طرز تهیه رشته پلو + نکات مهم و حرفه‌ای

طرز تهیه رشته پلو + نکات مهم و حرفه‌ای

رشته پلو از آن دسته پلوهای قدیمی و سنتی است که کمتر کسی دست رد به سینه آن می‌زند. در بسیاری از شهرهای ایران رشته پلو را به عنوان شام شب عید نوروز یا شب چهارشنبه سوری درست می‌کنند تا طبق یک روایت قدیمی رشته 

طرز تهیه آش ماست + نکات مهم و حرفه‌ای در طبخ این غذای محلی

طرز تهیه آش ماست + نکات مهم و حرفه‌ای در طبخ این غذای محلی

آش ماست یک غذای سنتی پرطرفدار است که در مناطق مختلف ایران به روش‌های گوناگونی پخته می‌شود. این آش سرشار از کلسیم و مواد مغذی است که می‌توانید از آن به عنوان پیش غذا یا میان وعده استفاده کنید. مواد اصلی در طرز تهیه آش 

طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ + نکات کلیدی در طبخ این غذای خوش‌مزه

طرز تهیه لوبیا پلو با مرغ + نکات کلیدی در طبخ این غذای خوش‌مزه

لوبیا پلو با مرغ یک غذای اصیل ایرانی است که جایگاه ویژه‌ای در سفره ایرانی‌ها دارد. عطر و طعم مخصوص این غذا، هوش را از سر آدم می‌برد. لوبیا پلو به روش‌های مختلفی طبخ می‌شود. برخی از افراد لوبیا پلو را با گوشت تکه‌ای یا 

طرز تهیه خورش مرغ و غوره + نکات کاربردی مهم برای طبخ یک خورش جا افتاده

طرز تهیه خورش مرغ و غوره + نکات کاربردی مهم برای طبخ یک خورش جا افتاده

خورش مرغ و غوره یکی از غذاهای محلی بسیار خوش‌مزه است که طرفداران زیادی دارد. طرز تهیه این خورش خیلی راحت است و با در اختیار داشتن کمترین امکانات می‌توانید آن را در منزل طبخ کنید. توجه داشته باشید که یکی از مهم‌ترین نکات در 

طرز تهیه آب دوغ خیار یک غذای ساده و خوشمزه تابستانی

طرز تهیه آب دوغ خیار یک غذای ساده و خوشمزه تابستانی

اگر تا به حال آب دوغ خیار نخورده باشید احتمالاً به سختی بپذیرید آن را به عنوان وعده ناهار امتحان کنید، باور عموم بر این است که آب دوغ خیار انتخاب خوبی به عنوان یک پیش‌غذای خنک است اما نمی‌تواند جایگزین وعده اصلی باشد، اگر 

کوفته تبریزی با سس آلو ، یک دستور متفاوت برای تهیه کوفته

کوفته تبریزی با سس آلو ، یک دستور متفاوت برای تهیه کوفته

کوفته یک نوع غذای نسبتاً سنگین ایرانی است که انواع مختلفی دارد و کوفته تبریزی محبوب‌ترین نوع آن است. شاید پیش از این پخت کوفته تبریزی معروف را امتحان کرده باشید، اما ما قصد داریم در این مقاله از دیجی فود به سراغ یک دستور 

ته چین مرغ و اسفناج خوشمزه با آموزش مرحله به مرحله

ته چین مرغ و اسفناج خوشمزه با آموزش مرحله به مرحله

ته چین یکی از خوشمزه‌ترین و البته مجلسی‌ترین غذاهای ایرانی است که کمتر کسی می‌تواند دست رد به آن بزند. این غذای خوشمزه با دستورهای متفاوتی آماده می‌شود اما معروف‌ترین شیوه طبخ آن طرز تهیه ته چین با گوشت مرغ است. ما پیش از این 

طرز تهیه اکبر جوجه با دستور اصلی، چطور اکبر جوجه بپزیم؟

طرز تهیه اکبر جوجه با دستور اصلی، چطور اکبر جوجه بپزیم؟

اکبر جوجه یکی از انواع غذاهای پر طرفدار و خوشمزه ایرانی است که دستور اصلی آن متعلق به شهرستان گلوگاه استان مازندران است. اکبر جوجه را به عنوان یکی از اصیل‌ترین غذاهای ایرانی معرفی می‌کنند و از قضا طرز تهیه اکبر جوجه هم برخلاف چیزی 

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه یک غذای اصیل برای مهمانان ویژه

طرز تهیه باقالی پلو با ماهیچه یک غذای اصیل برای مهمانان ویژه

هرچند که باقالی پلو را با مرغ و ماهی هم درست میکنند اما دستور اصلی باقالی پلو طبخ ان با گوشت ماهیچه گوسفندی است. از آنجایی که درست کردن باقالی پلو با ماهیچه کمی گران تمام میشود معمولا آن را برای مهمانان ویزه و درجه 

طرز تهیه چلوکباب وزیری + عکس و فوت و فن‌هایی برای بهتر شدن

طرز تهیه چلوکباب وزیری + عکس و فوت و فن‌هایی برای بهتر شدن

پیش از اینکه به سراغ طرز تهیه چلوکباب وزیری در خانه برویم بد نیست کمی بیشتر با این نوع کباب ایرانی آشنا شوید. اجازه دهید با یک سؤال شروع کنیم! انتخاب شما میان کباب کوبیده و جوجه کباب کدام است؟ همان‌قدر که برای عاشقان کباب