طرز تهیه ماهی کبابی به همراه روش طبخ باقالی پلو به سبک رستورانی

طرز تهیه ماهی کبابی به همراه روش طبخ باقالی پلو به سبک رستورانی

طرفداران غذاهای دریایی می‌دانند که طبخ ماهی و میگو به عنوان دو غذای پرطرفدار دریایی به اشکال مختلفی ممکن است. روش طبخ میگو کبابی را پیش از این به شما آموزش داده‌ایم. احتمالاً میدانید که ماهی هم به اشکال مختلف از جمله به شیوه کبابی 

طرز تهیه کباب دیگی با عطر زعفران، یک کباب ساده و خانگی

طرز تهیه کباب دیگی با عطر زعفران، یک کباب ساده و خانگی

کباب دیگی یکی از غذاهای اصیل و سنتی ما ایرانی‌هاست که در قدیم داخل دیگ‌های سفالی یا همان گمج گیلکی آماده می‌شد اما حالا آن را در تمام شهرهای کشور داخل قابلمه‌های روحی یا تابه می‌پزند. کباب دیگی از نظر ظاهری بسیار شبیه به کتلت 

طرز تهیه شیشلیک به سه روش، کباب کردن، سرخ کردن و شیشلیک در فر

طرز تهیه شیشلیک به سه روش، کباب کردن، سرخ کردن و شیشلیک در فر

شیشلیک برگرفته از واژه‌ای ترکی است و به تمام کباب‌هایی که به سیخ کشیده شده‌اند گفته می‌شود؛ به عبارتی شیش در زبان ترکی قفقازی به معنای سیخ است و لیک به تمام گوشت‌هایی که به سیخ کشیده شده‌اند اطلاق می‌شود. بیشتر افراد به‌اشتباه تصور می‌کنند 

طرز تهیه چلو ماهیچه یک غذای مجلسی و همه‌پسند ایرانی

طرز تهیه چلو ماهیچه یک غذای مجلسی و همه‌پسند ایرانی

اگر مهمان عزیزی دارید و می‌خواهید برایش سنگ تمام بگذارید بدون شک باید به دنبال دستور طرز تهیه چلو ماهیچه مجلسی باشید. این غذای اصیل ایرانی که معمولاً با گوشت ماهیچه گوسفندی درست می‌شود یکی از غذاهای اصلی در منو تشریفاتی مجالس خاص و خصوصی 

طرز تهیه یخنی به سه روش متفاوت +نکاتی برای بهتر شدن

طرز تهیه یخنی به سه روش متفاوت +نکاتی برای بهتر شدن

همه آبگوشت خورده‌ایم این غذای اصیل به نوعی بخشی از تقدیر ما ایرانی‌ها به خصوص در ظهر جمعه است اما بیایید این بار آبگوشت را کمی متفاوت‌تر آماده کنیم. با طرز تهیه یخنی چطورید؟ این غذای سنتی که در بعضی استان‌های کشور به روش‌های متفاوت 

طرز تهیه کله جوش با دو روش مختلف، بدون گوشت و با گوشت!

طرز تهیه کله جوش با دو روش مختلف، بدون گوشت و با گوشت!

کله جوش یکی از خوراک های سنتی و اصیل ایرانی است. اصالت و خاستگاه این غذا به اصفهان بر می‌گردد. مواد تشکیل دهنده کله جوش کشک، گردو و نعناع هستند. اما در بعضی از مناطق کله جوش را به جای کشک از ماست در تهیه 

خوراک کوفته ریزه یک خوراک سنتی ایرانی + دستور تهیه و ترفندها

خوراک کوفته ریزه یک خوراک سنتی ایرانی + دستور تهیه و ترفندها

خوراک کوفته ریزه یا خوراک کوفته قلقلی یکی از خوراک های بسیار راحت و خوشمزه می باشد برای روزهایی که زمان زیادی ندارید و یا به دنبال تهیه یک غذای خوشمزه می باشید. شما می توانید خوراک کوفته ریزه را به عنوان وعده اصلی به 

طرز تهیه شامی رشتی یا شامی پوک گیلکی، یک غذای کامل برای وعده شام

طرز تهیه شامی رشتی یا شامی پوک گیلکی، یک غذای کامل برای وعده شام

شامی پوک یا شامی رشتس یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای استان گیلان است که همان‌قدر که به سرعت تهیه می‌شود، همان‌قدر هم مجلسی و لذیذ و خوشمزه است. رشتی‌ها این شامی خوشمزه را با نان لواش یا بربری و پنیر سیامزگی که پنیر سنتی این منطقه 

طرز تهیه آش دندونی یک وعده بسیار مقوی و سالم + نکات و ترفندهای سرآشپز

طرز تهیه آش دندونی یک وعده بسیار مقوی و سالم + نکات و ترفندهای سرآشپز

آش دندونی، یکی از آش‌های قدیمی و لذیذ ایرانی است که از گذشته به‌عنوان غذایی سمبلیک برای مناسبتی خاص درست می‌شده است؛ بله، درست است. همان طور که حتما می‌دانید طرز تهیه آش دندونی یا دندونک معمولا به مناسبت دندان درآوردن نوزاد یا نیش زدن 

طرز تهیه کوفته کرمانشاهی با دستور اصلی + نکات و ترفندها

طرز تهیه کوفته کرمانشاهی با دستور اصلی + نکات و ترفندها

وقتی حرف از کوفته به میان می‌آید ذهن‌ها بی شک به سمت کوفته تبریزی می‌رود؛ اما چه کسی گفته که مقصود از کوفته فقط کوفته تبریزی است؟ کوفته ریزه، کوفته برنجی و حتی کوفته کرمانشاهی هرکدام به اندازه کوفته تبریزی خوشمزه هستند و دستور خاص