پنکیک جو پرک یک دستور رژیمی برای افرادی که در روند کاهش وزن هستند!

پنکیک جو پرک یک دستور رژیمی برای افرادی که در روند کاهش وزن هستند!

خیلی‌ها هنوز نمیدانند پنکیک چیست، در مقابل خیلی‌ها نیز به دنبال دستور تهیه پنکیک جو پرک رژیمی هستند تا بتوانند این نان شیرین خوشمزه را به منو غذایی روزانه خود اضافه کنند. اگر بافت کیک را بپسندید، پنکیک را هم انتخاب خواهید کرد. اما آنچه پنکیک را از انواع کیک‌ها متمایز می‌کند این است که پنکیک‌ها خیلی سریع‌تر و راحت‌تر از کیک آماده می‌شوند و حتی می‌توان آن را از انواع نان صبحانه به حساب آورد. همچنین باید اضافه کنیم که کالری پنکیک رژیمی جو پرک بسیار کمتر از پنکیک صبحانه معمولیست که پیش از این دستورش را در یکی از مقاله‌های دیجی فود برایتان نوشته‌ایم.

چند وقتی‌ست که پنکیک تصویر جذاب‌تری از میان‌وعده، صبحانه و عصرانه برای ما ساخته؛ ترکیب آن با انواع میوه‌ها و مارمالادها و سس‌های شیرین در این جذابیت نقش دارند. اگر تا به حال پنکیک درست نکرده‌اید و به دنبال یک دستور رژیمی و خوشمزه می‌گردید ما طرز تهیه پنکیک جو پرک را در این مقاله برای شما نوشته‌ایم.

مواد لازم برای تهیه پنکیک جو پرک

  • جو پرک آسیاب شده ۳ قاشق غذاخوری (۳۰ گرم)
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
  • دارچین یا قهوه ۱ قاشق چایخوری
  • شیر ۴ قاشق
  • شیره انگور یا خرما ۱ قاشق

دستور پخت سریع پنکیک جو پرک

  • یک کاسه نسبتا بزرگ بردارید تا برای همزدن مواد راحت باشید.
  • تخم مرغ را درون آن بشکنید. کمی تخم مرغ را هم بزنید تا بافت آن از هم باز شود.
  • شیر و شیره انگور را به تخم مرغ اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید.
  • جو پرک اسیاب شده، دارچین و بکینگ پودر را با هم الک کرده و به باقی مواد اضافه کنید.
  • این ترکیب را ۱ دقیقه هم بزنید.
  • با کمک یک ملاقه، مواد را درون تابه نچسب و داغ بریزید.
  • زمانی که روی پنکیک، حباب زد، آن را به کمک یک کفگیر صاف برگردانید تا طرف دیگر آن هم پخته شود.

راهنمای مرحله به مرحله در طرز تهیه پنکیک رژیمی بدون موز

  1. تمامی مواد را با اندازه‌های ذکر شده، آماده کنید.
  2. برای شروع تخم مرغ را به کمک همزن دستی حدود چند ثانیه بزنید تا بافت آن باز شود.
  3. شیرو شیره انگور یا شیره خرما را به تخم مرغ اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا شیره رقیق شده و در این مواد حل شود. اگر شیر کمی ولرم باشد، سیره انگور یا خرما بهتر حل می‌شود. این ترکیب را سریعا هم بزنید اما نیازی به استفاده از همزن برقی نیست.
  4. در مرحله بعد برای تهیه پنکیک جو پرک، جو آسیاب شده که جایگزین آرد است را با بکینگ پودر و دارچین مخلوط کرده و از صافی رد کنید.
  5. سپس قاشق قاشق از این مخلوط را به ترکیب شیر و تخم مرغ و شیره انگور اضافه کنید و هم بزنید.
  6. در مرحله آخر برای پخت پنکیک جو پرک کف یک تابه را با قلمو چرب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. بعد از داغ شدن تابه، حرارت را کم کنید و به کمک یک ملاقه، از مواد پنکیک جو پرک درون تابه بریزید و صبر کنید تا سطح روی آن حباب بزند. در این لحظه به کمک یک کفگیر یا لیسک، پنکیک را برگردانید تا طرف دیگر آن هم بپزد.
  7. نصف این مقدار از پنکیک رژیمی برای یک نفر کافیست.

طرز تهیه پنکیک با جو پرک و موز

مواد لازم

  • موز ۱ عدد متوسط
  • جو پرک ۱ پیمانه
  • شیر سه چهارم پیمانه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • شکر ۱ قاشق غذاخوری (قابل حذف)
  • بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

ر‍وش پخت

  1. برای تهیه پنکیک جو پرک با موز ابتدا همه ی مواد را داخل غذاساز یا مخلوط کن بریزید و با هم مخلوط کنید. از یک دستگاه قوی برای اینکار کمک بگیرید تا مواد به خوبی یکدست شوند.
  2. تابه ای نچسب را روی حرارت متوسط شعله ی گاز قرار داده و اجازه دهید تا کاملا داغ شود. سپس با استفاده از ملاقه از مایه پنکیک جو پرک برداشته و وسط تابه بریزید. وقتی روی سطح پنکیک حباب زد آن را برگردانید تا سمت دیگر آن نیز کاملا بپزد.
  3. اگر می‌خواهید پنکیک شما کاملا رژیمی باشد می‌توانید به جای شکر از شیره انگور یا خرما استفاده کنید.

فوت و فن‌های پخت پنکیک

  • اگر بخواهید پنکیک شیرین‌تری داشته باشید، میزان شیره انگور را قدری بیشتر درنظر بگیرید. پنکیک‌ها چون عموما به همراه سس شکلات و عسل سرو می‌شوند، نیاز به شکر زیادی در خود ندارند.
  • در دستور دوم برای اندازه‌گیری شیر و جو پرک از ۱ پیمانه استفاده کنید تا اندازه‌گیری آن دقیق شود.
  • برای تهیه پنکیک جو پرک، شیر و تخم مرغ را از یخچال بیرون بگذارید تا هم‌دمای محیط شود. با این کار شیره انگور بهتر در مواد حل می‌شود.
  • قبل از ریختن مواد پنکیک درون تابه داغ، آن را برای مدت ۱۵ دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت دهید تا بکینگ پودر در کل مواد پنکیک نفوذ کند.
  • حرارت گاز باید ملایم باشد تا پنکیک جو پرک به خوبی مغزپخت شود.
  • اگر می‌خواهید پنکیک‌های کوچک‌تری دست کنید کافیست به جای ملاقه از یک قاشق سوپ‌خوری استفاده کنید.
طرز تهیه پنکیک - دیجی فود
طرز تهیه پنکیک – دیجی فود

پیشنهادی خوشمزه برای سرو پنکیک

برای سرو پنکیک جو پرک می‌توانید آن‌ها را بر روی هم چیده و بر روی ان یک تکه کره، مقداری عسل و موز خرد شده بریزید. البته انتخاب توت‌فرنگی هم برای سرو پنکیک فوق العاده است. می‌توانید چند تکه بادام زمینی هم بر روی آن خرد کرده و ختم جلسه را اعلام کنید! اگر بالا رفتن کالری پنکیک‌ها زیاد اهمیت ندارد سس شکلات را جایگزین عسل کنید و از خوردن پنکیک جو پرک خانگیتان لذت ببرید.

اگر خیلی دربند کالری نباسید راه‌های دیگری هم برای خوشمزه‌تر شدن پنکیک وجود دارد. می‌توانید بر روی پنکیک جو پرک مقداری شکلات نوتلا بمالید، حلقه‌های موز و توت‌فرنگی بگذارید، و یک پنکیک دیگر بر روی آن قرار دهید. حالا بر روی هر کدام از این لقمه‌ها به کک ماسوره و خامه، شکوفه‌های زیبا بزنید. برای طرز تهیه پنکیک با خامه هم می‌توانید از خامه ساده و هم از خامه شکلاتی استفاده کنید.

برای خوشمزه‌تر کردن پنکیک می‌توایند از دیگر میوه‌ها مانند انگور، تمشک یا بلوبری هم استفاده کنید. روش شما برای سرو پنکیک جو پرک چیست؟ در کامنت‌ها برایمان بنویسید.



0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات