
  5. در این مرحله از طرز تهیه کیک سیب و دارچین باید آرد و بیکینگ‌پودر را به مخلوط تخم‌مرغ اضافه کنید. آرد را که از قبل الک کردید در سه مرحله به کمک حرکت دورانی لیسک در یک جهت با مواد خیستان مخلوط کنید. حواستان باشد که حرکت دورانی قاشق یا لیسک باید تنها در یک جهت انجام شود.
  6. قالب مورد نظرتان را با روغن چرب کنید و روی آن کمی آرد بپاشید. نیمی از مواد کیک را داخل قالب بریزید؛ سیب ها را به ضخامت دو میلیمتر برش بزنید و روی سطح کیک بچینید. بهتر است سیب را پوست نگیرید تا در حین پخت له نشود.
  7. باقی مانده مایه کیک را روی لایه اول سیب ها بریزید و خیلی آرام قالب را روی سطح میز بکوبید تا  حباب ها خارج شوند. لایه اخر سیب را مانند تصاویر روی کیک بچینید، میتوانید با چینش دورانی لایه های سیب روی سطح کیک یک شکل گل ایجاد کنید. پودر دارچین را به کمک الک بر روی سطح کیک بپاشید.
  8. در مرحله آخر قالب را به مدت ۴۰ دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه گرم کرده‌اید، قرار دهید. می‌توانید قبل از شروع کار فر را روشن کنید که به محض آماده شدن مایه کیک فر هم گرم شده باشد.

طرز تهیه کیک سیب و دارچین - دیجی فود

چند نکته برای بهتر شدن کیک سیب و دارچین

  • توجه کنید که در طرز تهیه کیک ساده خانگی و تمام کیک و شیرینی‌های دیگر باید فر حداقل از نیم ساعت قبل گرم شود.
  • در حین پخت کیک درب فر را باز نکنید.
  • بعد از اتمام پخت درب فر را بازکرده و به کمک یک خلال‌دندان از مغزپخت شدن کیکتان مطمئن شوید.
  • کیک را بلافاصله از قالب خارج نکنید. اجازه دهید بعد از خارج کردن کیک از فر قالب شما ده دقیقه در دمای آشپزخانه خنک شود.
  • از کیفیت بیکینگ‌پودر و تازه بودن آن اطمینان حاصل کنید. گاهی استفاده از بیکینگ‌پودر کهنه باعث گود شدن سطح کیک شما می‌شود.
  • نمک را از دستور طرز تهیه کیک ساده خانگی و هیچ کیک و شیرینی دیگری حذف نکنید. شاید میزان آن آن‌قدرها کم باید که به چشممان نیاید اما حضورش برای پف کردن بیشتر کیک شما ضروری است.
  • اگر فر ندارید اصلاً جای نگرانی نیست. طرز تهیه کیک سیب و دارچین خانگی نیازی به فر ندارد. شما می‌توانید همین مراحل را طی کرده و در نهایت کیک را درون قابلمه و روی گاز بپزید. با این تفاوت که در طرز تهیه کیک ساده بدون فر به جای گرم کردن فر باید یک پایه فلزی را داخل یک قابلمه بزرگ‌تر از قالبتان قرار دهید و گاز را روشن کنید تا به مدت یک رب فضای درون قابلمه گرم شود. فراموش نکنید که باید درب قابلمه را با یک پارچه بپوشانید.

خوشحال می‌شویم اگر تجربه پخت این کیک را دارید، نظرتان را درباره‌ی طرز تهیه کیک سیب و دارچین در کامنت‌ها بنویسید.

 

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه کیک سیب و دارچین
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات