دستور تهیه چیز کیک به دو روش مختلف

دستور تهیه چیز کیک به دو روش مختلف

چیز کیک یکی از مرسوم‌ترین دسرها در کافی‌شاپ‌های ایران است. حتماً نامش را بارها و بارها در منو کافی‌شاپ‌ها دیده‌اید، اگر تا به حال برای سفارش این دسر دست‌دست کرده‌اید احتمالاً به خاطر نام آن است! ما فکر می‌کنیم که ترکیب پنیر و کیک نمی‌تواند 

راهنمای گام به گام برای پخت شله زرد+به صورت گام به گام

راهنمای گام به گام برای پخت شله زرد+به صورت گام به گام

قبلا دستور تهیه شیربرنج زعفرانی را برایتان نوشتیم و حالا در این مطلب به سراغ یک دسر سنتی دیگر با طعمی کاملا متفاوت از شیر برنج رفته‌ایم. شله زرد، عصرانه‌ست، صبحانه‌ست، میان‌وعده‌ست، دسر و خوشمزه بعد از غذاست، و … . خلاصه که زمان خاصی 

طرز تهیه مربای آلبالو و تمام نکاتی که باید برای درست کردن یک مربای خوشمزه بدانید!

طرز تهیه مربای آلبالو و تمام نکاتی که باید برای درست کردن یک مربای خوشمزه بدانید!

مربا خوراکی محبوب ما ایرانی‌ها در وعده صبحانه است که از ترکیب انواع میوه مانند توت فرنگی، انجیر، به، گیلاس، هویج، سیب و … با شکر به دست می‌آید. در بین انواع مربا که می‌توان با میوه‌ها و یا بعضی گل‌ها درست کرد مربای آلبالو 

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی ، به صورت مرحله به مرحله +جزئیات

طرز تهیه شیرینی ناپلئونی ، به صورت مرحله به مرحله +جزئیات

شیرینی ناپلئونی که مانند شیرینی دانمارکی از شیرینی‌های محبوب در مجالس ایرانی است. در واقع یک پای فرانسوی است که در تمام نقاط جهان طرفدار دارد. طرز تهیه شیرینی ناپلئونی به خاطر خمیر متفاوتی که دارد آسان نیست؛ اما اگر راهی باشد که بتوان درست 

طرز تهیه کیک یزدی با دستوری آسان اما اصیل+نکات

طرز تهیه کیک یزدی با دستوری آسان اما اصیل+نکات

کیک یزدی تقریباً در تمام شیرینی فروشی‌ها پیدا می‌شود. این شیرینی سنتی که در اصل بومی یزد است به خاطر سادگی دستور پخت و طعم دل‌چسبی که دارد در کارگاه‌های شیرینی فروشی تمام شهرهای ایران تهیه می‌شود. طرز تهیه کیک یزدی به‌قدری ساده است که 

نکاتی که دانستنشان کیفیت مسقطی شما را ارتقا می‌دهد!

نکاتی که دانستنشان کیفیت مسقطی شما را ارتقا می‌دهد!

حتما تا به حال ترکیب مسقطی شیرازی را شنیده‌اید. از آنجایی که خاستگاه اصلی این شیرینی خوشمزه شهر لار در استان فارس است بعضی به اشتباه آن را مسقطی شیرازی می‌خوانند. این شیرینی ساده که در واقع یک دسر سنتی ایرانی است، مانند باسلوق و 

طرز تهیه باقلوا با دو دستور پخت ترکی و یزدی را اینجا بخوانید!

طرز تهیه باقلوا با دو دستور پخت ترکی و یزدی را اینجا بخوانید!

باقلوا یک نوع شیرینی لایه لایه و پرشده از انواع مغزی جات است که با شربت یا عسل شیرین می‌شود. خمیر این نوع شیرینی بسیار نازک است و میتوان آن را به مدت طولانی درون یخچال نگه‌داری کرد. در این مطلب قرار است طرز تهیه 

طرز تهیه شیربرنج ، به سادگی یک دسر مقوی درست کنید

طرز تهیه شیربرنج ، به سادگی یک دسر مقوی درست کنید

شیر برنج یک غذای بسیار مقوی و سالم است که معمولا به عنوان دسر سرو می‌شود. البته این غذا برای ما ایرانی پایه ثابت سفره‌های افطار در ماه رمضان است. همچنین بعضی‌ها شیر برنج را به عنوان صبحانه هم میل می‌کنند. خصوصا در فصل تابستان