طرز تهیه دمپختک تهرانی به همراه نکاتی برای پخت و سرو

طرز تهیه دمپختک تهرانی به همراه نکاتی برای پخت و سرو

دمپختک تهرانی که آن را با نام دمی باقالی تهرانی هم می‌شناسند از غذاهای اصیل ایران و همچنین غذاهای محبوب میان تهرانی هاست که شاید کمتر در دیگر شهرهای ایران طبخ شود. این غذا که با حبوباتی پرخاصیت به نام لپه باقالی آماده میشود طعمی 

طرز تهیه ماش پلو با گوشت چرخ کرده، طعمی جدید و حیرت انگیز

طرز تهیه ماش پلو با گوشت چرخ کرده، طعمی جدید و حیرت انگیز

اگر شما هم از عاشقان عدس پلو هستید طرز تهیه ماش پلو را از دست ندهید، اگر امتیاز ده را برای عدس پلو در نظر بگیریم ماش پلو هم از حیث طعم و کیفیت غذای ایرانی رتبه‌ای برابر با عدس پلو دارد که متاسفانه آنقدر‌ها 

طرز تهیه خورشت بامیه جنوبی با لپه به‌همراه ترفند‌های حرفه‌ای

طرز تهیه خورشت بامیه جنوبی با لپه به‌همراه ترفند‌های حرفه‌ای

خورش بامیه یکی از خوش‌رنگ‌و‌لعاب‌ترین و خوش‌طعم‌ترین غذا‌های جنوب ایران است که علاوه‌بر طعم بی‌نظیر، خواص بسیاری دارد. خورش بامیه با لپه، به‌لحاظ طعم و شکل، شباهت بسیاری به خورش قیمه دارد. از‌این‌رو اگر شما نیز به خورش قیمه علاقه‌مند هستید، توصیه می‌کنیم در این 

طرز تهیه نافله خوزستانی + ترفندهای طلایی برای بهتر شدن

طرز تهیه نافله خوزستانی + ترفندهای طلایی برای بهتر شدن

نافله خوزستانی یکی از غذاهای محلی خوشمزه جنوبی است. بوی ادویه‌های تند و سبزی‌های معطر جنوبی، حس و حال شگفت‌انگیز جنوب کشور را در آدم زنده می‌کند. مواد اولیه نافله خوزستانی گوشت چرخ‌کرده و آرد نخودچی است و به کوفته تبریزی شباهت زیادی دارد. چیزی 

طرز تهیه خورشت ریواس و فوت‌وفن‌های آن

طرز تهیه خورشت ریواس و فوت‌وفن‌های آن

خورشت ریواس یکی از لذیذترین و سالم‌ترین غذاهای محلی خراسانی است که می‌توانید آن را به‌راحتی پخته و نوش جان کنید. این غذا در فصل بهار محبوبیت خاصی دارد و به‌عنوان نهار یا شام پخته می‌شود. در ماه مبارک رمضان نیز می‌توانید خورشت ریواس روی 

طرز تهیه خورشت ترش واش + نکات مهم و کاربردی

طرز تهیه خورشت ترش واش + نکات مهم و کاربردی

همانطور که می‌دانید آوازه عطر و طعم غذاهای شمالی در سراسر جهان پیچیده است. طعم منحصربه‌فرد و دلچسب این غذاها اغلب به دلیل استفاده از ادویه‌های مخصوص و سبزی‌های معطر شمال کشور است. خورشت ترش واش یکی از محبوب‌ترین غذاهای محلی استان گیلان است که 

طرز تهیه رشته پلو + نکات مهم و حرفه‌ای

طرز تهیه رشته پلو + نکات مهم و حرفه‌ای

رشته پلو از آن دسته پلوهای قدیمی و سنتی است که کمتر کسی دست رد به سینه آن می‌زند. در بسیاری از شهرهای ایران رشته پلو را به عنوان شام شب عید نوروز یا شب چهارشنبه سوری درست می‌کنند تا طبق یک روایت قدیمی رشته 

طرز تهیه آش ماست + نکات مهم و حرفه‌ای در طبخ این غذای محلی

طرز تهیه آش ماست + نکات مهم و حرفه‌ای در طبخ این غذای محلی

آش ماست یک غذای سنتی پرطرفدار است که در مناطق مختلف ایران به روش‌های گوناگونی پخته می‌شود. این آش سرشار از کلسیم و مواد مغذی است که می‌توانید از آن به عنوان پیش غذا یا میان وعده استفاده کنید. مواد اصلی در طرز تهیه آش 

طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ + نکات کلیدی در طبخ این غذای خوش‌مزه

طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ + نکات کلیدی در طبخ این غذای خوش‌مزه

لوبیا پلو با مرغ یک غذای اصیل ایرانی است که جایگاه ویژه‌ای در سفره ایرانی‌ها دارد. عطر و طعم مخصوص این غذا، هوش را از سر آدم می‌برد. لوبیا پلو به روش‌های مختلفی طبخ می‌شود. برخی از افراد لوبیا پلو را با گوشت تکه‌ای یا 

طرز تهیه خورش مرغ و غوره + نکات کاربردی مهم برای طبخ یک خورش جا افتاده

طرز تهیه خورش مرغ و غوره + نکات کاربردی مهم برای طبخ یک خورش جا افتاده

خورش مرغ و غوره یکی از غذاهای محلی بسیار خوش‌مزه است که طرفداران زیادی دارد. طرز تهیه این خورش خیلی راحت است و با در اختیار داشتن کمترین امکانات می‌توانید آن را در منزل طبخ کنید. توجه داشته باشید که یکی از مهم‌ترین نکات در