طرز تهیه دسر شکلاتی (۶ دسر مختلف همراه با نکات ضروری)

طرز تهیه دسر شکلاتی (۶ دسر مختلف همراه با نکات ضروری)

طعم شکلات معمولا از طعم‌هایی است افراد زیادی آن را می‌پسندند. به قول عاشقان شکلات، افرادی که این خوراکی هیجان انگیز را دوست ندارند، نیمی از عمرشان بر فناست. البته ذائقه‌های مختلف باعث این اتفاق می‌شود. به هر حال ما طرز تهیه دسر شکلاتی با مواد اولیه متفاوتی را در این مطلب برای شما آموزش می‌دهیم تا برای آخر هفته‌های خود درست کنید و لذت ببرید.

طرز تهیه دسر شکلاتی با بیسکویت پتی بور

  • پودینگ شکلاتی: یک بسته
  • پودر کاکائو: ۱ قاشق غذاخوری
  • شیر: ۲ لیوان
  • بیسکوییت بتی پور: ۱ بسته وانیلی، ۱ بسته کاکائویی
  • پودر نارگیل، موز، توت فرنگی، مغز گردو: برای تزیین

پودینگ شکلاتی را به همراه شیر و پودر کاکائو هم بزنید و بر روی شعله ملایم قرار دهید. مرتب هم بزنید تا کمی غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید.
یک ظرف مناسب انتخاب کنید. کف ظرف را یک لایه نازک پودینگ بریزید. یک لایه بیسکویت وانیلی بچینید. روی بیسکویت‌ها را یک لایه نازک پودینگ بریزید، روی لایه بعدی بیسکوییت کاکائویی بچینید. باقی مواد را به همین ترتیب بچینید و برای لایه آخر مقدار بیشتری از پودینگ را بریزید تا سطح دسر را به خوبی بپوشاند.

برای قدم آخر طرز تهیه دسر شکلاتی روی آن مغز گردو و پودر نارگیل بپاشید و روی آن را فویل بکشید. این دسر را حدود ۲ ساعت در یخچال استراحت دهید و برای سرو با حلقه‌های موز، توت فرنگی و میوه‌ها دلخواه تزیین کنید.

طرز تهیه دسر شکلاتی - دیجی فود

طرز تهیه دسر شکلاتی با نشاسته

خودتان پودینگ شکلاتی درست کنید!

  • شیر پر چرب: ۲ و نیم لیوان
  • نشاسته ذرت: ۳ قاشق غذاخوری
  • شکر: ۱ فنجان
  • پودر کاکائو: ۲ قاشق غذاخوری
  • عصاره وانیل: ۳ قطره
  1. نصف لیوان از شیر سرد و نشاسته و پودر کاکائو را به خوبی مخلوط کنید تا هیچ گلوله‌ای داخل آن نباشد و حالت سس شکلاتی داشته باشد.
  2. باقی شیر را گرم کنید و شکر را داخل آن بریزید.
  3. مخلوط نشاسته و شیر و پودر کاکائو را به شیر و شکر اضافه کنید و روی حرارت ملایم به خوبی هم بزنید.
  4. هم زدن این مرحله بسیار مهم است. باید مرتبا پودینگ را هم بزنید تا مرحله‌ای که کمی غلیظ شود. زمانی که به غلظت دلخواه رسید آن را از روی حرارت بردارید و وانیل را اضافه کنید.
  5. پودینگ‌ها درون ظرف مناسبی بریزید. اگر به دنبال طرز تهیه دسر شکلاتی لیوانی بودید، همین دستورالعمل را دنبال کنید و پودینگ‌ها را درون لیوان کوتاه بریزید، اجازه دهید کمی از دما بیفتد، روی آن‌ها را با فویل بپوشانید و ۲ ساعت درون یخچال بگذارید.

این طرز تهیه دسر شکلاتی بسیار آسان است، برای سرو آن هم بعد از این که در یخچال به خوبی خنک شد، مقداری شکلات رنده شده به همراه چند تکه موز آن را تزیین کنید.

طرز تهیه دسر شکلاتی - دیجی فود

طرز تهیه دسر شکلاتی با بستنی

  • بیسکوییت کاکائویی: ۱ بسته
  • بستنی شکلاتی: نیمی از بسته بزرگ
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • شکلات تخته‌ای: ۱۵۰ گرم
  • خامه: نصف فنجان

کره را در دمای محیط قرار دهید تا نرم شود. بیسکوییت ها را داخل میکسر به خوبی پودر کنید. کره را داخل آن بریزید و هم بزنید. این مخلوط را کف ظرف مورد نظر بریزید و با کمک یک کفگیر به خوبی فشار دهید تا هوای بین آن خارج شود و مواد به هم بچسبد. برای ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد.

بستنی شکلاتی را هم بزنید را یکدست شود. سپس روی لایه بیسکوییتی بریزید و برای ۱ ساعت داخل فریزر بگذارید تا بستنی سفت شود.

شکلات تخته‌ای را خرد کنید و به روش بنماری ذوب کنید. خامه را درون شکلات ریخته و مخلوط کنید. از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود. سپس مخلوط خامه و شکلات را بر روی لایه بستنی بریزید و دوباره آن را درون یخچال بگذارید.

برای طرز تهیه دسر شکلاتی با بستنی، تزیین آن را فراموش نکنید که می‌توانید از پودر پسته، انواع ژله، ترافل و میوه استفاده کنید.

طرز تهیه دسر شکلاتی مجلسی

یک دسر ساده و شکیل برای مهمانی و دورهمی‌های شما حتما نباید از گران‌ترین مواد اولیه تهیه شود. ما یک دستور ساده و سریع به شما آموزش

می‌دهیم. برای شروع به مواد زیر نیاز داریم:

  • شیر: ۴ پیمانه
  • خامه: ۳۰۰ گرم
  • شکلات تخته‌ای: ۲۰۰ گرم
  • پودر ژلاتین: ۳ قاشق چایخوری
  • پودر پسته یا پودر نارگیل: برای تزیین
  1. شیر را روی حرارت بگذارید تا گرم شود.
  2. برای طرز تهیه دسر شکلاتی مخصوص مهمانی، شکلات تخته‌ای را خرد کنید و درون شیر گرم بریزید و هم بزنید تا به خوبی با شیر یکدست شود.
  3. حرارت را ملایم کنید و خامه و پودر ژلاتین را داخل آن بریزید و از روی حرارت بردارید.
  4. اجازه دهید کمی خنک شود ولی هر چند دقیقه یکبار آن را هم بزنید تا رویه نبندد.
  5. ظرف سیلیکونی را کمی چرب کنید و مواد دسر شکلاتی را داخل آن بریزید و برای ۴ ساعت داخل یخچال بگذارید.
  6. به آرامی از قالب خارج کنید و روی آن را به دلخواه با پودر نارگیل یا پودر پسته تزیین کنید.

طرز تهیه دسر شکلاتی - دیجی فود

طرز تهیه پاناکوتا شکلاتی

  • شیر: دو و نیم لیوان
  • شکر: یک سوم لیوان
  • خامه صبحانه ساده: ۲۰۰ گرم
  • پودر ژلاتین: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • شکلات رنده شده: ۱۰۰ گرم
  • وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری (به دلخواه)

نصف پیمانه از شیر را به همراه پودر ژلاتین بر روی بخار آب گذاشته و دائما هم بزنید.

بعد از این که ژلاتین در شیر به خوبی حل شد، باقی شیر، شکر و خامه را به ژلاتین اضافه و بر روی حرارت هم می‌زنیم.

این ترکیب را از روی حرارت برداشته و به آن خامه و شکلات را اضافه کرده و به خوبی هم می‌زنیم. بعد از مخلوط شدن شکلات و خامه، وانیل را هم اضافه می‌کنیم.

حالا پاناکوتا را داخل ظرف مورد نظر می‌ریزیم و حدود ۴ ساعت در یخچال قرار می‌دهیم. برای سرو پاناکوتای شکلاتی انواع میوه مانند موز و شاتوت و توت فرنگی را برای تزیین استفاده می‌کنیم.

تا اینجا هرچه گفتیم طرز تهیه دسر شکلاتی خانگی بدون فر بود، حالا یک دسر شکلاتی خاص با هم آموزش ببینیم.

طرز تهیه دسر شکلاتی - دیجی فود

طرز تهیه دسر شکلاتی کیک بستنی

یک کیک ساده شکلاتی با هر دستوری که می‌خواهید در فر درست کنید. اجازه دهید کیک خنک شود. آن را برش‌های طبقه‌ای به ارتفاع ۴ متری دهید. حالا به کمک کاتر گردی که سایز یکی از لیوان‌های دسر شما باشد، کیک‌ها را برش دهید.

کف ظرف را یک تکه کیک بگذارید.

برای لایه بعدی، تکه‌های موز و شکلات چیپسی بریزید. لایه بعدی را بستنی شکلاتی بریزید و لیوان‌ها را داخل فریزر بگذارید.

بعد از این که بستنی کمی سفت شد، برای سرو روی دسرها را با شکلات رنده شده و برش‌های میوه تزیین کنید.

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه دسر شکلاتی
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات