طرز تهیه کیک یخچالی بدون نیاز به پخت، ۳ دستور و ۳ طعم مختلف

طرز تهیه کیک یخچالی بدون نیاز به پخت، ۳ دستور و ۳ طعم مختلف

اگر تجربه‌های گذشته شما در پخت کیک همیشه با شکست روبرو شده این بار طرز تهیه کیک یخچالی را امتحان کنید. این دستور بدون نیاز به پخت یکی از ساده‌ترین دستورهایی است که می‌توانید برای داشتن یک کیک عصرانه به کار بگیرید. دستور تهیه این دسر آن‌قدرها سخت نیست پس اگر تا به حال امتحانش نکردید، می‌توانید اولین تجربه را در خانه خودتان داشته باشید. پیشنهاد ما به عنوان اولین تجربه تهیه کیک یخچالی در خانه استفاده از سه دستوری است که در ادامه برایتان می‌نویسیم.

طرز تهیه کیک یخچالی ساده

مواد لازم

  • بیسکویت پتی بور دو بسته
  • پودر شکر ۶ قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو یک قاشق سوپ خوری
  • کره ۱۰۰ گرم
  • خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
  • پنیر خامه‌ای ۲۰۰ گرم
  • شکلات تخته‌ای در صورت دلخواه برای تزیین
  • وانیل یک دوم قاشق چای خوری

طرز تهیه کیک یخچالی ساده

  1. ابتدا خامه را به مدت دو ساعت داخل فریزر بگذارید.
  2. پس از خارج کردن خامه از فریزر، خامه و ۳ قاشق شکر را با هم مخلوط کنید و با دور تند همزن خوب بزنید تا خامه فرم بگیرد.
  3. در مرحله‌ی بعد پنیر خامه‌ای و ۳ قاشق باقیمانده‌ی شکر را با هم مخلوط کنید و خوب بزنید تا یک دست شود و سپس کره را به آن اضافه کنید.
  4. مخلوط خامه و شکر را به مخلوط پنیر و شکر اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  5. وانیل و پودر کاکائو را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  6. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا سس کیک آماده شود.
  7. کف ظرف مورد نظر را یک پلاستیک فریزر تمیز یاسلفون پهن کنید، پلاستیک باید بزرگ باشد و از ظرف بیرون بزند، چون در پایان باید روی کیک را با پلاستیک بپوشانید.
  8. یک لایه سس را روی کف ظرف بریزید. سپس یک لایه از بیسکویت روی آن بچینید و دوباره سس بریزید. این کار را تا تمام شدن بیسکویت‌ها ادامه دهید و توجه شود که لایه‌ی آخر حتما سس باشد.
  9. روی ظرف را با پلاستیک بپوشانید و در یخچال بگذارید.
  10. پس از ۷ الی ۸ ساعت دسر خوشمزه‌ی شما آماده شده است.
  11. کیک را با پلاستیک از ظرف خارج کنید و درون ظرف مورد نظر خود گذاشته.
  12. شکلات‌های تخته‌ای را رنده کنید و روی کیک را تزئین کنید.

طرز تهیه کیک یخچالی شکلاتی

مواد لازم

  • بیسکوییت پتی بور (ساده و کاکائویی) ۳ بسته
  • آرد سفید قنادی ۲ قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخورى
  • شکر ۱/۲ لیوان
  • شیر ۲ لیوان
  • کره ۵۰ گرم
  • اسمارتیز یا شکلات رنده شده برای تزئین به میزان دلخواه
  • وانیل مقدار کم

طرز تهیه کیک یخچالی شکلاتی

  1. پودر کاکائو و آرد را الک کنید تا مخلوطی یک دست درست شود.
  2. شکر و شیر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید و مرتب هم بزنید تا شکر‌ها کاملا حل شوند.
  3. پودر کاکائو و آرد را آهسته آهسته به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید و درعین حال مخلوط را هم بزنید تا مواد گلوله نشوند.
  4. وانیل را نیز اضافه کنید.
  5. مخلوط را به قدری هم بزنید تا غلیظ شود و غلظتی مثل فرنی  پیدا کند.
  6. سپس شعله را خاموش کنید و کره را اضافه کنید تا آب شود.
  7. در ظرف مورد نظر یک لایه بیسکویت بچینید روی بیسکویت‌ها از سسی که تهیه کردیم بریزید. (توجه شود سسی که ریخته می‌شود باید داغ شود، اگر سرد شده است آن را داغ کنید)
  8. مجددا یک لایه بیسکویت بریزید و روی آن را با سس بپوشانید.
  9. این کار را تا تمام شدن بیسکویت‌ها ادامه دهید، ولی توجه کنید که لایه‌ی آخر باید سس ریخته شود.
  10. ظرف را به مدت ۲۴ ساعت درون یخچال بگذارید تا مواد کاملا به خورد بیسکویت‌ها برود. (اگر برای خوردن آن عجله دارید حداقل ۵ ساعت در یخچال گذاشته شود، ولی هرچی بیشتر در یخچال بماند خوشمزه‌تر می‌شود، زیرا مواد بهتر به خورد بیسکویت‌ها می‌رود).
  11. پس از ۲۴ ساعت کیک یخچالی شما آماده شده است. می‌توانید روی آن را با شکلات‌های رنده شده یا اسمارتیز تزئین کنید.

طرز تهیه کیک یخچالی با پنیر خامه‌ای

مواد لازم

  • کره ۵۰  گرم
  •  بسکویت پتی بور ساده یا کاکائویی ۱  تا ۲ بسته
  •  وانیل نصف قاشق مرباخوری
  • پودر ژله آلوئه ورا ۲  بسته
  • پنیر خامه‌ای بدون نمک (یا پنیر ماسکارپونه) ۱۰۰  گرم
  • خامه صبحانه ۱۰۰  گرم
  • شکر ۳  قاشق غذاخوری
  • پودر ژله با طعم دلخواه یک بسته

طرز تهیه کیک یخچالی با پنیر خامه‌ای

  1. در ابتدا برای کف چیز کیک، بیسکوییت و کره را درون غذاساز بریزید تا به خوبی با هم مخلوط و نرم شوند. (اگر غذاساز در دسترس نبود، با گوشتکوب آن را به خوبی بکوبید.)
  2. سپس یک نایلون کف قالب خود پهن کنید و این مواد شن مانند را در کف قالب (ترجیحا کمبربندی) فشرده کنید. (قالب های کیک و شیرینی پزی را بیشتر بشناسید)
  3. در مرحله بعدی برای لایه پنیری، باید ژله آلورا و یا پودر ژلاتین را در یک لیوان آبجوش حل کنید و به روش بنماری به خوبی آن را شفاف کنید.
  4. بعد از آن اجازه دهید این محلول از دما بیافتد.
  5. سپس خامه صبحانه، شکر، وانیل و پنیرها را با همزن به خوبی ترکیب کنید؛ سپس به آرامی با محلول ژله مخلوط کنید تا یکدست شوند.
  6. این مواد را روی لایه بیسکویتی ریخته و سطح آن را صاف کنید؛ قالب را در یخچال بگذارید تا لایه پنیری به اصطلاح خود را بگیرد.
  7. در مرحله آخر می‌خواهیم یک لایه نازک شفاف ژله‌ای روی چیزکیک ایجاد کنیم؛ پس ژله دلخواه خود را با ۱/۵ لیوان آب گرم مخلوط کرده و به روش بنماری حل کنید.
  8. وقتی ژله از دما افتاد، قالب را (پس از حداقل ۲ ساعت) از یخچال بیرون بیاورید و روی مواد بریزید.
  9. مجددا قالب را در یخچال قرار دهید تا لایه سومی هم خودش را بگیرد. بعد از یک ساعت کیک یخچالی شما آماده سرو است.

خوشحال می‌شویم تجربه خودتان در استفاده از این سه دستور طرز تهیه کیک یخچالی را با ما و همراهان دیجی فود به اشتراک بگذارید.

طرز تهیه
recipe image
دستور پخت
طرز تهیه کیک یخچالی
نویسنده
تاریخ انتشار
زمان آماده سازی
زمان پخت
زمان کل


0 0 رای
رتبه دهی نوشته
مشترک شدن
مطلع شوید از
guest
0 دیدگاه ها
Inline Feedbacks
نمایش همه ی نظرات