طرز تهیه باتر کریم + نکات مهم و حرفه‌ای

طرز تهیه باتر کریم + نکات مهم و حرفه‌ای

باتر کریم یا همان باتر آیسینگ یکی از انواع پرکننده (فیلینگ) است که برای لایه‌های داخلی کیک یا به عنوان روکش کیک برای تزیین استفاده می شود. انواع باتر کریم می تواند با اضافه کردن شکلات، پوره میوه‌ها و انواع عصاره و طعم‌دهنده‌ها تهیه شود. 

طرز تهیه پای اسفناج + نکات مهم و حرفه‌ای

طرز تهیه پای اسفناج + نکات مهم و حرفه‌ای

هر‌وقت اسم پای به میان می‌آید ناخودآگاه یاد شیرینی‌جات می‌افتیم؛ اما ما امروز طرز تهیه پای اسفناج را به شما یاد می‌دهیم که شیرین نبوده و طعمی متفاوت و لذیذ دارد. شما می‌توانید از پای اسفناج به عنوان پیش‌غذا یا یک وعده غذایی خوش‌طعم و 

طرز تهیه پیاز سوخاری + نکات مهم و حرفه‌ای

طرز تهیه پیاز سوخاری + نکات مهم و حرفه‌ای

پیاز سوخاری که به آنیون رینگ (onion rings) هم در رستوران‌ها معروف است، یکی از سوخاری‌های خوش‌طعم و پر‌طرفدار بوده که اغلب در کنار فست‌فود‌ها سرو می‌شود؛ اما می‌تواند به‌تنهایی یک میان‌وعده کامل یا پیش‌غذایی محبوب باشد. طرز تهیه پیاز سوخاری بسیار ساده است و 

طرز تهیه حمص (هوموس) + نکات مهم و حرفه‌ای

طرز تهیه حمص (هوموس) + نکات مهم و حرفه‌ای

هوموس «به عربی: حُمُّص» یا همان نخود ارده پیش‌غذایی عربی-یونانی و مدیترانه‌ای است که در کشورهای خاورمیانه‌ای به‌ویژه لبنان محبوبیت زیادی دارد. این خوراک گیاهی و لذیذ معمولا در کنار سبزیجات خلالی، سالاد و نان سرخ‌شده سرو می‌شود. هوموس به‌دلیل داشتن نخود، سرشار از فیبر 

طرز تهیه سالاد میگو و اسفناج + نکات مهم و حرفه‌ای

طرز تهیه سالاد میگو و اسفناج + نکات مهم و حرفه‌ای

سالاد میگو و اسفناج یک پیش غذا، سالاد و حتی یک وعده غذایی کامل، مقوی و لذیذ برای افرادی است که رژیم غذایی دارند. این سالاد یک سالاد ایتالیایی است. غذاهای ایتالیایی سرشار از مزه‌های جذاب و دلچسب هستند. این سالاد کاملا رژیمی و کم 

طرز تهیه جوجه ماستی حرفه‌ای + بایدها و نبایدها در طبخ این غذا

طرز تهیه جوجه ماستی حرفه‌ای + بایدها و نبایدها در طبخ این غذا

جوجه کباب یکی از رایج‌ترین غذاهای ایرانی است که در بسیاری از مهمانی‌ها و دورهمی‌ها سرو می‌شود. این غذای خوش‌مزه و پرطرفدار، انواع بسیار گوناگونی دارد. جوجه ماستی، یکی از انواع معروف جوجه کباب است که طعم بسیار متفاوت و دلپذیری دارد. برای این که 

طرز تهیه کوکی شکلاتی + جزئیات و نکات طلایی برای بهتر شدن

طرز تهیه کوکی شکلاتی + جزئیات و نکات طلایی برای بهتر شدن

کوکی شکلاتی یکی از شیرینی‌های پرطرفدار و خوش‌مزه در سراسر جهان است که طرز تهیه بسیار آسانی دارد. کوکی شکلاتی یک بیسکویت بسیار ترد و در عین حال نرم است که می‌توانید از آن به عنوان یک میان وعده سالم و لذیذ استفاده کنید. یک 

طرز تهیه کیک موز کره ای + نکات مهم و کاربردی در طبخ این دسر

طرز تهیه کیک موز کره ای + نکات مهم و کاربردی در طبخ این دسر

کیک موز کره‌ای (banana bread) با بافت مرطوب و طعم عالی، یک میان وعده بسیار خوش‌مزه است که می‌توانید به راحتی آن را در منزل تهیه کنید. برای پخت کیک یا شیرینی، باید از یک رسپی کامل و معتبر استفاده کنید. شاید پخت کیک در 

طرز تهیه اسنک پنیری + نکات و فوت و فن‌های مهم در طبخ این غذا

طرز تهیه اسنک پنیری + نکات و فوت و فن‌های مهم در طبخ این غذا

اسنک یکی از میان وعده‌های بسیار محبوب در سراسر جهان است که انواع بسیار گوناگونی دارد. از مشهورترین انواع اسنک‌ها می‌توان به اسنک مرغ، اسنک گوشت، اسنک پنیری، اسنک کالباس، اسنک سوسیس، اسنک سبزیجات و… اشاره کرد. هر کدام از این اسنک‌ها به روش متفاوتی 

طرز تهیه بورک مرغ و اسفناج با دو روش، پرچرب یا رژیمی؟

طرز تهیه بورک مرغ و اسفناج با دو روش، پرچرب یا رژیمی؟

شاید نامش را شنیده باشید، بورک یک لقمه غذایی پیچیده شده در خمیر نازک یوفکا و یکی از محبوب‌ترین غذاهای ترکیه‌ایست که انواع بسیار متنوعی دارد. بورک گوشت و قارچ، بورک سبزیجات، بورک سیر و استیک و … از انواع بورک‌هایی است که می‌توانید به