طرز تهیه املت ایرانی، املت ربی (قهوه‌خانه‌ای) یا املت با گوجه فرنگی؟

طرز تهیه املت ایرانی، املت ربی (قهوه‌خانه‌ای) یا املت با گوجه فرنگی؟

برخلاف تصور ما که فکر می‌کنیم املت باید یک غذای ساده ایرانی باشد هر کشوری دستور خودش را در طرز تهیه املت دارد؛ اما چیزی که در همه این دستورها مشترک است استفاده از تخم‌مرغ در دستور پخت املت است. ما ایرانی‌ها معمولاً املت را 

طرز تهیه سوپ جو رستورانی + نکات و ترفندهایی برای بهتر شدن

طرز تهیه سوپ جو رستورانی + نکات و ترفندهایی برای بهتر شدن

طرز تهیه سوپ جو پرک با رب یکی از محبوب‌ترین دستورها در پخت سوپ‌های رستورانی است که اکثراً آن را در خانه به عنوان پیش‌غذا برای پذیرایی از مهمانانمان آماده می‌کنیم. هرچند که این سوپ معمولاً به عنوان پیش‌غذا در نظر گرفته می‌شود اما با 

طرز تهیه ته چین مرغ یک غذای اصیل ایرانی برای پذیرایی در مهمانی‌ها

طرز تهیه ته چین مرغ یک غذای اصیل ایرانی برای پذیرایی در مهمانی‌ها

اگر در تدارکات یک مهمانی هستید و می‌خواهید به بهترین شکل از مهمانانتان پذیرایی کنید چاره کارتان پختن یک ته چین مرغ مجلسی است! طوری که از شواهد برمی‌آید تاریخ پخت ته چین مرغ با آن ته دیگ زعفرانی خوش‌رنگش به دوران قاجار برمی‌گردد. این 

طرز تهیه کباب تابه ای یک کباب خانگی خوشمزه و دل‌چسب

طرز تهیه کباب تابه ای یک کباب خانگی خوشمزه و دل‌چسب

کمتر کسی پیدا می‌شود که تا به حال نام کباب تابه ای را نشنیده باشد. البته این کباب خانگی را با نام‌های دیگری مانند کباب ماهیتابه ای یا کباب دیگی هم می‌شناسند؛ اما نام عمومی‌تر آن همان کباب تابه ای است. این غذای خوشمزه و 

طرز تهیه دلمه برگ مو + دو دستور ویژه برای درست کردن دلمه

طرز تهیه دلمه برگ مو + دو دستور ویژه برای درست کردن دلمه

قبل از اینکه به سراغ طرز تهیه دلمه برویم بد نیست ابتدا کمی با تاریخچه دلمه آشنا شویم. دلمه در واقع یک خوراکی خوشمزه است که می‌توان آن را با مواد غذایی مختلفی آماده کرد. واژه دلمه یک واژه ترکی و به معنای پر شده 

طرز تهیه یتیمچه محلی، دو دستور غذای ساده برای عاشقان بادمجان

طرز تهیه یتیمچه محلی، دو دستور غذای ساده برای عاشقان بادمجان

احتمالاً نام یتیمچه را شنیده‌اید، یک غذای محلی بسیار ساده و خوشمزه که تقریباً با دستوری مشابه در اکثر استان‌های ایران پخته می‌شود. البته شاید شما آن را با این نام نشناسید چون یتیمچه را در بعضی مناطق با نام خوراک یتیمک می‌شناسند. در هر 

طرز تهیه بال کبابی با دو روش متفاوت در تابه و فر

طرز تهیه بال کبابی با دو روش متفاوت در تابه و فر

اگر دنبال یک دستور ساده و سریع می‌گردید که به کمک آن در زمان کوتاه یک غذای آبرومندانه و خوشمزه تدارک ببینید باید به سراغ دستور طرز تهیه بال کبابی بروید. درست است که این غذا معمولاً در پیک‌نیک‌ها و روی آتش آماده می‌شود، اما 

طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی، طعمی اصیل و ظاهری حرفه‌ای

طرز تهیه خورشت کرفس مجلسی، طعمی اصیل و ظاهری حرفه‌ای

خورشت کرفس یکی از انواع خورشت‌های اصیل ایرانی است که هرچند به اندازه‌ خورشت قورمه‌سبزی طرفدار ندارد، اما اگر درست و اصولی طبخ شود می‌تواند هم‌ردیف قورمه‌سبزی قرار گیرد. سبزی استفاده از شده در این خورشت، کرفس، جعفری و نعناع است. تفاوت اصلی در طرز 

طرز تهیه کال کباب پیش‌غذای اشتهابرانگیز سفره‌های شمالی

طرز تهیه کال کباب پیش‌غذای اشتهابرانگیز سفره‌های شمالی

قبل از اینکه به سراغ طرز تهیه کال کباب برویم بد نیست کمی با فرهنگ غذایی مردم گیلان و البته این پیش‌غذای خوشمزه و هوس برانگیز آشنا شویم. همان‌طور که میدانید سال‌هاست نام شهر رشت به عنوان شهر خلاق غذا در یونسکو به ثبت رسیده 

طرز تهیه مرغ مجلسی با عطر زعفران

طرز تهیه مرغ مجلسی با عطر زعفران

معمولا خانواده‌های ایرانی برای مهمانی و دورهمی‌ها، اگر بخواهند چند مدل غذا آماده کنند، یکی از آن غذاها به همراه گوشت مرغ است. جوجه کباب، زرشک پلو با مرغ، خورشت مرغ و آلو و … . در ادامه می‌خواهیم طرز تهیه مرغ مجلسی را آموزش