ترشی هفت بیجار یک چاشنی خوشمزه برای دورچین غذاهای شما

ترشی هفت بیجار یک چاشنی خوشمزه برای دورچین غذاهای شما

اگر بخواهیم از پیشینه ترشی انداختن در ایران صحبت کنیم با توجه به اطلاعات موجود فرایند تهیه ترشی از تره‌بار در ایران به دوران مادها برمی‌گردد. حتماً در فروشگاه‌های زنجیره‌ای یا هایپرمارکت‌ها قفسه‌های ترشی را دیده‌اید. ترشی هفت بیجار ، ترشی گل کلم، ترشی مشهدی 

طرز تهیه سیر ترشی با دو روش، بدون دردسر سیر ترشی درست کنید!

طرز تهیه سیر ترشی با دو روش، بدون دردسر سیر ترشی درست کنید!

ترشی در واقع یک چاشنی تهیه شده از انواع سبزیجات است که در آشپزی خاورمیانه اهمیت بسیار زیادی دارد. هر زمان اراده کنید با اضافه کردن سرکه یا آب‌نمک به تره‌بار می‌توانید انواع ترشی را تهیه کرده و برای مدت زمان طولانی‌تری از آن‌ها نگهداری 

طرز تهیه سس سزار خانگی را با دو شیوه متفاوت آموزش ببینید!

طرز تهیه سس سزار خانگی را با دو شیوه متفاوت آموزش ببینید!

همان طور که میدانید سس‌ها یک عنصر اساسی در غذاهای مختلف سراسر جهان هستند. این چاشنی‌های خوشمزه انواع و اقسام فراوانی دارند و به جز سالاد در کنار غذاهایی مانند پیتزا، سوخاری، ساندویچ، استیک و دیگر غذاهای فست فودی سرو می‌شوند. قبل از آنکه به 

طرز تهیه ترشی مشهدی به دو روش، با گوجه فرنگی و رب

طرز تهیه ترشی مشهدی به دو روش، با گوجه فرنگی و رب

ترشی مشهدی یکی از خوشمزه‌ترین انواع ترشی است که به دلیل داشتن مقدار کمی سرکه تبدیل به یکی از لذیذترین و محبوب‌ترین انواع ترشی خانگی شده است. طرز تهیه ترشی مشهدی ساده است اما باید از تابستان به فکر آماده کردنش باشید. این ترشی عموما 

سس پستو چیست و چطور یک سس پستو بی‌نظیر آماده کنیم؟

سس پستو چیست و چطور یک سس پستو بی‌نظیر آماده کنیم؟

سس پستو یکی از معروف‌ترین و محبوب‌ترین انواع سس‌های خانگی در ایتالیاست که معمولاً به شیوه سنتی آماده شده و مدل کارخانه‌ای آن به ندرت پیدا می‌شود. این سس به دلیل داشتن بافت خاص، عطر ریحان، طعم دلپذیر و کارایی بسیار متنوع یکی از پرمصرف‌ترین 

طرز تهیه خمیر پیتزای فوری به دو روش، پخت در تابه و فر

طرز تهیه خمیر پیتزای فوری به دو روش، پخت در تابه و فر

حتما میدانید که خمیر پیتزا انواع مختلفی دارد. و طبیعتا در این میان بعضی دستورها بسیار حرفه‌ای و بعضی دیگر فوری و کار راه انداز هستند. خمیر پیتزای فوری معمولا ساده و سریع آماده میشود و از کیفیت قابل قبولی برخوردار است، در مقابل خمیرهای 

طرز تهیه زیتون پرورده یک چاشنی خوشمزه در کنار غذاهای ایرانی!

طرز تهیه زیتون پرورده یک چاشنی خوشمزه در کنار غذاهای ایرانی!

ما با انواع ترشی، شور و سس به عنوان چاشنی در کنار غذاها آشناییم. یک چاشنی بسیار خوشمزه دیگر هم وجود دارد که هنوز تصمیم قطعی برای دسته بندی آن در قسمت ترشی‌ها یا شورها گرفته نشده است اما با شکلی مشابه ترشی‌های خانگی محبوبیت 

طرز تهیه نان روغنی محلی به دستور سنتی آذری‌ها

طرز تهیه نان روغنی محلی به دستور سنتی آذری‌ها

همانطور که می‌دانید نان یکی از ملزومات در سفره‌ ما ایرانی‌هاست. فرقی نمی‌کند وعده صبحانه باشد یا شام و ناهار در هر صورت نان برای ایرانی‌ها کامل کننده هر نوع غذایی است. ایرانی‌ها از قدیم نان را برکت سفره می‌دانستند و در همه وعده‌هایشان نان 

دمنوش بهار نارنج طرز تهیه و خواص آن

دمنوش بهار نارنج طرز تهیه و خواص آن

شکوفه‌های نارنج که با نام بهار نارنج می‌شناسیم به عنوان یکی از خوش‌عطرترین طعم دهنده‌های چای شناخته می‌شوند. این شکوفه‌های خوش عطر بهاری علاوه بر اینکه یک طعم دهنده قوی برای تهیه انواع دمنوش گیاهی هستند در تهیه مربا هم کاربرد دارند. مردم مناطق شمالی 

طرز تهیه ترشی گل کلم روشی ساده برای داشتن یک چاشنی خوشمزه!

طرز تهیه ترشی گل کلم روشی ساده برای داشتن یک چاشنی خوشمزه!

ترشی در واقع یک چاشنی تهیه شده از انواع سبزیجات است که در آشپزی خاورمیانه اهمیت بسیار زیادی دارد. هر زمان اراده کنید با اضافه کردن سرکه یا آب‌نمک به تره‌بار می‌توانید انواع ترشی را تهیه کرده و برای مدت زمان طولانی‌تری از آن‌ها نگهداری