طرز تهیه رولت شکلاتی به سبک قنادی‌ها، خودتان در خانه شیرینی بپزید!

طرز تهیه رولت شکلاتی به سبک قنادی‌ها، خودتان در خانه شیرینی بپزید!

چه کسی هست که تا به حال طعم دلچسب رولت شکلاتی را نچشیده باشد؟ رولت از خوشمزه‌ترین و معروف‌ترین انواع شیرینی تر است که همه ما برای یکبار هم که شده طعمش را چشیده‌ایم. رولت یک شیرینی بین المللی است که در ایران بسیار طرفدار دارد و در انواع اقسام مختلفی آماده می‌شود. البته نمی‌توان انکار کرد که رولت شکلاتی طرفداران بیشتری به نسبت دیگر انواع این شیرینی دارد. در این مقاله قرار است طرز تهیه رولت شکلاتی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

البته قبل از اینکه به سراغ دستور تهیه رولت شکلاتی برویم بد نیست توضیح مختصری از دستور چخت آن ارائه کنیم. این شیرینی خوشمزه همان شیرینی رولت خامه ای است، با این تفاوت که در تهیه خمیر و خامه آن از شکلات یا پودر کاکائو استفاده می شود. رولت شکلات دستورهای بسیار متنوعی دارد و معمولا به صورت ساده تهیه می شود. البته اگر بخواهیم این رولت را به صورت مخصوص و مجلسی تر درست کنیم، می توانیم از مقداری مغز گردو یا مغزیجات دیگر به صورت پودر شده و یا از میوه موز در خامه میانی آن استفاده کنیم. که باعث خوشمزه تر شدن رولت می شود.

رولت شکلاتی - دیجی فود

مواد لازم

  • آرد قنادی ۱ لیوان
  • تخم مرغ ۴ عدد
  • پودر قند نصف لیوان
  • آب جوش ۵ قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • وانیل نوک قاشق چایخوری
  • خامه فرم گرفته شکلاتی به مقدار کافی

رولت شکلاتی - دیجی فود

طرز تهیه رولت شکلاتی مرحله به مرحله

  1. برای تهیه رولت شکلاتی خوشمزه ابتدا مواد داخل یخچال را ۳۰ دقیقه جلوتر خارج می کنیم و در محیط آشپزخانه قرار می دهیم.تخم مرغ ها را یکی یک در پیاله ای می شکنیم و زرده آن ها را از سفیده جدا می کنیم و هر کدام را داخل کاسه ای جداگانه می ریزیم.
  2. نصف پودر قند را داخل کاسه ای بزرگ می ریزیم و زرده ها را به همراه وانیل به آن اضافه می کنیم و با قاشق آن ها را در حد مخلوط شدن می زنیم و بعد آبجوش را می افزاییم و با دورتند همزن برقی به حدی می زنیم که رنگ مایه سفید شود و کنار می گذاریم.
  3. سپس باقی پودر قند را داخل کاسه ای می ریزیم و سفیده ها را به آن اضافه می کنیم و با دورتند همزن برقی به حدی مواد را می زنیم تا پف کند و به رنگ سفید در بیاید(اگر کاسه را بر گردانیم مواد داخل آن تکان نخورد و سرریز نشود)
  4. حالا بیکینگ پودر و کاکائو را به آرد اضافه می کنیم و سه مرتبه آن ها را از الک رد می کنیم و کم کم به مخلوط زرده ها اضافه می کنیم و با لیسک دورانی آن ها را مخلوط می کنیم و آنوقت ترکیب سفیده ها را نیز تدریجی می افزاییم
  5. سپس همان طور دورانی مخلوط می کنیم تا پف آن ها نخوابد.فر را روشن می کنیم و روی ۲۲۰ درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا گرم شود.کف سینی در اندازه ۳۰ در ۲۰ را با کاغذ روغنی می پوشانیم و قلمو را چرب می کنیم و روی کاغذ روغنی می کشیم.
  6. مایه رولت را داخل سینی می ریزیم و با لیسک آن را پخش می کنیم و آرام با پشت قاشق روی مایه را صاف می کنیم و سینی را داخل فر قرار می دهیم تا به مدت تقریبا ۱۰ دقیقه رولت بپزد. (زمان بیشتر باعث خشک شدن و رول نشدن می شود)
  7. پس از پخت سینی رولت را از داخل فر بیرون می آوریم و یک پارچه نخی روی رولت قرار می دهیم و اجازه می دهیم تا ۱۵ دقیقه همان طور بماند و خنک شود. بعد یک کاغذ روغنی در همان اندازه سینی روی صفحه کار قرار می دهیم.
  8. سپس کمی پودر قند روی آن الک می کنیم و رولت را از سینی خارج می کنیم و روی کاغذ روغنی یا پارچه قرار می دهیم و کاغذ روغنی رولت را جدا می کنیم و آن را آرام رول می کنیم کاغذ روغنی یا پارچه را دور آن می پیچیم.
  9. حالا اجازه می دهیم تا ۳۰ دقیقه همین طور در دمای محیط بماند و بعد رول را باز می کنیم و خامه فرم گرفته داخل آن به صورت پخش می ریزیم و با پالت آن را روی رولت صاف می کنیم و مجددا رولت را رول می کنیم.
  10. سپس داخل پارچه یا کاغذ روغنی می پیچیم و داخل یخچال قرار می دهیم تا ۲ الی ۳ ساعت استراحت کند و بعد از داخل یخچال بیرون می آوریم و در ظرف مورد نظرمان قرار می دهیم و برش می زنیم. شیرینی رولت شما آماده سرو است. نوش جان

اگر شما روش دیگری در طرز تهیه رولت شکلاتی دارید خوشحال می‌شویم در کامنت‌ها برایمان بنویسید.

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه رولت شکلاتی
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات